Дата и час: Пет Юли 04, 2025 2:29 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Коя държава искате да посетите ? 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Коя държава искате да посетите ?
Тези дни попаднах на доста линкове, в които се регистрирах и които обещават екскурзии до различни места в Европа, коли ( FIAT Bravo :) , VW Polo-ако го спечеля, ще го дам на жена ми, тя не разбира от коли ) и др. подобни. В тази връзка, ако искате споделете: 1) В кои в държави сте ходили и какво ви впечатли? и 2) Къде бихте искали да отидете?

Ето и моите отговори:
1. Бил съм само в Румъния - 4-5 пъти, но само там. Беше много, много отдавна, бях на възраст 6-10 г. Впечатли ме най-вече огромния избор на играчки, сладоледи и шоколади. Опитах мамалига и ми хареса.
2. Европа я прескачам, не ме интересува с малки изключения. Бих искал да посетя на първо място няколко екзотични дестинации: Индия, Япония, Китай, Египет, Австралия, Мексико, Антарктида. Искам да бродя из Сахара и да видя миражи, искам да видя Нил и Амазонка. И има и още две държави, които задължително искам да посетя, макар да не попадат в категорията екзотични, а част от едната е и европейска : САЩ и Русия.

Съб Сеп 13, 2008 8:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
РУСИЯ !
Изображение :36_2_46:

определено в т.2 snake си изброил едни от най-екзотичните дестинации...
мога само да се съглася и да добавя Франция и Италия (Торино) Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

едит: опа... пропуснах да говоря по темата... :-( за съжаление все още не съм излизал от пределите на милата ни родина, но и това е запланувано скоро... да видим...

Нед Сеп 14, 2008 12:18 am
UNREAD_POST 
Аз нийде не съм ходила извън бг. Все още ми е интересно да джиткам тук.
Иначе искам да посетя Бразилия, особено по време на фестивала
Изображение Изображение

Нед Сеп 14, 2008 1:26 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Бих искал да посетя Африка :-)
Да се "повозя" на слон не само на фиатката ;-) ,също така да поживея известно време там,да се боря с хилядите нещастия,които мъчат местното население.
Иначе стигнах чак до Аляска миналото лято(понеже бях на бригада)...

Нед Сеп 14, 2008 2:51 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Ух русия..студ, но пък добре екипирана и с бутилка водка... защо не

Интересно, интерсно, в Африка беше братовчед ми за миналата нова година. Тогава провокира интереса ми, но като че ли на мен ми се иска да отида на някой екзотичен остров с онези изкусителни танциорки 8) и да пробвам коктейли в кокосови орехи :cool: , излежавайки се под някоя палма, ама директно на ситния и "пухкав" пясък

В Аляска? :) как беше там, ses, сигурно е блаженство сравнено с нашите летни температури

Иначе бях на обмен малко във Франция и ме изуми представата, която са си изградили за нас... в приемното ми семйство ме питаха дали знам що е то микровълновата печка и дали съм чувала за прословутите италианци и тяхната pizza Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Позаинтересуваха се и дали имаме телевизори и в какви сгради живеем :shock:

После се разходих до Финландия на връх бъдни вечер и там и посрещнах новата 2007-ма. Най- готиното беше надпреварата м/у съседите кой ще "освети" най- добре небето над къщата си. мойте приятели купиха пиротехника на стойност 150 евро, което си е доста значително количество джаджи и се получи нещо наистина внушително.

Последно посетих Гърция и нейните невероятни плажове в ръкава на Халкидики Касандра...ох...хубаво е да виждаш дъното и богатия животински свят:) камънака също е доста и там някъде се крият коварните таралежи, но с малко повече внимание при навлизането във водата - всичко е ок :) Най- забавното като че ли беше ловът на октоподи :) и култовото им биене в скалите, за да се получи по-вскусно месо Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Ех...хубаво е човек да се разходи

Нед Сеп 14, 2008 11:38 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
vensa написа:

в аляска? :) как беше там, ses, сигурно е блаженство сравнено с нашите летни температури

Ами,планини,планини,планини и малко океан,иначе и аз имах план да отскоча до Хаваите,понеже от там е много близо,но човек,който е ходил(и обиколил света) каза,че не е нищо особено и ме разубеди.Може би моя грешка,че не съм отишъл или негова,че не му е харесало,но се разминах с "Алоха"-та :wink:

Нед Сеп 14, 2008 12:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
1. Индия
2. Мексико
3. Перу

Пон Сеп 15, 2008 7:20 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
През 2001 бях на екскурзия в Гърция - на стандартните места - Солун, Кавала, остров Тасос, а иначе през 2005 ходих до Германия с приятел, за да си купи кола, и след това си направихме кратък тур през Европа - Холандия, в Амстредам, Австрия - Виена, и после транзит през Унгария и Сърбия.
Иначе мястото за което си мечтая определено е "страната на неограничените възможности" - САЩ....

Чет Сеп 18, 2008 6:09 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]