Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:34 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
МНОГО ВАЖНО относно потребителските профили 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST МНОГО ВАЖНО относно потребителските профили
Уважаеми, потребители на форум Фиат България, уведомяваме ви че до края на месец май 2005 година всички непопълнили в профилите си полето "местоживеене" ще бъдат изтрити. Както и тези, които са попълнени на латиница или с неверно съдържание!

Остават 10 дни. Моля променете си профилите. Може да се свързвате с модератори и администратори за съдействие чрез лични съобщения или директно тук, Прочетете също и раздела ВАЖНО.

Благодарим ви.
Администратор Деян :)

Нека пестим времето си и пишем на кирилица!

Пет Май 20, 2005 6:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
защо тези които не са попълнили метожителство ще бъдат изтрити.

Само любопитство

Пет Май 20, 2005 7:01 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
pugsy написа:
защо тези които не са попълнили метожителство ще бъдат изтрити.

Само любопитство
Защото така без да се знае примерно ти от къде си не е хубаво :roll: Иначе можеш да получиш повече помощ, ще те знаят в кой град си и ще знаят какво да ти препоръчат :lol:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пет Май 20, 2005 7:16 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
A на мен ми е интересно, защо трябва да е на кирилица задължително??? Не че е проблем да го променя, но дали ще е написано Varna или BapHa (пак на латиница), или Варна, все пак важното е че го има нали??? И най-важното - Че е Реално!!!
Защо не вземете да поопрайте малко php-то и темплейта, а също така можете да помислите и върху тоя въпрос:
viewtopic.php?t=1249

http://wk.kredor.com/og.php?op=kbexampl ... le=webform

http://wk.kredor.com/og.php?op=kbexampl ... bform-auto

Пет Май 20, 2005 11:43 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Абе,Петров,я ако ти го шляпнем постинго на глаголица добре ли ще се чувстваш?Най-истинската българска азбука. Мене на глаголица ми е приятно, ама ше си чатим сам.
С арабски йероглифи също не е зле! Завранкулки, чекиджеци, абе красива работа...
Що вместо да питаш: "но дали ще е написано Varna или BapHa (пак на латиница), или Варна, все пак важното е че го има нали???", не вземеш да ми приемеш "в аванс" поздрава "Честит 24 май!" ???
Ай със здраве!!! :wink:

Съб Май 21, 2005 12:26 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Между постовете и Местожителство в профила има голяма разлика. А ти що ми четеш половината отговор, вземи отношение и по другия въпрос :)

Честит празник и от мен!!!

Съб Май 21, 2005 10:26 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: МНОГО ВАЖНО относно потребителските профили
deqnak__ написа:
Уважаеми, потребители на форум Фиат България, уведомяваме ви че до края на месец май 2005 година всички непопълнили в профилите си полето "местоживеене" ще бъдат изтрити. Както и тези, които са попълнени на латиница или с неверно съдържание!

Остават 10 дни. Моля променете си профилите. Може да се свързвате с модератори и администратори за съдействие чрез лични съобщения или директно тук, Прочетете също и раздела ВАЖНО.

Благодарим ви.
Администратор Деян :)

Нека пестим времето си и пишем на кирилица!

Sorry ama ne mi trygwa kirilicata....

Нед Май 22, 2005 7:51 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Мисля, че админите трябва да сложат 1-во Кредора и чак след това да искат от потребители да пишат на кирилица и Местожителството в профила да е на кирилица.
Все пак ако на вас не ви предоставят необходимите условия на работното ви място как ще работите ???

Нед Май 22, 2005 9:35 pm
UNREAD_POST 
Petrov написа:
Мисля, че админите трябва да сложат 1-во Кредора и чак след това да искат от потребители да пишат на кирилица и Местожителството в профила да е на кирилица.
Все пак ако на вас не ви предоставят необходимите условия на работното ви място как ще работите ???

Това, че няма Kredor е пропуск и ще го оправя. Аз не съм толкова остър за ползването на кирилица, но все пак съм Българин. Как ви изглежда това:

Wyrwi narode vazrodeni
kym svetli bydnini varvi

.... за мен лично е много грозно. И честит празник на всички.

Пон Май 23, 2005 12:11 am
UNREAD_POST 
Съгласен съм, че трябва да се пише на кирилица!!! Обаче Нека да има Кредор, така няма да има извинения от рода на нямам кирилица и т.н.
Смятам че това ще улисни и работата на модерторите, като няма да си играят да "превеждат" от латиница на кирилица ами направо ще трият :)

Пон Май 23, 2005 2:48 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
A на мен ми е интересно, защо трябва да е на кирилица задължително??? Не че е проблем да го променя, но дали ще е написано Varna или BapHa (пак на латиница), или Варна, все пак важното е че го има нали??? И най-важното - Че е Реално!!!
Защо не вземете да поопрайте малко php-то и темплейта, а също така можете да помислите и върху тоя въпрос:
viewtopic.php?t=1249

http://wk.kredor.com/og.php?op=kbexampl ... le=webform

http://wk.kredor.com/og.php?op=kbexampl ... bform-auto

Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение

Вто Юли 05, 2005 4:58 pm
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
Съгласен съм, че трябва да се пише на кирилица!!! Обаче Нека да има Кредор, така няма да има извинения от рода на нямам кирилица и т.н.
Смятам че това ще улисни и работата на модерторите, като няма да си играят да "превеждат" от латиница на кирилица ами направо ще трият :)

Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение

Вто Юли 05, 2005 5:01 pm
Профил ICQ WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами ... сори .... все пак чета и гледам внимателно за разлика от някой .......... :lol: Те пък сега да не вземат да ми се обидят ............. :cry:

Чет Юли 07, 2005 8:56 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Иво за кво да ти се обидя, вземи виж от кога са моите съобщения и кога си писал ти. 1-вият ми пост е на 20-ти Май, вторият на 23-ти, а ти ми отговаряш чак на 5-ти Юли.
Та за моите постове тва което си ми написал :"Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение" не важи.

Чет Юли 07, 2005 10:48 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Petrov написа:
Иво за кво да ти се обидя, вземи виж от кога са моите съобщения и кога си писал ти. 1-вият ми пост е на 20-ти Май, вторият на 23-ти, а ти ми отговаряш чак на 5-ти Юли.
Та за моите постове тва което си ми написал :"Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение" не важи.

Това го видех .... ама исках да обърна внимамие че вече има кирилизатор ..... та всички да видят ....

Чет Юли 07, 2005 2:22 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща