|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Моля за съвети при покупката на Fiat Coupe втора ръка
Автор |
Съобщение |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
|
Нед Ное 13, 2005 11:07 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Малко ме съмняват километрите 65000???? С такава кола "само" по 12000 км на година???? Звучи несериозно......... иначе е супер..... Ако имаш толкова пари ..... давай!!!!
 Това май ми е пост 200!!! Честито!!!
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Нед Ное 13, 2005 11:58 pm |
|
 |
me_to_u
|
Хубаво е, версия "Плюс". Километрите аз лично не ги гледам(е, да не са 500 000). Важно е в какво състояние е.
Спазари го, парите не са малко, но не са и много. На производство сигурно е '99, което си е хубаво. Заслужава си да се погледне.
|
Пон Ное 14, 2005 3:12 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
Гледах неска едно привидно добро купе, всичко му изглежда наред, ама като продумах на търговеца да го откарам в някой сервиз, оня се запече и вика само в сервиз на някакъв негов познат, че го било страх да не го разбъзикат нешто. Направо не ми вдъхва доверие!  . Иначе всичко което знам за колата проверих и ми изглежда наред ама.......
|
Пон Ное 14, 2005 10:51 pm |
|
 |
me_to_u
|
Skip написа: Гледах неска едно привидно добро купе, всичко му изглежда наред, ама като продумах на търговеца да го откарам в някой сервиз, оня се запече и вика само в сервиз на някакъв негов познат, че го било страх да не го разбъзикат нешто. Направо не ми вдъхва доверие!  . Иначе всичко което знам за колата проверих и ми изглежда наред ама.......
Бягай от такива!!!! Не се лъжи!! :evil: :evil:
|
Вто Ное 15, 2005 12:00 am |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
Бе и аз това ше направя, само дето ме е яд, че бих толкова път до Пловдив. Тая седмица мисля да видя и онова купе от обявата по горе ( тука няма да бия път щото от 4 години живея в Плевен). Писал се, че модела е Плюс. Ако те разбирам правилно означава, че има всички екстри?( мислех, че плюса е само при големите двигатели с турбо). Лошото е само че нямам толкова пари и ще е егати късмета ако сваля до 12000 ( дано се навие да своли музиката, джантите... ако ще и партроника да си го завре ......  )
сори ядосан съм щото ми се скапа целия ден!!!
|
Вто Ное 15, 2005 12:44 am |
|
 |
me_to_u
|
Skip написа: Бе и аз това ше направя, само дето ме е яд, че бих толкова път до Пловдив. Тая седмица мисля да видя и онова купе от обявата по горе ( тука няма да бия път щото от 4 години живея в Плевен). Писал се, че модела е Плюс. Ако те разбирам правилно означава, че има всички екстри?( мислех, че плюса е само при големите двигатели с турбо). Лошото е само че нямам толкова пари и ще е егати късмета ако сваля до 12000 ( дано се навие да своли музиката, джантите... ако ще и партроника да си го завре ......  ) сори ядосан съм щото ми се скапа целия ден!!!
Ми на "Плюс" слагат праговете и добавките на предната броня от ЛЕ. Иначе "Плюс" има и '94.Парктроник няма серийно на Купе, ако има значи ги е скагал някой, или просто продавача го е отметнал в бързината като пускал обявата. Музиката е Сони чейнджър, който е оригинален за Купе, така че едва ли ще иска да го сваля, щото не е особено висок клас. Джантите са оригинални 15", на които едва ли ще вземе повече от 300 лв. с хубави гуми. Така че си мисля, че нищо няма да си махне от колата. Ама питай. Хубаво е Купето иначе според мен.
|
Вто Ное 15, 2005 8:57 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
Каде са му номерата на двигателя и на шасито на Купето? Намерих само табевката под предния капак.
а, в КАТ имат ли услуга за проверка дали колата не е крадена [ имам предвид преди да си я купил, а не при регистрацията ]
|
Пон Яну 23, 2006 6:12 pm |
|
 |
emopeev
Кара балканче
Регистриран на: Пон Дек 05, 2005 11:24 pm Мнения: 45 Местоположение: Бургас
|
Доколкото знам най-доказания двигател е 2.0 16v,
А колкото до частите, всичко по каросерията е скъпо ( фар: 700лв. огледало: 480лв. и т.н) , по ходовата не са скъпи но пък някои по-спесифични липсват на склад.
Относно мощноста: На Fiat Coupe са му нужни минимум 220к.с
|
Пон Яну 23, 2006 6:31 pm |
|
 |
me_to_u
|
emopeev написа: Доколкото знам най-доказания двигател е 2.0 16v, А колкото до частите, всичко по каросерията е скъпо ( фар: 700лв. огледало: 480лв. и т.н) , по ходовата не са скъпи но пък някои по-спесифични липсват на склад. Относно мощноста: На Fiat Coupe са му нужни минимум 220к.с
Амортисьори?
Ех по едно ЛЕ ще дойде добре, а?  Мен 220 ме оправят.
Skip, в КАТ я правят таи услуга срещу скромните 50 лв. Експертиза само, ако ще я взимаш колата със сигурност.
|
Пон Яну 23, 2006 7:40 pm |
|
 |
emopeev
Кара балканче
|
А да Амортисьори от 85лв. до 465лв. 
|
Пон Яну 23, 2006 8:13 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
|
aaaa номерата на двигателя и на шасито каде са , че не ги намерих?
и шшшшшшшшшшшт, нищо не сам казал за купуване. Някой да е прочел нещо такова ааа?[да не уручасаме нещата  ]
|
Пон Яну 23, 2006 8:19 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Колеги имам един въпрос.
Ако се вкара от Германия купе 20v има ли вазможност в Балгария да му се сложи турбо или продава ли се точно такова турбо и на каква цена горе долу разбира се за да може да си стане 220 :?:
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Пон Яну 23, 2006 8:34 pm |
|
 |
emopeev
Кара балканче
|
Номера на рамата е на табелка до радиатора а също така е набит и на дясното бомбе на макферсона. На двигателя е над изпускателния колектор.
|
Пон Яну 23, 2006 8:35 pm |
|
 |
me_to_u
|
Skip написа: и шшшшшшшшшшшт, нищо не сам казал за купуване. Някой да е прочел нещо такова ааа?[да не уручасаме нещата  ]
Иха! Споко, да не купуваш Боинг!  Като не е това, друго ще излезе.
|
Пон Яну 23, 2006 11:33 pm |
|
|