|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 1:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Ееее в тва кафене лафа си тече ли тече а митето пак му се... ходи за риба.  Пп: Върнах се отново
Мите, ти да не спа следобеден сън? 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:22 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Мнеееее гледах филмче 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: След толкова писаници тук вече започнахте да разгадавате ходовете ми 
Знаеш ли, в легендарните години в МГ Пазарджик в класа бяхме само 5 момчета и смятахме (не без основание), че за да се харесаш на момичетата, трябва да се държиш като абсолютен идиот  Та по този повод предварително си подготвяхме реплики и сценарии какви простотии ще говорим в училище и как ще затапим другия. Ако искаш вярвай, толкова добре се познавахме, че знаехме какво ще отговори другия, абе бяха велики години наистина.
С тези хора вече се виждаме все по-рядко, тъй като се разпиляхме из Булгаристания, но когато се видим с някой от тях, първоначално започваме да се хилим като ненормални, спомените са направо неизлечими.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake...при моята скорост на водене на лаф няма време за предварително обмисляне...всичко е в кофата(главата)
какво ще кажеш за това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
| Сря Фев 27, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
m1t3t0 написа: Мнеееее гледах филмче 
Не си на работа? Блазе ти! В това готино време, тия дето сме забити в офисите.... 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Eli's BRAVO написа: m1t3t0 написа: Мнеееее гледах филмче  Не си на работа? Блазе ти! В това готино време, тия дето сме забити в офисите.... 
Абе да ти кажа в момента много ми трябва работа, но нещо не мога да си намеря, а ме чака и 2 месеца посещение до Либия и не мога да отида да кажа на работодателя "Виж сега мога да започна работа, но след 1 месец трябва да замина за 2 месеца в Либия..." никой няма да се наеме да ме назначава при такова условие...
|
| Сря Фев 27, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Tuzarka написа: snake...при моята скорост на водене на лаф няма време за предварително обмисляне...всичко е в кофата(главата) какво ще кажеш за това 
СУПЕР!!!
Последна промяна m1t3t0 на Сря Фев 27, 2008 5:33 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Фев 27, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: а ме чака и 2 месеца посещение до Либия
Има ли кой да ти носи багажите 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:33 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Ами не, ако си навита да ми ги носиш идвай 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:34 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Ами не, ако си навита да ми ги носиш идвай 
Там не е за таквиз луди жени като мен....отма са ме затворили 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:34 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Ще разкажа само една случка за приятелите от МГ и ще разбереш за какви хора става дума. Тъкмо в "Стани богат" разбрах, че името VW Golf идвало от Гълфстрийм и реших, че непременно трябва да избъзикам някой познат с такава кола. И ето, случаят ми се поднася сам на тепсия. Най-добрият ми приятел, изключително интелигентен човек, инженер, който обаче никога не е работил по специалността си, а се хваща на разни бачкаторски работи, случайно минава покрай нас. Кара голф, който нарича Ханс, обикновено ходи брадясал и чорлав с омазнени работни дрехи. Като го видях му казах, че ако продължава така, някой ден ще го снимам до "Гълфстрийма" и ще сложа снимката във фиатския форум с надпис: "Той кара голф, а вие ?". Идеята страшно му допадна и ме молеше да я осъществим незабавно.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 5:35 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Ще разкажа само една случка за приятелите от МГ и ще разбереш за какви хора става дума. Тъкмо в "Стани богат" разбрах, че името VW Golf идвало от Гълфстрийм и реших, че непременно трябва да избъзикам някой познат с такава кола. И ето, случаят ми се поднася сам на тепсия. Най-добрият ми приятел, изключително интелигентен човек, инженер, който обаче никога не е работил по специалността си, а се хваща на разни бачкаторски работи, случайно минава покрай нас. Кара голф, който нарича Ханс, обикновено ходи брадясал и чорлав с омазнени работни дрехи. Като го видях му казах, че ако продължава така, някой ден ще го снимам до "Гълфстрийма" и ще сложа снимката във фиатския форум с надпис: "Той кара голф, а вие ?". Идеята страшно му допадна и ме молеше да я осъществим незабавно.
Чакаме фотото...може и с надпис "Особено опасен. Пазете се!"
|
| Сря Фев 27, 2008 5:37 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Tuzarka написа: m1t3t0 написа: Ами не, ако си навита да ми ги носиш идвай  Там не е за таквиз луди жени като мен....отма са ме затворили 
Ще те пазим бре  .
|
| Сря Фев 27, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
браво за аватара... биваше да завъртиш емблемата на Фиат, ама карай .. то от самолет не се види 
|
| Сря Фев 27, 2008 5:48 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Идеално си е аватарчето! Бие на умишлен ефект, привлича погледа точно несиметрията!
|
| Сря Фев 27, 2008 5:59 pm |
|
|