Дата и час: Пон Юли 14, 2025 5:35 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
УБИХА ГЕОРГИ СТОЕВ! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST УБИХА ГЕОРГИ СТОЕВ!
Герой или престъпник ще пише историята?Или тепърва ще почват историческите събития след като прокуратурата се е сетила да му прочете книгите............... :flush: единствено с това оприличявам държавата ни за съжаление ................направо нямам думи вече за всички простотии
http://www.vbox7.com/play:78843dd2
http://www.vbox7.com/play:265d61f3
http://www.zazz.bg/play:96dfe7a7

Последна промяна ribar-imanqr на Вто Апр 08, 2008 1:28 pm, променена общо 1 път

Вто Апр 08, 2008 9:21 am
Профил
UNREAD_POST 
ами те хората го казаха "Убиха го живите му герой" ...

Вто Апр 08, 2008 10:21 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Беше ми ясно ощи при първите му ТВ изяви, че няма да живее дълго и подкрепям CHILIEV!

Вто Апр 08, 2008 10:24 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ако е пишел/говорил истините и държавата си е мълчала...до някъде е разбираемо, щото всички са в кюпа. Но при показния разстрел, ако държавата продължава нищо да не прави при толкова подадени жокери от страна на Г.Стоев..това вече надминава всякакви граници на наглостта. А и показва, че на ония отгоре им е през оная работа, че всеки един българин след това убийство е наясно, че всички са замесени и това е отчаян ход да се прикрият далаверите

Вто Апр 08, 2008 10:45 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз от кога говоря че всички са навързани!!!
Сега пак ша го отнесе някоя дребна риба или някой дето е нарочен ша го натопят ,за да замажат очите на хората и всичко ша си продължи по старому, тва е положението

Вто Апр 08, 2008 1:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
А някой чел ли е Христо Калчев? "Цикълът на Месалина", "Нерон Вълкът", "Калигула Бесния" и т.н. и умря от естествена смърт :neutral:
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=862501

Вто Апр 08, 2008 3:29 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Калчев (мир на праха му)беше станал любимец и на "мутрите" и на "якичките"почти всички силни на деня го пазеха.За мен лично Христо и Георги са сравними с Робин Худ.Въпрос на гледна точка.Примерно Петко войвода за едните е патриот за другите престъпник,Буш за едни спасител на християните съответно убиец за исляма.Колко българи знаят примерно цялата история на Крали Марко?!?!?!

Вто Апр 08, 2008 8:26 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
TЦ...ТЦ....то като гледам-да ми е и страх да си кажа мнението за мафиата и тука-току виж...и мен са ме гръмнали.

Вто Апр 08, 2008 8:29 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
В нашта мила родина всичко си е навързано......
Просто според мен в един момент, някой който знае повече от колкото трябва, става неудобен и.......!

Вто Апр 08, 2008 10:12 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:

Аз чух само издателите му да казват това. И в момента книгите му се изкупуват като топъл хляб. Питам се колко писатели, написали книги, който са продадени в многократно по-големи тиражи, са могли да си позволят лична охрана?

Вто Апр 08, 2008 10:48 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
CHILIEV написа:

Аз чух само издателите му да казват това. И в момента книгите му се изкупуват като топъл хляб. Питам се колко писатели, написали книги, който са продадени в многократно по-големи тиражи, са могли да си позволят лична охрана?

Тая неговата лична охрана си е била явно само на книга.

Сря Апр 09, 2008 1:23 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не само на книга като се има предвид бизнеса му тук във Варна .Черния Роди изгърмя, щото беше с по-слабите на деня, а те бачкаха заедно и се знае и вижда това онова, има познати дето като пийнат казват по нещо,.....
Ама ...нейсе още ми се живее....

Сря Апр 09, 2008 10:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
Последната изцепка на главния прокурор - те му предложили защита, но той отказал :shock: На кой да вярваме...

Чет Апр 10, 2008 7:03 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пък се замислям коя от страните на мафията го застреля. На 29 Март той спомена за политически чадър над организираната престъпност. Вероятно е можел да спомене и доста имена. Много хора са имали желание той да замълчи.

Чет Апр 10, 2008 7:14 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Доколкото знам от медиите, Стоев е искал да свидетелства срещу крупните играчи в политиката и бизнеса, но тайно. Бил е предаден от служител на закона, след което е тръгнал "ва банк", сиреч е излязъл на светло, тъй като това е бил единственият начин да спаси живота си. Не успя...

Чет Апр 10, 2008 7:23 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща