Дата и час: Съб Юни 21, 2025 4:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
какво мислите за това Стило? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST какво мислите за това Стило?
Колеги какво ви е мнението за тая кола?

Подлежи ли на оправяне и дали не е прекален риск покупката и?

http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11143926158657027&f1=details

Пон Апр 17, 2006 4:38 pm
UNREAD_POST Re: какво мислите за това Стило?
zgabrovski написа:

http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11143926158657027&f1=details

Бая е учукана, макар че покрива не би трябвало да и измести геометрия.

Пон Апр 17, 2006 4:42 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
хващай майстор тенекеджия за ушите да я види кзва ти горе долу колко ще излезе правиш си сметката и ако те устройва купуваш и се кефиш :D

Пон Апр 17, 2006 4:45 pm
Профил
zgabrovski написа:

Хъм, тя няма едно здраво място баси...

От мен един съвет - провери(макар че изобщо не ми е ясно как може да стане това) дали не е отписана от регистрите в Европата като тотална щета (ако е вкарана катастрофирала от Европа).

Ако тая кола е отрегистрирана в ЕС, от догодина ще имаш зверски проблеми с нея, когато техните бази данни станат и наши.

Ако е "тотална щета", до приемането ни в ЕС няма да те пускат с нея в ЕС, а от догодина няма да можеш да я караш и в БГ.

Пон Апр 17, 2006 4:51 pm
UNREAD_POST 
И аз си мисля че вероятно е тотална щета, цената го обяснява.

По принцип не съм се засилил, а как става тая проеврка за тоталната щета в Европа?

Пон Апр 17, 2006 5:01 pm
UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
И аз си мисля че вероятно е тотална щета, цената го обяснява.

По принцип не съм се засилил, а как става тая проеврка за тоталната щета в Европа?

За съжаление не знам как може да стане.

Ако колата е тотална щета, нейния VIN е заличен от системата, т.е. тя е предадена за скраб и вече НЕ СЪЩЕСТВУВА.

Затова, даже и наште подкупни ченгета да ти я регистрират, няма да те пускат да пътуваш с нея в ЕС.

А от догодина няма да можеш да я караш и тук.

Има специална глава от ония преговорните които третират "възкресяването" на бракувани автомобили

Пон Апр 17, 2006 5:09 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
че то половината коли в бг трябва да ги спрат от движение тогава щото са били със тотална щета преди това

Пон Апр 17, 2006 5:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
След, като е падала по таван най-вероятно има и изместена геометрия, както каза Митко по-горе. Според мен ремонта в сервиз, където да напаснат всичко с тозност до милиметър ще е безумно скъп.

Пон Апр 17, 2006 6:57 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
А само смяната на въздушните възглавници ще е поне 2 000 лв за този автомобил. Не съм сигурен дали от 2007 ще можеш да караш с тази "неизправност" ако не дай боже влезем в Еврозоната. То зимата не може с всесезонни гуми да се кара в Европа, какво остава за възглавници? Моя съвет е да се въоръжиш с търпение до край на годината.

Пон Апр 17, 2006 8:31 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

zgabrovski написа:

Тази кола едва ли е отписана от регистрите заради смачкания таван!
Проблемите и не са чак толкова страшни, може да се оправи, та чак няма и да и личи, но има поне 4 бона вьзстановяване и то в БГ!
Ами те повечето дето ги вкарват на малко години и км. са все с такива "козметични дефекти"

Пон Апр 17, 2006 9:25 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
за да се оправи тази кола, и при положение че не е тотална щета ке ти трябват най малко още 5000 евро. и все ще има проблеми после с нея.

Пон Апр 17, 2006 10:41 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
bright написа:
А само смяната на въздушните възглавници ще е поне 2 000 лв за този автомобил. Не съм сигурен дали от 2007 ще можеш да караш с тази "неизправност" ако не дай боже влезем в Еврозоната. То зимата не може с всесезонни гуми да се кара в Европа, какво остава за възглавници? Моя съвет е да се въоръжиш с търпение до край на годината.

Защо реши, че зимата не може да се кара с всесезонни гуми? В Германия няма проблем, даже през януари навсякъде по гумаджийниците ми ги предлагаха...За възглавниците също няма проблем. То ако се въведе закон за задължителни възгглавници то повечето коли над 8-9 години трябва да се забранят...Не се шашкайте с тая Еврозона толкова...Законите им не са мнго по-строги от нашите :wink: ...Даже с учудване разбрах, че в Германия мин грайфер на гумите е 1,5мм, а не 2 както при нас...мухаха тука сме ги изпреварили

Вто Апр 18, 2006 4:12 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Неправилно се изразих - да, можеш да караш със всесезонни гуми, обаче при катастрофа това е предлог за застрахователя да не ти плати обезщетение - това го знам от личен приятел - германец.

Вто Апр 18, 2006 9:18 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Поне знаеш. че е била ударена, но според мен за втора ръка кола всичко е до късмет

Вто Апр 18, 2006 9:38 am
Профил
UNREAD_POST 
"нов внос" - добави си ДДС-то като за кола от 2005-та. и 1,8 двигател!
прибави поне 1000 лева от техекеджията, че тия е качил на Selete-то за да я опъне и после 3 джама, и тапицерията на централната колонка (това ще тие най-трудно да намериш).
Сметни цялостното пребоядисване и прилежащото разоборудване и....е твоя за цената от близо 18 хиляди лева.
Аз бих отказал такава сделка!

Вто Апр 18, 2006 11:05 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща