|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 2:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Eli's BRAVO
|
Добре дошла....Сигурна съм, че няма да съжаляваш за присъединяването си към нас 
|
Сря Сеп 17, 2008 2:56 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не ви е срам. Нахвърляхте се на колежката и я пратихте при конкуренцията. 
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Сеп 19, 2008 11:31 am |
|
 |
Trojaneca
|
Ferrari написа: Не ви е срам. Нахвърляхте се на колежката и я пратихте при конкуренцията. 
Тя защото не ни е видяла на живо какви сме готини...и много ще изпусне, ако не го направи 
|
Пет Сеп 19, 2008 12:30 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Ferrari написа: Не ви е срам. Нахвърляхте се на колежката и я пратихте при конкуренцията.  
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Сеп 19, 2008 1:01 pm |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
Защо при конкуренцията?
Не зарибяват колежката да си купува VW!!!
Просто я канят на среща на клуба!
Има някакво разцепление, което съм проспал? 
_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Пет Сеп 19, 2008 4:45 pm |
|
 |
vensa
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Дек 05, 2007 10:10 pm Мнения: 19 Местоположение: София 01 Средец
|
Дааа, явно има някаква вражда
А иначе за гледането на живо  - има време, само да се върна в Сф, че сега радвам и огрявам РУсе 
_________________ vensa
|
Пет Сеп 19, 2008 6:41 pm |
|
 |
Paparac
|
vensa написа: Дааа, явно има някаква вражда А иначе за гледането на живо  - има време, само да се върна в Сф, че сега радвам и огрявам РУсе 
Да не си забравиш обещанието само 
|
Пет Сеп 19, 2008 7:24 pm |
|
 |
vensa
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Дек 05, 2007 10:10 pm Мнения: 19 Местоположение: София 01 Средец
|
_________________ vensa
|
Пет Сеп 19, 2008 8:38 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
stylius1 написа: Ferrari написа: Не ви е срам. Нахвърляхте се на колежката и я пратихте при конкуренцията.  Защо при конкуренцията? Не зарибяват колежката да си купува VW!!! Просто я канят на среща на клуба! Има някакво разцепление, което съм проспал?  .......иди на премахнати теми....и виж......аз съм главен герой...
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Пет Сеп 19, 2008 10:17 pm |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
николофф написа: stylius1 написа: Ferrari написа: Не ви е срам. Нахвърляхте се на колежката и я пратихте при конкуренцията.  Защо при конкуренцията? Не зарибяват колежката да си купува VW!!! Просто я канят на среща на клуба! Има някакво разцепление, което съм проспал?  .......иди на премахнати теми....и виж......аз съм главен герой...
Колко мъже е уморила Тузарката .....във форума.....??????
За т'ва ли става въпрос?
Аз лично съм покрусен!!!

|
Пет Сеп 19, 2008 11:06 pm |
|
 |
Paparac
|
|
Съб Сеп 20, 2008 1:40 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Е така е като не идвате от Благоевград на срещите.Колегата с турбо купето е идвал няколко пъти на срещите в О'шипка 
|
Съб Сеп 20, 2008 7:22 am |
|
 |
stylius1
Кара кола
|
Колега, това е едно от най-сниманите Турбо Купета...
И редовно присъства на Купе-срещите...., в Ст. град....
.... и няколко пъти на О!Шипка...
Поздрави!

|
Съб Сеп 20, 2008 10:05 am |
|
 |
Rokambol
|
pi4_s_bravo написа: Е така е като не идвате от Благоевград на срещите....  Сигурен ли си? Я пак помисли...  stylius1 написа: ...
Колко мъже е уморила Тузарката .....във форума.....??????
За т'ва ли става въпрос? ....
Ако става дума за мъже - нито един. За подобията на мъже, тя си знае... 
|
Съб Сеп 20, 2008 6:09 pm |
|
 |
Mandor
Кара балканче
Регистриран на: Пон Авг 18, 2008 8:49 pm Мнения: 41 Местоположение: Варна 03 Възраждане
|
Здравейте и от мен. Малко пресен член на форума от Варна, но какво да се прави всеки кривва от правия път  . Наскоро се сдобих с едно фиатче Темпра и реших да посетя форума на клуба, така като гледам има шемети които да радват а и доста компетентна помощ получих. Тепърва ще се засичаме по темите колеги, така че предполагам е уместно да дресна някой ред 
_________________ Fiat Tempra 1991 1.6 Carburator 63kW/86hp
|
Нед Сеп 21, 2008 8:32 pm |
|
|