Дата и час: Съб Юли 12, 2025 3:03 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
10 неща, които (не) ме правят жена 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 10 неща, които (не) ме правят жена
Като изключим първичните полови белези, има десет неща, които със сигурност ме правят жена:

1. Гледам си саксийни цветя.

2. Готвя с над 20 подправки.

3. Мия чиниите с много малко вода.

4. Издържам осемчасов шопинг маратон.

5. Предпочитам натюрморт на стената вместо календар с гола мадама.

6. Знам коя програма на пералнята за какви дрехи отговаря.

7. Мога да говоря с часове по телефона... даже с дни.

8. Знам как да съчетавам дрехи, цветове, мебели и др.

9. Ползвам повече козметика от доста жени и знам кой вид епилация колко боли.

10. Не се притеснявам да спирам и да питам хората за пътя.

Наред с това, има поне десет причини да си остана от мъжки пол... Ето ги и тях:

1. Няма начин да гледам телевизия, да бъркам манджата, да чета книга и да говоря по телефона едновременно... просто не го мога.

2. Не мога да гладя, без да оставя гаден и поне 20-сантиметров ръб на дрехата.

3. В танците съм малко по-пластичен от боабаб.

4. Как може ванилия, слонова кост и мръсно бяло да са цветове и то различни?!

5. Когато ми се яде Big Mac, не ми пука колко калории съдържа... и не си го взимам с диетична кока-кола.

6. Никога няма да си купя техника, просто защото е в розово (примерно).

7. Има много разцепващи филми... но няма да ме видите как рева два часа след филма за това, че главният герой е умрял.

8. Не ми е нужен оборотомер, за да разбера, че буталата излизат през ауспуха, за да видят кой кара... Включи втора, мамка му!

9. Макар че тръгвам на море с една раница багаж, не ми е проблем да побера нейните 17 сака в малкия багажник на колата.

10. Когато прощавам, аз НАИСТИНА прощавам и забравям... и не си спомням, камо ли да натяквам за случката отново след 2 години, 3 месеца и 11 дни

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

източник

Вто Юли 29, 2008 10:53 am
UNREAD_POST 
1. - Не гледам саксийни цветя. Измират до едно.
2. - Готвя рядко Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
3. - Мия бавно и с много вода. А иначе мразя да мия.
4. - Рекордът е 6 часа шопинг.
5. - Не бих отказала гола мацка на стената :P Натюрмортите ме депресират
6. - Че от къде да ги знам всичките програми Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
7. - Максимумът ми е 45 мин
8. - Това да, на 100%
9. - :)
10. - :)

Извод: :shock: Ама аз май съм наполовина жена и наполовина мъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Юли 29, 2008 11:04 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
........

Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Юли 29, 2008 11:13 am
UNREAD_POST Re: 10 неща, които (не) ме правят жена
Като изключим първичните полови белези, има десет неща, които със сигурност ме правят жена:

1. Гледам си саксийни цветя. - Обичам цветя. Опитвам се да гледам,но те все измират.

2. Готвя с над 20 подправки. - Немога да готвя.

3. Мия чиниите с много малко вода. - Мия ги с много вода.

4. Издържам осемчасов шопинг маратон. - Е, да... :wink:

5. Предпочитам натюрморт на стената вместо календар с гола мадама. - Мразя натюрморт. Харесвам красиви морски пейзажи.

6. Знам коя програма на пералнята за какви дрехи отговаря. - Естествено, иначе как да пера?

7. Мога да говоря с часове по телефона... даже с дни. - Мразя празните приказки, пък камо ли по телефон.

8. Знам как да съчетавам дрехи, цветове, мебели и др. - Затова съм жена.

9. Ползвам повече козметика от доста жени и знам кой вид епилация колко боли. .......

10. Не се притеснявам да спирам и да питам хората за пътя. - Оправям се сама.

1. Няма начин да гледам телевизия, да бъркам манджата, да чета книга и да говоря по телефона едновременно... просто не го мога. - и аз не го мога

2. Не мога да гладя, без да оставя гаден и поне 20-сантиметров ръб на дрехата. - просто не гладя.

