Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:05 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Ееее в тва кафене лафа си тече ли тече а митето пак му се... ходи за риба. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пп: Върнах се отново

Мите, ти да не спа следобеден сън? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 5:22 pm
UNREAD_POST 
Мнеееее гледах филмче :)

Сря Фев 27, 2008 5:24 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
След толкова писаници тук вече започнахте да разгадавате ходовете ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Знаеш ли, в легендарните години в МГ Пазарджик в класа бяхме само 5 момчета и смятахме (не без основание), че за да се харесаш на момичетата, трябва да се държиш като абсолютен идиот :36_4_1: Та по този повод предварително си подготвяхме реплики и сценарии какви простотии ще говорим в училище и как ще затапим другия. Ако искаш вярвай, толкова добре се познавахме, че знаехме какво ще отговори другия, абе бяха велики години наистина.
С тези хора вече се виждаме все по-рядко, тъй като се разпиляхме из Булгаристания, но когато се видим с някой от тях, първоначално започваме да се хилим като ненормални, спомените са направо неизлечими.

Сря Фев 27, 2008 5:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake...при моята скорост на водене на лаф няма време за предварително обмисляне...всичко е в кофата(главата)

какво ще кажеш за това

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Фев 27, 2008 5:29 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:

Не си на работа? Блазе ти! В това готино време, тия дето сме забити в офисите.... :-(

Сря Фев 27, 2008 5:29 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
m1t3t0 написа:

Не си на работа? Блазе ти! В това готино време, тия дето сме забити в офисите.... :-(

Абе да ти кажа в момента много ми трябва работа, но нещо не мога да си намеря, а ме чака и 2 месеца посещение до Либия и не мога да отида да кажа на работодателя "Виж сега мога да започна работа, но след 1 месец трябва да замина за 2 месеца в Либия..." никой няма да се наеме да ме назначава при такова условие...

Сря Фев 27, 2008 5:32 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
snake...при моята скорост на водене на лаф няма време за предварително обмисляне...всичко е в кофата(главата)

какво ще кажеш за това Изображение

СУПЕР!!!

Последна промяна m1t3t0 на Сря Фев 27, 2008 5:33 pm, променена общо 1 път

Сря Фев 27, 2008 5:32 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
а ме чака и 2 месеца посещение до Либия

Има ли кой да ти носи багажите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Фев 27, 2008 5:33 pm
UNREAD_POST 
Ами не, ако си навита да ми ги носиш идвай :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 5:34 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:

Там не е за таквиз луди жени като мен....отма са ме затворили Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Сря Фев 27, 2008 5:34 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ще разкажа само една случка за приятелите от МГ и ще разбереш за какви хора става дума. Тъкмо в "Стани богат" разбрах, че името VW Golf идвало от Гълфстрийм и реших, че непременно трябва да избъзикам някой познат с такава кола. И ето, случаят ми се поднася сам на тепсия. Най-добрият ми приятел, изключително интелигентен човек, инженер, който обаче никога не е работил по специалността си, а се хваща на разни бачкаторски работи, случайно минава покрай нас. Кара голф, който нарича Ханс, обикновено ходи брадясал и чорлав с омазнени работни дрехи. Като го видях му казах, че ако продължава така, някой ден ще го снимам до "Гълфстрийма" и ще сложа снимката във фиатския форум с надпис: "Той кара голф, а вие ?". Идеята страшно му допадна и ме молеше да я осъществим незабавно.

Сря Фев 27, 2008 5:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
Ще разкажа само една случка за приятелите от МГ и ще разбереш за какви хора става дума. Тъкмо в "Стани богат" разбрах, че името VW Golf идвало от Гълфстрийм и реших, че непременно трябва да избъзикам някой познат с такава кола. И ето, случаят ми се поднася сам на тепсия. Най-добрият ми приятел, изключително интелигентен човек, инженер, който обаче никога не е работил по специалността си, а се хваща на разни бачкаторски работи, случайно минава покрай нас. Кара голф, който нарича Ханс, обикновено ходи брадясал и чорлав с омазнени работни дрехи. Като го видях му казах, че ако продължава така, някой ден ще го снимам до "Гълфстрийма" и ще сложа снимката във фиатския форум с надпис: "Той кара голф, а вие ?". Идеята страшно му допадна и ме молеше да я осъществим незабавно.

Чакаме фотото...може и с надпис "Особено опасен. Пазете се!"

Сря Фев 27, 2008 5:37 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
m1t3t0 написа:

Там не е за таквиз луди жени като мен....отма са ме затворили Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Ще те пазим бре :).

Сря Фев 27, 2008 5:43 pm
UNREAD_POST 
браво за аватара... биваше да завъртиш емблемата на Фиат, ама карай .. то от самолет не се види Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 5:48 pm
UNREAD_POST 
Идеално си е аватарчето! Бие на умишлен ефект, привлича погледа точно несиметрията!

Сря Фев 27, 2008 5:59 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 637  Следваща