|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 3:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Fiat Punto Sport с 6 врати !!!
Автор |
Съобщение |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
 Fiat Punto Sport с 6 врати !!!
http://www.fiat.it написа: Fiat Punto Sport con Blue&Me Da oggi Punto Sport con Blue&Me è tua con porta USB per Mp3, Bluetooth e comandi vocali.
E in più hai in regalo il:
Samsung i750 con: - Windows Mobile Pocket PC; - Navigatore GPS, Biz Card Reader (scanner per biglietti da visita); - fotocamera 2 Megapixel, lettore MP3
E con TIM, parli gratis per 4 mesi(1).
La promozione è riservata ai primi 2.750 Clienti che acquistano Punto Sport con Blue&Me entro il 31/12/2006; solo presso le concessionarie che aderiscono all'iniziativa.
La prima auto a 6 porte. Punto.
п.п. Мисля, че и без превод е ясно 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Сря Юли 19, 2006 3:02 am |
|
 |
Stilo
|
Аз пък си мисля че требе май превод - Blue&Me е новата комуникационна система базирана на Bluetooth, която се вгражда като опция в моделите на FIAT, която е съвместна разработка с "Микромеките" разбирай - Microsoft.
Та в тоя ред на мисли входовете към колата са 5 врати и 1 комуникационен порт - общо 6.
Дано не съм развалил темата.
|
Сря Юли 19, 2006 3:15 pm |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
Я обяснете и за обикновенния човек
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Сря Юли 19, 2006 5:59 pm |
|
 |
ilkor
|
Не разбирам езика но логото до автомобила е запазения знак за обозначаване на USB порт. Явно това е въпросния 6-ти

|
Сря Юли 19, 2006 7:22 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
Huku написа: Я обяснете и за обикновенния човек http://www.fiat.it написа: Fiat Punto Sport con Blue&Me Da oggi Punto Sport con Blue&Me e tua con porta USB per Mp3, Bluetooth e comandi vocali. E in piu hai in regalo il: Samsung i750 con: - Windows Mobile Pocket PC; - Navigatore GPS, Biz Card Reader (scanner per biglietti da visita); - fotocamera 2 Megapixel, lettore MP3 E con TIM, parli gratis per 4 mesi(1). La promozione e riservata ai primi 2.750 Clienti che acquistano Punto Sport con Blue&Me entro il 31/12/2006; solo presso le concessionarie che aderiscono all'iniziativa. La prima auto a 6 porte. Punto. z написа: Fiat Punto Sport с Blue&Me От днес Punto Sport с Blue&Me е твой с порт USB за Mp3, Bluetooth и гласови команди. Дори още повече - имаш подарък: Samsung i750 със: - Windows Mobile Pocket PC; - Навигационна система GPS, Biz Card Reader (скенер за визитни картички); - фотокамера 2 Megapixel, плейър MP3 Безплатнии разговори с TIM (италиански мобилен оператор) за 4 месеца. Промоцията е валидна за първите 2 750 клииенти които ще закупят Punto Sport с Blue&Me до 31/12/2006; само при търговските представители които са включени в инициативата. Първата кола с 6 врати (5 porte + 1 port USB). Punto.
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Сря Юли 19, 2006 11:27 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
www.fiat.it написа: Blue&Me(TM).Il modo piu semplice e sicuro di comunicare. Nato dalla collaborazione tra Fiat Auto e Microsoft, Blue&MeTM è il dispositivo che cambierà il tuo modo di comunicare e di intrattenerti in auto. Senza staccare le mani dal volante e con una serie di comandi vocali, potrai telefonare e ascoltare gli SMS in arrivo sul tuo cellulare Bluetooth, interpretati dal Blue&Me, consultare la rubrica telefonica e ascoltare MP3. Blue&MeTM supporta la maggior parte dei telefoni cellulari con tecnologia Bluetooth. z написа: Blue&Me(TM).Най-простия и сигурен начин за комуникация. Създаен от сътрудничеството на Fiat Auto и Microsoft, Blue&Me(TM) е средството, което ще промени твоя начин да комуникираш и да се застоиш в колата. Без да откъсваш ръце от волана ии с една серия от гласови команди ще можеш да телефонираш и да слушаш входящите SMS на твоя мобилен телефон с Bluetooth, възпроизведени от Blue&Me, да прегледаш телефонния си указател и да слушаш MP3. Blue&Me(TM) поддържа по-голяма част от мобилниите телефони с технологията Bluetooth.
|
Сря Юли 19, 2006 11:32 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 8:03 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юли 20, 2006 10:40 am |
|
 |
Ferrari
|
morg написа: Цитат: Blue&Me(TM).Най-простия и сигурен начин за комуникация. ХЕХЕ ако и Микрософт са забъркани - това ще е най- невярното твърдение, което съм чувал. И вероятно ще побърка човек докато се оправи с тия гласови команди  .
Microsoft са в играта
|
Чет Юли 20, 2006 10:45 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|