Дата и час: Съб Юни 21, 2025 3:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
какво мислите за това Стило? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Stilo написа:
"нов внос" - добави си ДДС-то като за кола от 2005-та. и 1,8 двигател!
прибави поне 1000 лева от техекеджията, че тия е качил на Selete-то за да я опъне и после 3 джама, и тапицерията на централната колонка (това ще тие най-трудно да намериш).
Сметни цялостното пребоядисване и прилежащото разоборудване и....е твоя за цената от близо 18 хиляди лева.
Аз бих отказал такава сделка!

Като сложим разправията и ходенето по мъките, опа...майсторите и нервите по тях, които
не могат да се оценят... Но ти си решаваш естествено.

Вто Апр 18, 2006 11:11 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Я и аз да кажа .. Колегите вече казаха защо не трябва да я взимаш тая консервна кутия.
жалко за колата но не я пипай, бягай далече, в толкова нерви ще се вкараш с български сервизи че ти е бедна фантазията ... Аз и за без пари няма да я взема :о)

Вто Апр 18, 2006 11:47 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Колега, влез в mobile.bg и си избери STILO. Такова каквото ти харесва и което най-много те привлича. Ще го вземеш на същите пари, а може би и по-малко, без да се притесняваш - отписана ли е, без да си късаш нервите по майстори, без да си чукаш главата и да казваш взех я за 10000 , а тя стана 18000. Това е само съвет, ти решаваш.

Вто Апр 18, 2006 12:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
Благодаря на всички за мненията. Не съм се засилил, просто ми беше любопитно колко би излязъл тоя ремонт за такъв тип кола.

А и самия факт че продавача е от Дупница вече говори за предпоставка за измама ( например тая тотална щета за която каза pinko).

Но според мен 90 % от всички коли "нов внос" по нови години идват така в БГ и тука ги правят.

Вто Апр 18, 2006 1:27 pm
UNREAD_POST 
напълно поправима е ако хванеш добър майстор, учукването ще ти излезе към 300лв и там др. консумативи, бой части прави си сметката според мен си струва

Вто Апр 18, 2006 3:23 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Колега ThE_PuNiSHeR, дали ще ти е възможно да кажеш къде е този майстор, който ще изпъне тази "кола", ще изчука ламарините и ще може да я докара до състояние за боядисване? И то за 300 лв? Или дори за 600? Защото ако има такъв, ще станеш милионер - само казваш адреса и мисля че доста пари ще изкараш! Ако си сбъркал и си забравил една нула - извинявай. Но звучи доста несериозно....

Вто Апр 18, 2006 9:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ако беше евтин ремонта - щяха да го оправят и да го пуснат за поне 18 бонки. Гледам в мобилето - под 15 хил такова Стило няма, и то 2001-2 година. Щом не са го оправили - значи работата е сериозна. Иначе така от снимките не личи да е кой знае колко ударена, но...
А за "тотална" щета - най-вероятно не е. За такава се счита (поне в БГ), когато стойността на ремонта е съизмерима или по-голяма от стойността на автомобила в неударено състояние.

Вто Апр 18, 2006 9:47 pm
UNREAD_POST 
това че във вашия край колите ги правят на машини и други псевдо майстори се правят на майстори незначи, че неможе да се направи на ръка!
Цитат:
Местожителство: Лясковец

А и както каза колегата от снимките неможе да се прецени много добре.
Няма да ти разказвам навремето когато коли като "Жигули" и "Лада" обърнати по таван и търкаляни са се оправяли от баща ми!

