Дата и час: Нед Дек 28, 2025 7:07 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Tuzarka написа:
Ти пък пърцуца..искай нещо по-квалитетно...ъъъъ барманката не се включва в менюто Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Не ща барманка, нали се разбрахме че ти си сервитьорка :wink: Все огнена вода да е, и нещо за мезенце да има.

п.п. В неделя ще ходиш ли?

Чет Фев 28, 2008 12:10 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
Tuzarka написа:
А защо бях изплюта от сайта?

Me too.... :shock:
Ти сменяш доста често аватарите...ако и с мъжете си така Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Обичам разнообразието....ъъъ.... в картинките! С мъжете процедирам по друг начин! Все ги заформям едни дълги връзки.....
Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Последна промяна Eli's BRAVO на Чет Фев 28, 2008 12:28 pm, променена общо 1 път

Чет Фев 28, 2008 12:13 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Не ща барманка, нали се разбрахме че ти си сервитьорка :wink: Все огнена вода да е, и нещо за мезенце да има.

Поради липса на барманка съвместявам всичките длъжности по кафенето....колкото до мезето..требе да направя кастинг за 18 годишно крехко месце :P
По-клоня да не ходя в неделя...що питаш?

Чет Фев 28, 2008 12:14 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:
Ти пък пърцуца..искай нещо по-квалитетно...ъъъъ барманката не се включва в менюто Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пак се заигравате нещо, а мушмуроци??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Оставям ви тогава да помърсувате Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Чет Фев 28, 2008 12:15 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Обичам разнообразието....ъъъ.... в картинките! С мъжете процедирам по друг начин! Все ги заформям едни дълги връзки-2,5 год, 7 год., сега соло. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Олеле..каза кодовата дума "Соло"...ей сега я втаса Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ....тъй като смятам 2,5 +7+....да не си на 50 години? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 12:16 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
Обичам разнообразието....ъъъ.... в картинките! С мъжете процедирам по друг начин! Все ги заформям едни дълги връзки-2,5 год, 7 год., сега соло. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Олеле..каза кодовата дума "Соло"...ей сега я втаса Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ....тъй като смятам 2,5 +7+....да не си на 50 години? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нееее! Ама ги гоня упорито..

Чет Фев 28, 2008 12:17 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Пак се заигравате нещо, а мушмуроци??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Оставям ви тогава да помърсувате Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Обява....двама модератори търсят млада девойка за тройка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .....тройка за лаф Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 12:18 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka, не знам какво работиш, но явно не се скъсваш от работа, доста време за чат ти остава :) . А за продължителните връзки и годините на колежката и аз бях започнал да смятам.

Чет Фев 28, 2008 12:20 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Tuzarka, не знам какво работиш, но явно не се скъсваш от работа, доста време за чат ти остава :) . А за продължителните връзки и годините на колежката и аз бях започнал да смятам.

Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Чет Фев 28, 2008 12:21 pm
Мнение 
snake написа:

Работата ми е на комп в 80 % от случаите...сама съм в стая...в момента на Аутокад бачкам и чат-пат давам рефреш на сайта.
КАто ме четете такава откачалка едва ли ще се сетите какво работя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 28, 2008 12:24 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
snake написа:

Работата ми е на комп в 80 % от случаите...сама съм в стая...в момента на Аутокад бачкам и чат-пат давам рефреш на сайта.
КАто ме четете такава откачалка едва ли ще се сетите какво работя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Моля Ви колежке! Знаем се! Надушвам че сме от една 'порода'! Оффф и аз бачкам на същото в момента...

Чет Фев 28, 2008 12:26 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Моля Ви колежке! Знаем се! Надушвам че сме от една 'порода'! Оффф и аз бачкам на същото в момента...

Аутокада не ми е основна програма.....даже и не я знам цялата...но ми върши работа за доста неща

Чет Фев 28, 2008 12:28 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:

Точно какво работиш няма как да се сетим. А моята работа е 100 % на компютър. По-рано, когато бях наистина добър, програмирах яко и бях в крак с всичко ново, казвах, че минавам за компютърен специалист Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Сега съм просто чиновник, администратор, началник Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 .

Чет Фев 28, 2008 12:29 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
И тъй като компютрите никога не са ми били хоби, сега съвсем съм ги за..ал. От известно време си търся нова работа, пиша и изпращам CV-та, явявам се тук-там на конкурси...

Чет Фев 28, 2008 12:32 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Точно какво работиш няма как да се сетим. А моята работа е 100 % на компютър. По-рано, когато бях наистина добър, програмирах яко и бях в крак с всичко ново, казвах, че минавам за компютърен специалист Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Сега съм просто чиновник, администратор, началник Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 .

А сега си изостанал с програмирането?....до това води чиновническото ежедневие...забелязвала съм го на собствен гръб...преди

Чет Фев 28, 2008 12:32 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 637  Следваща