3. В танците съм малко по-пластичен от боабаб. - ..........

4. Как може ванилия, слонова кост и мръсно бяло да са цветове и то различни?! - Може - различни са ванилията - бяло с жълт оттенък, слоновата кост - бяло с бежов оттенък, а мръсно бялото -бяло със сив оттенък.

5. Когато ми се яде Big Mac, не ми пука колко калории съдържа... и не си го взимам с диетична кока-кола. - не ям биг мак

6. Никога няма да си купя техника, просто защото е в розово (примерно).
- и аз няма да си купя

7. Има много разцепващи филми... но няма да ме видите как рева два часа след филма за това, че главният герой е умрял. - за какво да хленча

8. Не ми е нужен оборотомер, за да разбера, че буталата излизат през ауспуха, за да видят кой кара... Включи втора, мамка му!
- и на мен не ми е нужен

9. Макар че тръгвам на море с една раница багаж, не ми е проблем да побера нейните 17 сака в малкия багажник на колата. - колкото и багаж да взема никога не е достатъчен

10. Когато прощавам, аз НАИСТИНА прощавам и забравям... и не си спомням, камо ли да натяквам за случката отново след 2 години, 3 месеца и 11 дни - никога не прощавам

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Вто Юли 29, 2008 12:40 pm
Като изключим първичните полови белези, има десет неща, които със сигурност ме правят жена

1. Гледам си саксийни цветя. Последния път, изпълнявайки поръчка на роднини, отишли на почивка успях да скапя растенията от прекомерно поливане. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

2. Готвя с над 20 подправки. Само 20?

3. Мия чиниите с много малко вода. Да, но след мен жена ми винаги ги измива отново. Не знам защо. :dontknow:

4. Издържам осемчасов шопинг маратон. И осем минути са цяла вечност.

5. Предпочитам натюрморт на стената вместо календар с гола мадама. И двете не са ми по вкуса.

6. Знам коя програма на пералнята за какви дрехи отговаря. Напълно!

7. Мога да говоря с часове по телефона... даже с дни. Изобщо - на втората минута обикновено ми "пада" батерията.

8. Знам как да съчетавам дрехи, цветове, мебели и др. Никога не съм го умеел тоя спорт.

9. Ползвам повече козметика от доста жени и знам кой вид епилация колко боли. Тъмна Индия.

10. Не се притеснявам да спирам и да питам хората за пътя. Да, особено ако са млади и засукани девойки.

1. Няма начин да гледам телевизия, да бъркам манджата, да чета книга и да говоря по телефона едновременно... просто не го мога. Някой изобщо може ли го?!?

2. Не мога да гладя, без да оставя гаден и поне 20-сантиметров ръб на дрехата. И без да се изгоря поне един път...Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

3. В танците съм малко по-пластичен от боабаб. В сравнение с мен, дървото е професионален танцьор.

4. Как може ванилия, слонова кост и мръсно бяло да са цветове и то различни?! Това не го знаех.

5. Когато ми се яде Big Mac, не ми пука колко калории съдържа... и не си го взимам с диетична кока-кола. Даже и по два пъти.

6. Никога няма да си купя техника, просто защото е в розово (примерно). Не просто, а именно защото е розова.

7. Има много разцепващи филми... но няма да ме видите как рева два часа след филма за това, че главният герой е умрял. Не гледам такива филми.

8. Не ми е нужен оборотомер, за да разбера, че буталата излизат през ауспуха, за да видят кой кара... Включи втора, мамка му! Грешка няма.

9. Макар че тръгвам на море с една раница багаж, не ми е проблем да побера нейните 17 сака в малкия багажник на колата. Затова съм с огромен багажник, все пак заминаваме на Южния полюс за цели две години.

10. Когато прощавам, аз НАИСТИНА прощавам и забравям... и не си спомням, камо ли да натяквам за случката отново след 2 години, 3 месеца и 11 дни Абсолютно.

Вто Авг 05, 2008 4:17 am
Rokambol :cool: Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Rokambol написа:
... все пак заминаваме на Южния полюс за цели две години.

:shock:

Вто Авг 05, 2008 9:03 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]