|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: dimmX написа: Нищо не съботирам, ти с тея 99% ще ни закопаеш....За мен , Асус и Чилиев какво ще остане само присъствието ли, да не ти покажа ан теб направо червен картон  олилееее.. ми че аз за тея 0.033% и на подвижно храстче няма да се правя камо ли да работя ... предлагам да направим молебен Мите... че Eli's BRAVO да отпусне още малко сухо .. 
Хм може и да се спазарим....процента ще го реша след определяне качеството на стоката.....т.е. след пробата 
|
| Пет Май 23, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: предлагам да направим молебен Мите... че Eli's BRAVO да отпусне още малко сухо .. 
Марихуана ли искате от Ели? 
|
| Пет Май 23, 2008 3:31 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
CHILIEV написа: dimmX написа: Нищо не съботирам, ти с тея 99% ще ни закопаеш....За мен , Асус и Чилиев какво ще остане само присъствието ли, да не ти покажа ан теб направо червен картон  олилееее.. ми че аз за тея 0.033% и на подвижно храстче няма да се правя камо ли да работя ... предлагам да направим молебен Мите... че Eli's BRAVO да отпусне още малко сухо .. 
Молебен само ако ще се земам с нея, иначе в бизнеса нема такива филми!Кинти ще отпусне споко, довечера имаме делова среща ще се  разберем
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Май 23, 2008 3:31 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Молебен само ако ще се земам с нея, иначе в бизнеса нема такива филми!Кинти ще отпусне споко, довечера имаме делова среща ще се  разберем
Опааа не смесвам работата с удоволствието 
|
| Пет Май 23, 2008 3:35 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
dimmX написа: Молебен само ако ще се земам с нея, иначе в бизнеса нема такива филми!Кинти ще отпусне споко, довечера имаме делова среща ще се  разберем
и няма да споделиш с колеги  ... не жената де .. мнение ...
я веднага и двамата да си постнете по една снимка а ние с кака Т. ще дадем компетентно мнение
|
| Пет Май 23, 2008 3:35 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: аз само приказвам иначе ич ме няма ....
Искаш да кажеш, че си девствен 
|
| Пет Май 23, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Привет на бандата!Като чета днес в кафенцето има повечко посетители 
|
| Пет Май 23, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: аз само приказвам иначе ич ме няма .... Искаш да кажеш, че си девствен 
Знаех си.....първокачествена стока... 
|
| Пет Май 23, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Пет Май 23, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
tiamariaa написа: Привет на бандата!Като чета днес в кафенцето има повечко посетители 
Ми да обърнахме го на......ъъъъъ нощен клуб (бардак) и виж как се събра народа 
|
| Пет Май 23, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
CHILIEV написа: dimmX написа: Молебен само ако ще се земам с нея, иначе в бизнеса нема такива филми!Кинти ще отпусне споко, довечера имаме делова среща ще се  разберем и няма да споделиш с колеги  ... не жената де .. мнение ... я веднага и двамата да си постнете по една снимка а ние с кака Т. ще дадем компетентно мнение Мене ме има в кафето ама на коя страница бешееее, някъде след 340 страница май, пък Елито е на аватара:)
Ама нали с Тузи имаме една камара хлапета и малко ми е кофти сега...мне аз съм и верен 
159A6046
|
| Пет Май 23, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Мен Тузито ме е виждала лично..... 
|
| Пет Май 23, 2008 3:45 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Знаех си.....първокачествена стока... 
хаххахахаха ...
абе имаше една приказка какво е
общото между маргарина и жената...
или между динята и жената ...
или между жената и пушката...
ама айде да не ставаме нецензурни 
|
| Пет Май 23, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: хаххахахаха ... абе имаше една приказка какво е общото между маргарина и жената... или между динята и жената ... или между жената и пушката... ама айде да не ставаме нецензурни 
Хайде де кажи го.....кодирано на ушенце 
|
| Пет Май 23, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
tiamariaa написа: Привет на бандата!Като чета днес в кафенцето има повечко посетители 
Ето я барманката.....мацко налей едно студено чайче 
159A6046
|
| Пет Май 23, 2008 3:50 pm |
|
|