|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво става когато Левски реши да се напъне
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Какво става когато Левски реши да се напъне
И каква стана тя? То бяха закани на Герена да е ад. Жилина щяха да съжаляват за деня, в който са дошли в София. Дрън-дрън. Напънахме се, но какво изкарахме. Досещате се сами.
ПОЗОР
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Окт 03, 2008 7:11 am |
|
 |
sok1
|
Не съм гледал мача, а само репортажа. Голямо изпускане, голяма работа! И в края на крайщата, който не вкарва, му го вкарват. Има логика...
|
Пет Окт 03, 2008 7:33 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Аз не съм привърженик на Левски, но съм Българин! Снощи докато гледах мача, побелях! Просто незнам! Бях толкова бесен, че след това просто си легнах!
|
Пет Окт 03, 2008 10:09 am |
|
 |
LEVSKI
|
Хубавото е че най после някой сложи край на мъките на Левски в Европа. Докато президент на клуба е бай Ганьо, и не иска да плаща за треньори и фтуболисти, ще си останем само с псуването.
|
Пет Окт 03, 2008 10:29 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Той Ганьо ще се усети, защото за да има приходи първо трябва да направи разходи. Сега от А-групата колко ще спечели? Не мисля че Левски в момента е особен конкурент на останалите отбори, които имат шанс за титлата.
|
Пет Окт 03, 2008 10:33 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Трагедия!!!!!!!!!!!!!!!!! Плаче ми се!!!!!!!!!!!!!!! Докато играем с фоотболисти като Гондзо няма да я бъде!!!!!! Нямам думи болно ми е! 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Окт 03, 2008 10:46 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Мисля, че тия дни "Левски" ще има нов треньор, Кокала няма потенциал да води отбора. Има няколко добри треньори в предпенсионна възраст, които няма да излязат скъпо на Борат - Георги Василев и Стефан Грозданов например.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Окт 03, 2008 11:02 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
За Кокала какво да кажа , това е най-простият ни трениор до сега, няма д азабравя на скоро гледам мач на Левски и чувам на една от камерите на пистата: "Аре сваляй анцуко и влизай! "  И един път не съм видял да дава напътствия на играч който влиза смяна, а снощи като гледам мъри 5 мин дава напътствие на футболиста преди да влезе!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Окт 03, 2008 11:07 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Кокала треньор... де бре, къде го сложихте пък този неандерталец. А че мустакатая келеш е изпушил стана ясно още като махна Стойлов и онова недуразумение Сираков. После бях убеден че му е дошло прозрение като взе Вили Вуцов, който между другото е един от най-добрите треньори у нас (въпреки че не мога да го дишам и него, щ'от и той е лефскар и в червата), ама като махна и него - работата стана ясна - Батков е изтрещел и е за 4-ти километър. Никак не си е пил хапчетата редовно това момченце. То не бяха префърцунени и високопарни изказвания за Бате Борисов ( който направиха 2-2 на Юве), то не беше жилене на Жилина...... аре са да вземе да млъкне, да се скрие в карлуково да кажем, и да "пасе трева"! Като играеш там където не ти е мястото и то на чужд гръб, какво по точно очакваш да стане...! Ми да ти се върне тъпкано разбира се. Ако не друго, то поне се видя колко е смешно и бездарно това отборче!
|
Пет Окт 03, 2008 11:21 am |
|
 |
LEVSKI
|
По неадекватен пост от горния не бях чел. Колега темата е за поредния провал на Левски, и няма нищо общо с личните ти футболни пристрастия.
|
Пет Окт 03, 2008 1:52 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
LEVSKI написа: По неадекватен пост от горния не бях чел. Колега темата е за поредния провал на Левски, и няма нищо общо с личните ти футболни пристрастия.
Кое по точно е неадекватното? Че Батков с личните си отношения скапа отбора...? Това ли? Или може би не е верно? Виж какво ще ти кажа, аз винаги съм бил ЗА силен Лефски, и това че не съм от този отбор в никой случай не значи че съм ПРОТИВ него. Когато Лефски е играл хубав футбол винаги съм ги гледал с удоволствие ( в евротурнирите специално), винаги съм го признавал и съм му се радвал. И да, темата знам каква е, но тогава ти ми кажи на какво се дължи "поредния провал на Лефски"?
Последна промяна Zozo на Пет Окт 03, 2008 5:10 pm, променена общо 1 път
|
Пет Окт 03, 2008 4:09 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Да беше само Батков 
|
Пет Окт 03, 2008 4:13 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега Zozo нито едно от горните ти мения не е по темата, а по скоро е обидно и подигравателно към феновете на отбора, както и ЛС-то, което получих от теб преди да пишеш в темата. Не искам да задълбавам за да запазим добрите си отношения. И името на отбора е Левски, ако случайно не си забелязал до сега, или може би не си чул за националния герой, чието име носи.
|
Пет Окт 03, 2008 4:24 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
LEVSKI написа: Колега Zozo нито едно от горните ти мения не е по темата, а по скоро е обидно и подигравателно към феновете на отбора
Пълни глупости.Свали си сините очилца, погледни малко по реално и внимателно какво съм написал и тогава си вади някакви изводи. Съжалявам че си го разбрал така. Колкото до ЛС - това е съвсем отделна тема. А по повод изписването - как да ти кажа - по никакъв начин не асоциирам националния ни герой с футболния отбор на който си фен, именно за това го пиша по начин който ми харесва.
|
Пет Окт 03, 2008 4:54 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Zozo написа: LEVSKI написа: Колега Zozo нито едно от горните ти мения не е по темата, а по скоро е обидно и подигравателно към феновете на отбора Пълни глупости.Свали си сините очилца, погледни малко по реално и внимателно какво съм написал и тогава си вади някакви изводи. Съжалявам че си го разбрал така. Колкото до ЛС - това е съвсем отделна тема. А по повод изписването - как да ти кажа - по никакъв начин не асоциирам националния ни герой с футболния отбор на който си фен, именно за това го пиша по начин който ми харесва.
Явно не си от хората, с които може да се води нормален разговор. А това за изписването е въпрос на култура и възпитание, типично за кореняк софиянец като теб. Аз лично спирам да ти отговарям на жалките провокации.
|
Пет Окт 03, 2008 5:14 pm |
|
|