|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
diko661
Кара балканче
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 9:55 am Мнения: 44 Местоположение: София 15 Младост
|
 тонколони TIPO
Бихте ли ми казали размера на задните тонколони наТИПО и коя марка дава най-качествен звук за този размер
|
Съб Май 05, 2007 9:29 pm |
|
 |
Malone
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 08, 2007 8:34 pm Мнения: 38 Местоположение: На Марс или в Русе
|
Според мен, каквито и колони да нахакаш на мястото на стандартните, звука ще ти е съкс. Просто няма как колони с такъв размер да предизвикат добър звук. На практика разбира се, в българските условия, на теория е възможно и да има някакви колони, които да звучат добре, но не ми се вярва да намериш такива тук.
Ако не ти се реже кората, направи си такава от ... каквото искаш, ПДЧ, шперплат [не ти препоръчвам] или друго. Пробий му отвори, облечи си го, сложи си едни колони за 100-200 лева и им се радвай.
|
Съб Май 05, 2007 9:36 pm |
|
 |
diko661
Кара балканче
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 9:55 am Мнения: 44 Местоположение: София 15 Младост
|
Имах до вчера сутрин такава +буфер,но вече съм с ново задно стъкло и нава кора,за това не мисля да слагам нищо което дрогите могат да гепят
|
Нед Май 06, 2007 8:45 am |
|
 |
SCRAPHEAP
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 2:40 pm Мнения: 121 Местоположение: София 19 Люлин
|
Предните на таблото са елипси 4х6", водят се custom made за фиат, а задните са 10 см и се намират по-лесно.
С тази размери има и хубави говорители, стига да не си твърде голям маниак на разтърсващи звуци. Марките са Kenwood, Pioneer, JBL... Общо взето цените на комплект от две предни колони варират между 80 и 150 лева, задните може и за 50-60 да се намерят, но добрите са над 80.
_________________ Чук, тел, клещи и маматааа!
Пет Авг 17, 2007 11:15 am |
|
 |
Emillio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 25, 2006 7:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Има начин
Не зная къде живееш ама Типо-то вече не е център на внимание т.е. Не ги разбиват освен ако няма фрапиращи на вид колони или други ценности. Багажника на Типото е идеален за музика, ама мисля че фабричните места не стават ... Колко и да е от там идва Баса а от 10см. говорител...  Моя съвет е да се сложат поне едни 20см. говорители на кората или елипси от 6х9 инча нагоре ако са фирмени вадят много добър звук. За да не бият на очи ти предлагам да се монтират отдолу на кората и отгоре да се сложи платно без да се изрязва т.е. Да ги скрие Хем ще имаш звук хем няма случайни гаднярчета да ти разбият колата за тях. Ако някой те познава и има желание - Нищо няма да го спре :|
_________________ Fiat Tipo 1.6 DOHC
|
Чет Сеп 06, 2007 3:36 pm |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
 Re: тонколони TIPO
diko661 написа: Бихте ли ми казали размера на задните тонколони наТИПО и коя марка дава най-качествен звук за този размер
Колега попринцип има и малки колони които вадат добър звук но цените им са майка си баща си.Марката е BOSE. Мое предложение е както и други колеги ти казаха за едни елипски като да речем тези:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09012715
вадат много добър звук
_________________ Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
|
Чет Сеп 06, 2007 9:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|