Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 1:51 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Днес в Пазарджик видях ... 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Днес в Пазарджик видях ...
Не че е нещо много важно, но все пак да споделя, че ми беше приятно днес да видя пловдивска брава 8444 със стикер на клуба. За жалост колата беше на паркинг (по-точно в синя зона и вероятно колегата вече е с честитка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ) и не видях собственика. Между другото от регистрацията ми във форума(ите) досега не бях виждал кола със стикер. Аз да си призная, също все още нямам :wink: .

А пък малко след това истински фурор предизвика появата на пазарджишкия айдъл Тома в центъра на града, ескортиран от камери и фенове.

Пет Май 23, 2008 3:39 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
А докато си правех редовната пенсионерска разходка ето какво видях снощи, паркирано пред хотел "Тракия" в града. Кой ще познае какъв е модела ? Съжалявам за лошото качество, но е снимано привечер с мобилен телефон.

По-късно ще публикувам и втора снимка, на която се вижда и модела.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Юни 02, 2008 9:42 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не познахте новата крома ? Или темата ви се струва безинтересна, а може би има някакъв друг проблем ? Ок Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 .

Пон Юни 02, 2008 2:20 pm
Профил
UNREAD_POST 
Гледам напоследък улиците се напълниха с нови леки и лекотоварни Фиати :cool: Но мен нещо не ме кефят

Пон Юни 02, 2008 2:26 pm
UNREAD_POST Re: Днес в Пазарджик видях ...
snake написа:

А пък малко след това истински фурор предизвика появата на пазарджишкия айдъл Тома в центъра на града, ескортиран от камери и фенове.

Toй Тома даже спИчели. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Юни 02, 2008 11:39 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Гледам напоследък улиците се напълниха с нови леки и лекотоварни Фиати :cool: Но мен нещо не ме кефят

Да разбирам ли че новото Браво не те кефи ? :shock: :shock:
Това е истинска кола.

Вто Юни 03, 2008 9:39 pm
UNREAD_POST 
По-скоро ме кефи новото Пунто :cool: Но на последък новите масови коли ( не само Фиат) трудно създават някакъв открояващ се дизайн...мое мнение

Вто Юни 03, 2008 10:05 pm
UNREAD_POST 
да използвам темата, че преди няколко дена се запознах лично с колегата peho, благодарение на стикета на мойто Фъркато Типо...
много приятен човек :cool:

Вто Юни 03, 2008 10:18 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Днес в Пазарджик видях ...
snake написа:
Не че е нещо много важно, но все пак да споделя, че ми беше приятно днес да видя пловдивска брава 8444 със стикер на клуба. За жалост колата беше на паркинг (по-точно в синя зона и вероятно колегата вече е с честитка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ) и не видях собственика. Между другото от регистрацията ми във форума(ите) досега не бях виждал кола със стикер. Аз да си призная, също все още нямам :wink: .

Колега snake, видял си моето возило, бяхме в Пазарджик за кръг от световното първенство по авиоракетомоделизъм, което се проведе в Черногорово.
Даже мислех да ти звънна да пием по кафе, но за жалост не остана време-по цял ден бяхме на полигона.
В края на август, живот и здраве, пак сме там-този път за европейското.
А сивият Фиат, който си снимал е на един от състезателите, всички бяхме отседнали в хотел "Тракия".
Честитка нямам :D , тогава по баловете на никой не му дремеше особено кой къде е паркирал около хотела-просто нямаше къде.

Сря Юни 04, 2008 11:20 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
По-скоро ме кефи новото Пунто :cool: Но на последък новите масови коли ( не само Фиат) трудно създават някакъв открояващ се дизайн...мое мнение

Чак сега видях, че някой е писал в тази тема. Напълно съм съгласен с мнението ти. Ако не погледна емблемата на повечето нови коли, не мога да позная марката. И цветовете едни такива унифицирани, струва ми се, че 50 % от новите коли са сребрист металик. От новата гама на фиат бравото и кромата са ми напълно безлични, докато новото пунто наистина е готино и се отличава от останалите. Новата крома направо ме разочарова, ами тази кола ми се стори малка, няма нищо общо със старата крома, която минаваше за лимузина.

А колега Georgian, просто трябваше да се обадиш, можеше поне набързо за по кафе да се видим. Не знам дали си забелязал, но Пазарджик е града на кафетата. Особено лятно време вечер главната е наистина красива - цялата е с кафета, всичко е фул, пълно е с коли и мотори (и разголени мадами, аз не че се заглеждам, но си ги има - факт Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ), атмосферата си я бива.

Чет Юни 12, 2008 4:59 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Имах я идеята, но нямаше никакво време...
Обещавам, че по време на следващото състезание, живот и здраве, ще се обадя.

Пет Юни 13, 2008 9:53 am
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
... Кой ще познае какъв е модела ? ...

Това трябва да е новата Крома.

Пет Юни 13, 2008 10:11 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
snake написа:
... Кой ще познае какъв е модела ? ...

Това трябва да е новата Крома.

Отговора се приема за верен, макар че аз още по-горе в темата разкрих "загадката", след като никой не се пробва да отговори, явно не си го прочел :).

Пет Юни 13, 2008 1:35 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
В Пазарджик се подвизава едно червено Grande,ама все е в движение и немога да го снимам.Иначе като го видя и направо ми взема акъла.

Пет Юни 13, 2008 1:56 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Най-впечатляващата кола, която съм виждал в Пазарджик, е една черна Lancia Thesis. Ще гледам да я щракна и ще кача снимката. Още повече собственикът й (един италиански циганин, който се занимава с търговия с магарета и коне), живее на нашата улица. Чак ме е яд, че тази величествена кола се управлява от толкова простоват човек, който за 10-ина години в България едва ли е усвоил повече от 100-ина български думи.

Пет Юни 13, 2008 2:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща