Дата и час: Сря Юли 16, 2025 11:36 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Р А З Б И В А Н Е 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Fiat е собственост на GM, или над 50% от акцийте са на GM които са партия с Opel и незнам още кой, така че не Fiat правят двигатели за половин европа..

Пон Юли 03, 2006 8:45 pm
UNREAD_POST 
Sven написа:
Fiat е собственост на GM, или над 50% от акцийте са на GM които са партия с Opel и незнам още кой, така че не Fiat правят двигатели за половин европа..

Колега, ти май живееш няколко месеца назад... ФИАТ си е собственост на ФИАТ!
И винаги е било така! А от сделката, за която си чул от много далече както съдя по поста
ти - ФИАТ спечелиха милиарди! Можеш да потърсиш - и в този форум е писано за нея!

п.п. Впрочем не винаги - през един период от време фирмата е била одържавена!

Пон Юли 03, 2006 9:59 pm
UNREAD_POST 
Именно от развалянето на сделката с GM и продажбата на common-rail на Bosch, FIAT дръпнаха финансово за да сме свидетели на подема им от 2004-а насам.

Пон Юли 03, 2006 10:31 pm
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Именно от развалянето на сделката с GM и продажбата на common-rail на Bosch, FIAT дръпнаха финансово за да сме свидетели на подема им от 2004-а насам.

Мисля, че сделката си е била чиста ОПЦИЯ! Т.е през 200Х година GМ, е имал правото, но не и задължението да купи контролния пакет акции на FIAT.При отказ, е трябвало да плати около 1.5 млрд.долара ПРЕМИЯ, както и стана! :mrgreen: Иначе и в момента си имат общ бизнес.

Пон Юли 03, 2006 10:41 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:

ако поради тези причини не бяха дръпнали финансово и разходите по Ф1 и заплатата на шумахер щяха да докарат любимата ни фирма на ръба на фалита.

Пон Юли 03, 2006 10:47 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
everton написа:
вече го ударихме малко на празни приказки. вземете си новия брой на ауто билд и четете. тест между опел вектра комби - 1.9 фиагския , рено лагуна гранд тур, пасат комби, и авенсис комби. вище разход ускорение и т. н. т. говориш за притежателите на корола, а за 1.4 12 в. ????????? преди известно време имаше тест в който участваха и гранде пунто и рено клио, единсквената от тях с 8 клапанов мотор беше грандето и освен това беше и с най - малко мощност семпло оборудване и висока цена . с 8 клапанов двигател не се гради имидж, само могат да ти се смеят.

Вярно,че го ударихме на празни приказки! Но ти или не четеш, или не знам какво. :roll: Май-вече си забравил предишните ми постове.Кой е казал ,че вектрата е спечелила!Просто се казва, че тя е ОПТИМУМА! Сега пък споменаваш 1.4/12V.Не забравяй, че болшиството такива мотори тук са доста над 150 хиляди километра и повече от 8-10 прослужени години на предишните си собственици.Аз ти говоря за нови автомобили за които хората са платили или ще плащат доста над 30 хил.лева.За това нещо не приемам твърдението ти относно най-добрите двигатели.Естествено, че всяка фирма си има издънки.Просто исках да се порадваме на фактите, че Фиат стават отново Фиат и се утвърждава като един от най-добрите двигателостроители в Европа.Ти къде видя нещо, нередно, неистинско и невярно?!

добре де, кажи ми една фирма на която повече от 50 % от двигателите са в гъза. никой не е казал че вектрата е спечелила, нито и аз - това е опел той никога не може да спечели. не става въпрос за болшинство, един добър мотор трябва да се характеризира с 99 %. имаме колеги от форума които са дали към 1300 лв. за основен ремонт, с 500 лв. излиза ремонта на бмв е 36. ако искаш да ти кажа, че фиат правят най - добрите мотори, няма да стане щото не е така.

Пон Юли 03, 2006 10:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
добре де, кажи ми една фирма на която повече от 50 % от двигателите са в гъза.

Това нещо не го разбрах! :roll: Би ли го пояснил?

everton написа:
ако искаш да ти кажа, че фиат правят най - добрите мотори, няма да стане щото не е така.

Лично теб, не съм те и питал! :mrgreen:

Пон Юли 03, 2006 11:01 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
everton написа:
добре де, кажи ми една фирма на която повече от 50 % от двигателите са в гъза.

Това нещо не го разбрах! :roll: Би ли го пояснил?

everton написа:
ако искаш да ти кажа, че фиат правят най - добрите мотори, няма да стане щото не е така.

Лично теб, не съм те и питал! :mrgreen:

няма неуспорим аргумент, че двг на фиат са най - добрите. това е твое мнение

Пон Юли 03, 2006 11:13 pm
Профил
UNREAD_POST 
МАЙ-НАИСТИНА СИ СТАНА "Р А З Б И В А Н Е" :mrgreen: 2:0 :mrgreen:

Сря Юли 05, 2006 12:38 am
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
МАЙ-НАИСТИНА СИ СТАНА "Р А З Б И В А Н Е" :mrgreen: 2:0 :mrgreen:

?????????????????????????????????????????

Сря Юли 05, 2006 12:55 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
има предвид за мача Италия - Германия... а иначе, незнам кои двигатели са най-добри и няма да знам докато нямам от всички видове ... предполагам, че никой от вас не е имал всички видове двигатели, за да каже кои са най-добри ... според мен спорите напразно ...

Сря Юли 05, 2006 1:08 am
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
има предвид за мача Италия - Германия... а иначе, незнам кои двигатели са най-добри и няма да знам докато нямам от всички видове ... предполагам, че никой от вас не е имал всички видове двигатели, за да каже кои са най-добри ... според мен спорите напразно ...

:D това беше най умното мнение от няколко дни насам. :36_2_25:

Сря Юли 05, 2006 1:26 am
Профил
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:

То негово Величество пазара си го казва.... т.е.,че ТРИ отделни марки като SAAB,OPEL и SUZUKI ползват двигатели на FIAT.Ама то май с новия CADILLAC станаха ЧЕТИРИ! Всичко друго си е чиста проба словоблудство! :mrgreen:.

Сря Юли 05, 2006 9:01 am
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
kiler_4o написа:

То негово Величество пазара си го казва.... т.е.,че ТРИ отделни марки като SAAB,OPEL и SUZUKI ползват двигатели на FIAT.Ама то май с новия CADILLAC станаха ЧЕТИРИ! Всичко друго си е чиста проба словоблудство! :mrgreen:.

първа втора и четвърта марка ако не бъркам са под шапката на , и като се има предвид, че до скоро бяха сгодени с фиат е разбираемо. за сузуки кво да кажем, най смотаната японска фирма и нормално като не може да си направи, да си купи мотор - това не е половин европа, и като от тези марки само сааб е за пред света, нищо не доказва че фиат моторите са най - качествени. :38_2_20:

Сря Юли 05, 2006 10:42 am
Профил
UNREAD_POST 
everton,нещо взе да ми "лазиш" по нервите! Аз съм човек със здрави, но толкова демагогия не бях чел скоро! Цитирай, моля те къде съм написал,че "фиат моторите са най - качествени"!?
Ако си ял дръвчето, с подобен щото не си имал пари за поддръжка, или пак по-същите причини си купил някое евтино ДЪРВО, проблема си е лично твой, а не на марката Фиат.
За да се убедиш в "качеството" на конкурентни марки иди и прочети по другите форуми, български и небългарски за какво става дума.Нещо веднага се сещам за Пежо-Ситроен и Рено! http://peugeotclub.info/forum/ http://www.citroen-bg.net/forum/
Но това май ти го бях споменавал вече.Предлагам на модераторите да ЗАКЛЮЧАТ темата, вече е изчерпана а и от ПОСТОВЕ като твоите не научихме абсолютно нищо ново.От моите, лично ти поне научи нещо и можеш да се направиш на ПИЧ в някое квартално кафене. :mrgreen:

Колеги, темата зацикли в неподходяща посока и я заключвам!
zgabrovski.

Сря Юли 05, 2006 11:29 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3