|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
zgabrovski
|
Да, специално Албеа веднъж се возих в едно такова такси - не беше върхът на сладоледа но си беше определено по добре от Рено Клио. А за Палио - карал съм веднъж едно за проба на Горубляне, дори мислех да го купувам, останах приятно изненадан от возията му а дизайна - не е чак толкова зле, в тоя клас например разни дачии, фордове и прочие са доста по-тегави.
|
Чет Фев 02, 2006 8:09 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Вярно е че Албеа и Палио трябва да се сравняват с коли от техния клас да не би Фиестата и Корсата да са по красиви
|
Чет Фев 02, 2006 11:40 pm |
|
 |
tonychka
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 3:34 pm Мнения: 66 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Лелее хора, до скоро не бах виждала новата Крома, но като я видях първо казах, че ИСКАМ такава кола и после видях че е Фиат...и тогава вече бях съвсем сигурна че я искам! 
_________________ Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!
|
Пон Фев 06, 2006 12:39 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Sven написа: Добре може и това да е причината, но относно дизайна несте ли съгласни - вижте Аlbea,Palio,Siena.... :| Сеедно са произведен по дизаин на някои турчин.Има модели на др. коли от 90-те които изглеждат по добре. :x
Това е Фиат Палио. Не ми прилича да е по турски дизайн. Най-мекото, което мога да кажа е, че колегата се е изказал неподготвен :!:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Фев 22, 2006 11:15 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
И това е Фиат Палио. И то не ми изглежда проектирано от турчин 
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Фев 22, 2006 11:30 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Автомобила има много добьр дизайн, все-пак е проектирана преди 10г. и продьлжава да отклонява погледите!!!
Но ако това не ви харесва, ето ви още едно:
_________________ FIAT-SPORT
|
Пет Фев 24, 2006 10:20 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
hit-ko написа: Автомобила има много добьр дизайн, все-пак е проектирана преди 10г. и продьлжава да отклонява погледите!!! Но ако това не ви харесва, ето ви още едно:
Мерси за подкрепата, Христо  ! А аз да те подсетя за кора за багажника, още не съм намерил втора употреба. Ако ти изпадне нещо, пиши.
|
Нед Фев 26, 2006 4:32 pm |
|
 |
stot
Кара балканче
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 1:25 am Мнения: 40 Местоположение: Бургас
|
Напълно съм съгласен с менението на куулио. Мисля, че то е най-близо до истината.
|
Нед Фев 26, 2006 6:39 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
stot написа: Напълно съм съгласен с менението на куулио. Мисля, че то е най-близо до истината.
Много ми е интересно колко лесно се дават квалификации - например: "палио е евтина кола за развиващите се страни". Ти, колега, качвал ли си се на палио, виждал ли си дори такова ??
Както се казва в поговорката - ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО :roll:
|
Вто Фев 28, 2006 9:24 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Да, колега, качвал съм се, макар и да не съм карал  . Това, което казвам, е стратегията на производителя, не съм си го измислил. И няма що да се обиждаш- решил си да си купиш нова кола за 15-тина бона, не очакваш да е върха на сладоледа, нали. Затова пък е нова. Това за гроздето беше леко неуместно :? .
|
Вто Фев 28, 2006 10:35 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Аз пък мисля, че си беше на място  . А ти не се обиждай, даже ако забелязваш не съм цитирал теб. Написах го, защото мненията в темата вървяха точно в тази посока - по турски дизайн, за развиващите се страни и т.н и аз като собственик на фиат палио се почуствах засегнат. А съм убеден, че повечето от мненията са на хора, които нищо не знаят за този модел, само са чули недочули. И на мен например не ми харесват превъзнасяните във форума темпра, типо, пунто, браво, но никъде не съм написал нещо лошо за тях. Аз дори да си призная фиатите като цяло никога не са ми правили впечатление. И точно едно палио ме накара от опела да се метна на фиат  Вярно - за дизайна всеки си е прав за себе си, както се казва "въпрос на вкус, казало кучето и се облизало ..."
А доста инфо за много модели коли, включително и за фиат палио може да се намери на www.carexpert.ru. Там дори може да се сравнят два модела - изберете сравнение на произведените през 1997 г. палио и пунто и ще видите в чия полза е  .
|
Сря Мар 01, 2006 11:28 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Няколко цитата от carexpert.ru - дано някой не се разсърди
"Браво, у нас будет много работы!" - кричали сотрудники сервисов с появлением каждой новой модели "Фиата". Шутка с долей правды: модель гольф-класса от FIAT называется Brava.
Два брата, два Фиата
За рулем Январь 2001
Fiat Palio & Punto
Что же выбрать?
Видимо, в наших условиях "ФИАТ-Палио" все же предпочтительнее. В его активе – непробиваемая подвеска, достаточный дорожный просвет и даже защита двигателя и трубопроводов. А еще есть очень вместительный для своего класса универсал!
Но не спешите отворачиваться от "Пунто". Если ваша автомобильная жизнь ограничивается поездками на работу, если разбитые дороги под колесами вашего авто – редкость, тогда и автомобиль с европейским характером окажется вам небезынтересен. Он дороже, зато удобнее и уютнее да и по комплектации разнообразнее. Например, в феврале московские дилеры ожидают партию машин с автоматическими коробками передач – чем не подарок любимой к Восьмому марта.
© За рулем
Январь 2001
|
Чет Мар 02, 2006 10:11 pm |
|
 |
Ferrari
|
Конкретно за Palio това за мен е Punto-то за нашите условия. Макар и на същата база обема на салона и багажника е много голям. Доста подходящ за семеен автомобил.
|
Пет Мар 03, 2006 1:39 am |
|
 |
me_to_u
|
Един бакшим ме гони онзи ден да ме пита за колата ми, колко ми струвала поддръжката и такива работи. Та той карал Пежо 306 и си купил Палио преди 4 месеца. Много бил доволен- "Страхотна кола, уж италианска, пък страшна"-каза. 
|
Пет Мар 03, 2006 2:31 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Преди 2 години пробвах едно такова - Palio Weekend, дори се бях навил да го купувам.
Направи ми впечатление на много стегната и пъргава кола.
|
Пет Мар 03, 2006 7:43 pm |
|
|