Вто Апр 18, 2006 11:58 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Е хубаво бе мъжки, ама тва е стило, не жигулка която е оправял баща ти, нали се сещаш :!: А за тая кола даже се съмнявам дали ще стигнат 18000, по скоро над 20000 е сумата :!: Почти всеки детайл е засегнат, отделно от тези малки снимки в мобиле не се вижда хубаво. А само едно боядисване на такава кола, ако приемем че и няма нищо би отишло около 3000 лв. Така че щом дупничани са се отказали да я правят значи е безмислено да се прави :!:

Сря Апр 19, 2006 1:49 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Еее 3000 за пребоядисване.. чак пък толкова.. мисля, че 1500 ще свършат работа :wink:

Сря Апр 19, 2006 1:56 am
Профил
UNREAD_POST 
3000лв за пребоядисване ти ще я позлатяваш ли?

Сря Апр 19, 2006 7:27 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
абе като го гледам така май е имало таван-гуми-таван-гуми.......N на брой пъти :) което почти гарантира усукване на всичко а и както един колега както беше написал по-горе някъде определено няма едно здраво място....

Сря Апр 19, 2006 9:11 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колеги, за какво усукване говорите, при положение, че колата няма удар в шасито (на снимката), даже вратите, капаците, всичко си е здраво, малко са ожулени и трябва да се китосат леко, за да се изпънат преди боята, но не и да се сменят с нови :idea:
Някой каза за AirBag-те, че стрували 2000лв. - ми те не се вижда да са отворени, за какво да се сменят :?:
Трябва един таван, две/три стъкла и НЕ цялостно пребоядисване, но дори да е цялостно - максимум 1500лв. :!:
Ако няма поръжения от преобръщането по електроники, двигател, скорости и т.н., а има само тенекеджийска работа, боя и стъкла (евентуално и малко козметика отвътре) - повече от 3000лв. няма за какво да се дадат :idea:
Няй-вероятно няма да е стегнато като от магазина и ще поскръцва на места в купето, но и това се оправя с повечко желание, при това с подръчни материали :wink:
А ако отидете в някоя автокъща и видите същото Стило изпънато по конец, нищо чудно да е приличало на това или даже да е било по-зле, преди да го видите :wink: (както каза колегата по-горе)
А защо това се продава ударено - не защото няма правене, просто трябва време и ако никой не го купи те ще си намерят каквото им требва на старо, ще си го оправят и ще го продадат за 15-18000лв. а този който не го е виждал смачкано ще си каже "брейййй, колко съм на далавера с тая нова кола" :mrgreen:
Като пример мога да ви дам едно "BMW 525 TDS" - '99г, обръщано по таван и горяло в задната част - цена при вноса с всичко платено 10000лв., ремонт 4800лв., продажна цена 20000лв., продадено за 19000лв. :wink:
Същото ще стане и със Стилото :idea:
"zgabrovski", ако ти се занимава - купувай го, аз ще те заведа при тенекеджия, който ми е боядисвал Браво-то (докато го имах) от дребни зажулвания и знам, че е добър, и за стъклата ще ти помогна да вземеш от "Кобра" с отстъпка, а от Дупница ако можеш да го спазариш за под 10000лв. ще стане идеално, но бъди упорит в пазарлъка :wink: :!:

Последна промяна Kuku на Чет Апр 20, 2006 2:20 pm, променена общо 1 път

Чет Апр 20, 2006 2:10 pm
UNREAD_POST 
[quote="Kuku"]Колеги, за какво усукване говорите, при положение, че колата няма удар в шасито (на снимката), даже вратите, капаците, всичко си е здраво, малко са ожулени и трябва да се китосат леко, за да се изпънат преди боята, но не и да се сменят с нови :idea:
[quote]

Колега, а ти наясно ли си най-често, как една кола се пробръща по таван? Едва ли си е карал направо и изведнъж-хоп и по таван!

Чет Апр 20, 2006 2:20 pm
UNREAD_POST 
Vladim написа:
Колега, а ти наясно ли си най-често, как една кола се пробръща по таван? Едва ли си е карал направо и изведнъж-хоп и по таван!

Къде виждаш удар по колата :?: челен, страничен, какъвто и да е :?: :!:
Малко са натиснати левия калник и задна дясна врата - само ламарината е засегната :wink:

Чет Апр 20, 2006 2:43 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща