Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 7:15 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
През 20 м полицаи? Голямо лапане ще падне Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Сеп 15, 2008 10:37 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
През 20 м полицаи? Голямо лапане ще падне Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

То е научно доказано, че на Българина трябва да му бръкнеш в джоба, за да се усети какво прави! Толко съм бесен в момента, че незнам! Може иглупости да говоря! Но ми излиза пара през ушите! Имам чуството, че съм като локомотив! Щом малоумната ми колежка, днес не се заяжда с мен, значи сигурно изглеждам беумно бесен! Веничката дето тръгва от врата до слепоочието ми е изскочила! А тя изскочили да се вижда такава пулсираща и червена не е на добре! И на всичкото отгоре отново е шибан понеделник!

Пон Сеп 15, 2008 10:41 am
UNREAD_POST 
Свиркай си....ще помогне поне временно. Да не мислиш, че ченгетата ще свършат работа...те пък едни ченгета..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пон Сеп 15, 2008 10:47 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Свиркай си....ще помогне поне временно. Да не мислиш, че ченгетата ще свършат работа...те пък едни ченгета..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Незнам какво ще свърши работа! В същност, незнам дали изобщо нещо би свършило работа! ние сме си говеда до край, явно! Ако някой се опита да кара по правилник, най - малкото ще е освиркван и оплюван! И после, защо не караме по правилник! КАК? Цялата ни система е мамата си трака! Незнам какъв е изхода! Да почна да ползвам градския транспорт ли?

Пон Сеп 15, 2008 11:03 am
UNREAD_POST 
Не се нерви...инфарктът и инсултът дебнат

Пон Сеп 15, 2008 11:18 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

Разрухата по пътя също! Не че аз съм най - шраведния шофьор - Напротив! Но поне не се опитвам да си избивам комплексите с няк'ви безумни изпреварвания, с убедеността, че тоя отсреща глупак, ще ми отстъпи! Ами, ако карам камьон и не отстъпя? К' во прайм?

Пон Сеп 15, 2008 11:41 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Tuzarka написа:

Разрухата по пътя също! Не че аз съм най - шраведния шофьор - Напротив! Но поне не се опитвам да си избивам комплексите с няк'ви безумни изпреварвания, с убедеността, че тоя отсреща глупак, ще ми отстъпи! Ами, ако карам камьон и не отстъпя? К' во прайм?

Така де, аз закво мислиш че искам да си взема от 'ония' Чайки, или първите Волги ?

А като казахте ченгета - днес по Сливница верно бяха на през 20 метра...но пък НЯМА ТАКИВА задръствания като днес....обмислям за автоматична скоростна, и да си дремя....

Пон Сеп 15, 2008 1:07 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Винаги когато има дъжд или катаджии - винаги се кара с много мижава скорост...народопсихология някаква Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Сеп 15, 2008 1:16 pm
UNREAD_POST 
Аз вече незнам какво изобщо обмислям! Колело със зимни гуми и скафандер и бутилка с водка за парното! Иначе май няма спасение! Вие да имате предложения?

Пон Сеп 15, 2008 1:23 pm
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Аз вече незнам какво изобщо обмислям! Колело със зимни гуми и скафандер и бутилка с водка за парното! Иначе май няма спасение! Вие да имате предложения?

На това му се вика качествена идея.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Сеп 15, 2008 1:50 pm
UNREAD_POST 
Аз предлагам зимата да не работим Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Сеп 15, 2008 1:55 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

И лятото така - защото е много жега :)

Пон Сеп 15, 2008 1:59 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
И пролетта няма да бачкаме, защото тогава пчелички, мушички и ние с тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Есента също няма да бачкаме щото вали, депресивно е.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Сеп 15, 2008 2:09 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

Мдаааа..и да ни се плащат по две работни заплати.......... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пон Сеп 15, 2008 2:09 pm
UNREAD_POST 
Ама вие сте много жестоки със самите нас си! А кога ще си почиваме? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Сеп 15, 2008 2:24 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613 ... 637  Следваща