Автор |
Съобщение |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Итали-то е на много лесно място --влизаш от Карлово, броиш 2 светофара на втория-наляво-стигаш доколелото на бул."Дунав" и продьлжаваш направо по асвалта не по паважа.....след няма и 100 м. ще я видиш-голяма е.......Ако нещо не ти е ясно -кажи ,ще пусна схема.....  Ще те чакаме... 
_________________ Croma 2.0 ie
|
Чет Дек 01, 2005 4:53 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
AFBWorld написа: Итали-то е на много лесно място --влизаш от Карлово, броиш 2 светофара на втория-наляво-стигаш доколелото на бул."Дунав" и продьлжаваш направо по асвалта не по паважа.....след няма и 100 м. ще я видиш-голяма е.......Ако нещо не ти е ясно -кажи ,ще пусна схема.....  Ще те чакаме... 
Горе-долу разбрах ще я намеря  аз си мислех че е някаде кам Пещерско шосе! :o
|
Чет Дек 01, 2005 4:58 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Какво ще кажете утре срещата да я направим към 14 часа?
За да използваме повечко от светлата част на деня :mrgreen:
|
Пет Дек 02, 2005 8:35 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
val_mcrae написа: Какво ще кажете утре срещата да я направим към 14 часа? За да използваме повечко от светлата част на деня :mrgreen:
Проблема с 14 часа е, че няма да се дигнали всички търговци от складовете, а когато те работят там е лудница.
|
Пет Дек 02, 2005 10:24 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
johnfound написа: val_mcrae написа: Какво ще кажете утре срещата да я направим към 14 часа? За да използваме повечко от светлата част на деня :mrgreen: Проблема с 14 часа е, че няма да се дигнали всички търговци от складовете, а когато те работят там е лудница.
ОК ! Просто не знаех за тези подробности
На тази бензиностанция има ли достатъчно място да се съберем? 
|
Пет Дек 02, 2005 10:26 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Кога феновете на Фиат ще бъдем малко по сериозни и да се съберем да обменим опит? 
|
Съб Дек 03, 2005 10:53 pm |
|
 |
Kai_Ren
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 1:06 pm Мнения: 39 Местоположение: Пловдив
|
Ами ако се направят нещо като редовни... или поне по-редовни срещи може и да се съберем повече .
П.С. Извинявам се че не дойдох но не беше от нежелание ..
_________________ The sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
|
Съб Дек 03, 2005 11:01 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Kai_Ren написа: Ами ако се направят нещо като редовни... или поне по-редовни срещи може и да се съберем повече . П.С. Извинявам се че не дойдох но не беше от нежелание ..
Ами мисля, че тук във този форум могат да се уточнят нещата стига да искат Пловдивските фенове.А аз не мисля че съм човека които трябва да организира срещите в Пловдив поради причината че съм от Карлово!
Даите да поговорим и да решим този вапрос!?!
|
Съб Дек 03, 2005 11:15 pm |
|
 |
Kai_Ren
Кара ролкови кънки
|
Ами примерно да се разберем един ден от седмицата ... някъде . За да могат и такива с кофти работно време( аз аз ) да могат да хванат поне някоя от срещите . То и аз не съм тоя който трябва да ги организира още съм много млад и много зелен тук 
|
Съб Дек 03, 2005 11:32 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Kai_Ren написа: Ами примерно да се разберем един ден от седмицата ... някъде . За да могат и такива с кофти работно време( аз аз ) да могат да хванат поне някоя от срещите . То и аз не съм тоя който трябва да ги организира още съм много млад и много зелен тук 
Ами да ама се оказва, че май ние ще трябва да организираме тези мероприятия
Ти понеже си от Пловдив може да предложиш такова място че да има за всички , а защо не и за някое стартче  :mrgreen: Помисли каде може да има такова място, а за времето ще кажат и другите Пловдивски фенове кога ще бъде най удобно.
|
Съб Дек 03, 2005 11:40 pm |
|
 |
Forsaken
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 5:07 pm Мнения: 135 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Здавейте колеги,
Май ще е най-добре да има два фиксирани дена от седмицата - например Четвъртък и Неделя, защото повечето от нас работят през седмицата, а през уикенда пътуват и им е трудно да съчетаят едното с другото. Удобно място е също и на гребната, където се събират ланчиите - на обръщалото на автобус 10. Има много място и отсреща е Бумеранга - ресторант, където може да се седне спокойно. Другото удобно място е на Лукойл - Петрол бензиностанцията на Пешерско шосе, но там има само кафенце и бира и става за бързи срещи, н пък има една чудесна права отсечка с малко движение...
Италито също е удобно, макар, че ако са над 10 коли ще стане малко населено...
Това е само предложение. Може да се направи и в средата на седмицата след работа - към 18 - 19 часа за пловдивчани и през уикенда по-ранко за хората които не са от Пловдив и след срещата ще пътуват.
То все ще има някой дето да не го устройва, но е важно поне веднъж да се съберем та да се видим, и като си запишем телефоните после винаги може да се привикваме и да си дърпаме ушите  )
Очаквам предложения за през седмицата. Аз например предлагам Сряда или Четвъртък от 18 или 19 часа! Очаквам от вас предложение къде!
P.S.
Ще има бонуси... от по 2 лева! Демек имам останали 3 - 4 вътрешни стикера на форума и ако дойде някой, който няма такъв стикер ще му продам! :-)
_________________ Fiat Tipo 1,6 SX; '93; engine 159А3048; clima.
|
Пон Дек 05, 2005 2:17 pm |
|
 |
INTEGRALE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 5:07 pm Мнения: 104 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
Честно казано от доста време не съм влизал тук, поради минималния интерес, но гледам че нещата са се променили
Както Ицко по-горе каза в Пловдив се срещаме от повече от година итал феновете, като от Ланча сме най-сериозни.
Ние се срещаме основно на гребната.
Като решите кога и къде ще се срещате пишете и в нашия форум http://www.lancia-bg.com/forum
|
Пон Дек 05, 2005 5:17 pm |
|
 |
Kai_Ren
Кара ролкови кънки
|
Всъщнсот идеята за два дена е много добра . ( /me покрепя с две ръце ) . Колкото до мястото където и да кажете ще е удобно .
|
Вто Дек 06, 2005 12:05 pm |
|
 |
icko PB7932XB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 25, 2004 11:00 am Мнения: 82 Местоположение: Пловдив
|
На Гребната база е най-удобно май!!!
_________________ Почиствам пътни знаци.
|
Вто Дек 06, 2005 2:08 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Само да се уточним тогава за дните и времето и да кажете за такива като мен , които не са от Пловдив самото място на канала?
|
Вто Дек 06, 2005 11:16 pm |
|
|