|
|
Дата и час: Нед Мар 15, 2026 7:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
dimmX написа:  до колко да стоя там! 
докато ти дойде акъла в главата...демек свикнеш с идеята, че трябва да ме слушкаш и че Тузарка винаги е права 
|
| Вто Апр 08, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: dimmX написа:  до колко да стоя там!  докато ти дойде акъла в главата...демек свикнеш с идеята, че трябва да ме слушкаш и че Тузарка винаги е права 
За който не слуша има и по тежък вариант, в него влиза вдигане и замахване със стол 
|
| Вто Апр 08, 2008 1:46 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: За който не слуша има и по тежък вариант, в него влиза вдигане и замахване със стол 
Аз пък си мислех, че ще се радваш защото имено аз ще съм те праснала
Та кво викаш.....ааа само не ме карай да идвам да те взимам 
|
| Вто Апр 08, 2008 1:48 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа:  до колко да стоя там!  докато ти дойде акъла в главата...демек свикнеш с идеята, че трябва да ме слушкаш и че Тузарка винаги е права 
Акъла ми идва дори ако си легнала, ако си права по трудно става 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Вто Апр 08, 2008 1:58 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Акъла ми идва дори ако си легнала, ако си права по трудно става 
Тогава ни акъл, ни кръв ще имаш в главата си....тази с двете очи 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:01 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Аз пък си мислех, че ще се радваш защото имено аз ще съм те праснала Абе зарежи ти това с праскането Tuzarka написа: Та кво викаш.....ааа само не ме карай да идвам да те взимам 
Ми аз не съм ти пукал гумата, за да те взимам после 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:02 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Ми аз не съм ти пукал гумата, за да те взимам после 
И това ми било приятел 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:06 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ми аз не съм ти пукал гумата, за да те взимам после  И това ми било приятел 
Ти внимавай какво показваш да не те праснат тебе 
159A6046
|
| Вто Апр 08, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ми аз не съм ти пукал гумата, за да те взимам после  И това ми било приятел 
След като ти препоръчаха да не пътуваш в този ден, ти не се вслуша в приятелските съвети 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: След като ти препоръчаха да не пътуваш в този ден, ти не се вслуша в приятелските съвети 
В този ден да си тръгна за София ми се стори най-безопасно  що ли? 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз съм с бронирани гащи и се гъзя само пред компютъра 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:14 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: След като ти препоръчаха да не пътуваш в този ден, ти не се вслуша в приятелските съвети  В този ден да си тръгна за София ми се стори най-безопасно  що ли? 
Със сигурност варианта, който избра, не беше безопасен.  Следващия път размишлявай по дълго време 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:14 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Със сигурност варианта, който избра, не беше безопасен.  Следващия път размишлявай по дълго време 
Правилно, колега...другия път с джип или танк 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Правилно, колега...другия път с джип или танк 
Е.., освен ако не намираш престоя на околовръстното за забавно и доходоносно. 
|
| Вто Апр 08, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Правилно, колега...другия път с джип или танк  Е.., освен ако не намираш престоя на околовръстното за забавно и доходоносно. 
 Ти си номер едно бе батка 
159A6046
|
| Вто Апр 08, 2008 2:33 pm |
|
|