|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 Глупостта край няма!
Тая вечер едвам се сдържах.....
Изпращам мацката и спирам на паркинга пред блока.Поговорихме си и решавам да си тръгвам, до тук всичко е ок.Излизайки назад на входа на паркинга спрял москвич и аз не мога да изляза.Спирам и чакам, пресветнах с светлините за мъгла и пак нищо и си чакам.Никва реакция.По едно време отзад излиза мъж от колата и колата заминава!Тоя въпросния се спира зад колата ми(аз още чакам да мине), той я оглежда минава напред и в момента в който тръгвам се чува як удар  Обръщам се оня дъни по предното стъкло с цяла длан.Бога ми причерня ми, но се сдържах(малко тъпо но заради бой с роми преди години ме накичиха мен и имам предупреждение, заради нанесен побой...както и да е аз го отнесох в КАТ невинния се оказа виновен, както и да е)
Отварям джама и викам!
-Защо ми удари колата?
-Авей келеш щеше да ме блъснеш!
-Ти добре ли си ве пич, чакам ви 5 мин да се махнете, а после и тебе!
-Аз ще те наглася, знайш ли кой съм?
-Не и не е интересува къв си, но не прави грешка да удряш моята или нечия друга кола!
-Аз щи запиша номера и ше се разберем, при което аз не издържах и му го казах но вече ми бе кипнало повече!
-Нямаш право да спираш на тоя паркинг, всеки ден влизаш тука, ако ти видя колата ще я натроша
-Защо да не е твоя ве?
-Да моя е!
-Ако някога сляза и на колата и има нещо познай кой ще ритам на паркинга!!!
-Айде да видим, казва той!
-Попитах го заплашвали ем и ако е така да слизам и да се разберем на място, пак му казах не се занимвай с мен ...при което той вика пак ще се видим!
Ок аз го чакам тоя даже утре отивам с цел да го видя и да го питам помнили какво прави като се беше напил като свиня!Аман от боклуци, чудих с едали да звънна на познати с патрулката да решим проблема на място...но реших а за с е оправям!
Въпросния педал е пожарникар....за тва все викаше занеш ли кой съм  Смешник утре ще го наглася!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пет Апр 18, 2008 11:17 pm |
|
 |
CHILIEV
|
мани човеко ..
как не си му опрял пистолета в челото и да го питаш той дали те познава цървула ...
да ти имам спокойствието ...
аман от тъпаци де*а... 
|
Пет Апр 18, 2008 11:32 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Всекой се докопал до малко власт и става мазало.
Само гледай заради един цървул да не си навлечеш неприятности, че не се знае кой какво ще каже/напише срещу теб и накрая да станеш национален враг едва ли не.
|
Пет Апр 18, 2008 11:36 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-нощтно посещение на москвича с коктейл Молотов....
-всичко друго е несериозно...

|
Пет Апр 18, 2008 11:47 pm |
|
 |
sok1
|
paparazzo написа: -нощтно посещение на москвича с коктейл Молотов.... -всичко друго е несериозно... 
Една гъба на покрива на Москвича и наливаш сярна киселина в/у нея. 
|
Съб Апр 19, 2008 12:15 am |
|
 |
arsenov
|
Колега предлагам ти много по-добър вариант . Взимаш една тухла пробиваш в нея дупка но не до долу , а примерно 2 3 мм да останат от тухлата в дупката наливаш спирачна течност и като си види тухлата ще си каже я тухла кои ли я е оставил добре че не са счупили колата . Да ама не спирачната течност разяжда и то доста яко . Идеята е леко да сълзи и да си разяжда яко . И като се качи и да се случи и да вали ще му капе по грозната мутра това е найстина гадно . Познавам човека правил такова нещо и след това тавана на оня беше с дупка . Но все пак опитай по културния начин , ако не разбира от дума действай грубо .
|
Съб Апр 19, 2008 12:25 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Дано го мерна утре, и ще си поговорим и после ще споделя!Пожарникар или не, не бе тва начина му да реагира без причина.Тоя няма кола, и по добре че с тоя алкохол 
159A6046
|
Съб Апр 19, 2008 12:39 am |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Прави ти чест търпението което си проявил (аз вероятно нямаше да изтрая така както го разказваш) каквото и да му сториш той ще си остане дебил а ти ще си имаш само грижи и нерви.
|
Съб Апр 19, 2008 7:32 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
Наистина, евала!, Имаш железни нерви, напоследък винаги ми се случват от лоши по-лоши неща. Някакъв да вземе да блъска по колата без причина направо ..................................................................
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Съб Апр 19, 2008 9:24 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
minchotodorov написа: Наистина, евала!, Имаш железни нерви, напоследък винаги ми се случват от лоши по-лоши неща. Някакъв да вземе да блъска по колата без причина направо ......
Колеги разбирам ви и напълно съм съгласен с вас да бях слязъл и да го наритам, но предупреждението от фирма МВР преди време за боя в който аз обрах каймака ми е като обеца на ухото!По принцип съм избухлив но това ме спря.Днес ходих и се въртях там но не го мярнах, довечера пак ще се повъртя на паркинга или ще надупя музиката 
159A6046
|
Съб Апр 19, 2008 3:58 pm |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
 и от тук нататък...?
Пиятелю,не трябва спирачката да ти е МВР,а акъла...хубавото е че се е проявил навреме!
Не оправдавам това идиотче,но по "наше село" има много такива!Случи ми се и на мен,случва се и на други...незнам защо се трупа такава злоба в хората,но съвета ми е да не се занимаваш с простотии!
Доскоро имах метална щанга в краката,точно под "чергата"...ми махнах я защото заради такива гадинки аз щях да се кипря на "трамвая" в ройонното!
Пий те по ракийца за негово здраве,като порядъчно споменавате майка му/горката женица/...той ще си намери своето!
_________________ Fiat BRAVO JTD105 GT
Peugeot 309XRD 1.9D
|
Съб Апр 19, 2008 4:31 pm |
|
 |
presiqn
|
Ще ги еба и цървули.Нямаш ли бухалка в колата или па си сложи до седалката Ключа за джантите..., 
|
Съб Апр 19, 2008 4:40 pm |
|
 |
sok1
|
presiqn написа: Ще ги еба и цървули...
Колега, хайде да не еротизираме темата... 
|
Съб Апр 19, 2008 4:47 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
 Re: и от тук нататък...?
Jimy написа: Пиятелю,не трябва спирачката да ти е МВР,а акъла...хубавото е че се е проявил навреме! Не оправдавам това идиотче,но по "наше село" има много такива!Случи ми се и на мен,случва се и на други...незнам защо се трупа такава злоба в хората,но съвета ми е да не се занимаваш с простотии! Доскоро имах метална щанга в краката,точно под "чергата"...ми махнах я защото заради такива гадинки аз щях да се кипря на "трамвая" в ройонното! Пий те по ракийца за негово здраве,като порядъчно споменавате майка му/горката женица/...той ще си намери своето!
А за щангата ли викаш  Знам как се ползва а и трябваше че срещу 5-ма братчеда трудно само с ръце и крака да налагам.......и заради нея и понабитите се возих в патрулка и си нося обецата заради тях!Е и аз отнесох няколко кофти удара но резултата бе ....че аз съм виновен(парите и връзките с МВР са силни)
п.с.Само да поясня че я извадих и ги емнах щото удариха майка ми и като се отприщих на правосъдие.....отиди коня, така е понякога ти писва и човек почва да получава смс-и от горе...но не си е работа и да търпиш!!!
159A6046
|
Съб Апр 19, 2008 4:51 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
И така към 7 часа засякох пожарникаря но след като минах покрай него!Бяха той и един познат направо ми кипна кръвта и аха да изляза и мацката иде, тя ме пита какво ти е и аз и отговарям сочейки с пръст при което почна да мели"няма да слизаш от колата, не се занимавай с тоя "еми жена да ти мели на главата няма как!Обаче минавайки покрай него той ме погледна,аз му поклатих заканително с глава и познайте не очаквах точно това да стане, но той се засмя и ми дигна ръка все едно се познаваме или сме приятели
Нямам думи, това е !Няма смисъл да се занимавам повече с него 
159A6046
|
Съб Апр 19, 2008 10:37 pm |
|
|