Дата и час: Пон Мар 16, 2026 7:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
snake написа:
нек'си няма да е много стилно да ме видят с книжка в ръка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .

Правиш си обложка, на която примерно пише "Наредба №.... Именения и допълнения"....ще звучи респектиращо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Мар 28, 2008 5:02 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Виж вестникът е нещо, което не се набива толкова на очи. "24 часа" ми запълва около час и половина два от деня. Понякога звъни телефона - не знам защо от БТК го дават за справки, пък може и това да ми е работата, вече съм забравил какво точно се очаква да правя тези 8 часа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Питат за някакви срокове, обяснявам им, че не са попаднали на който трябва, но те са упорити. И аз отговарям: "Срокът изтече... отдавна". Ама как така - ами така Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Трудно е ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Пет Мар 28, 2008 5:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ми не е лесно да си жив Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Казваш на сбъркалите граждани "Добър ден...тук е агенция за компаньонки "ххл", руса или чернокоса искате. О, вие на телефона сте жена...Тогава мъжа, който ще ви пратим водопроводчика ли да бъде или пощальона" ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Мар 28, 2008 5:12 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Абе лоша работа. Сигурно вече се повтарям, но истински щастлив съм се чувствал първите 2 години на първата си месторабота - завода в Драгор (видеокасети, дискети ...). Млад и ентусиазиран програмист, само дето не съм оставал да спя на работа, редовно съм оставал до 21-22 ч. За малко да ме изпратят на 6 месечна специализация в Япония . Но социализЪма взе, че си отиде и се разминах с Япония...

Пет Мар 28, 2008 5:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
Tuzarka написа:
Взимай ме да работя във вашата администрация Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Намери с какво да си запълваш времето...книги...сайтове за запознанства Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Много книги съм изчел на предишните си работи. Но там имах по-добри условия за това. Тук все пак е обществена сграда, влизат излизат хора, дори и в моята стая понякога влиза някой заблуден, нек'си няма да е много стилно да ме видят с книжка в ръка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .

що пък не ... ще си разпечаташ корица с надписи "промени в административните закони" "правни норми 2008" или нещо такова и само ще сменяш книжката Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Мар 28, 2008 5:19 pm
UNREAD_POST 
а... кака Тузи ме изпреварила с предложението .. ама като гледам предната страница и пиша така е Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Мар 28, 2008 5:21 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Това съм си го мислел, да използвам кориците от нещо, звучащо много научно.

Пет Мар 28, 2008 5:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз съм забелязала,че разочаровам ли се 1 път от работата/колегите...после нищо не спасява положението....и сутрин не ми се става, следобяда ми е кошмарен, а половин час преди края на работния ден вече приритвах с едното краченце Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Другия вариант е нова работа, но не се знае дали няма да скочиш от трън на глог....от много лек режим да преминеш на някакъв гърч. Все пак програмисти се търсят. Лошото е, че при монотонната работа или нищоправенето човек прогресивно затъпява и пада в някаква дупка Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пет Мар 28, 2008 5:27 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
а... кака Тузи ме изпреварила с предложението .. ама като гледам предната страница и пиша така е Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
:tonque:

Пет Мар 28, 2008 5:29 pm
UNREAD_POST 
snake написа:
Това съм си го мислел, да използвам кориците от нещо, звучащо много научно.

Ще натрупаш на бюрото от двете ти страни няколко камари папки и ще се криеш м/у тях. Някой като влезе ще си показваш само очите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Мар 28, 2008 5:30 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Аз съм забелязала,че разочаровам ли се 1 път от работата/колегите...после нищо не спасява положението....и сутрин не ми се става, следобяда ми е кошмарен, а половин час преди края на работния ден вече приритвах с едното краченце Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Другия вариант е нова работа, но не се знае дали няма да скочиш от трън на глог....от много лек режим да преминеш на някакъв гърч...

Много колеги напускат, обещават им по-големи пари и след 2-3 месеца се молят пак да се върнат на работа. Миналата година по това време имах страхотно предложение - нова работа, точно за 2 пъти повече пари, но с абсолютно неустановени задължения. Все още не мога да повярвам, но не приех, изплаших се.

Пет Мар 28, 2008 5:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ми нормално е да се изплашиш...като започнеш да превърташ плюсовете и минусите....пък и семейство имаш...та е малко кофти да рискуваш

Пет Мар 28, 2008 5:38 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Другата седмица ще се отдам на любими занимания - имам някои дребни нещица по колата за оправяне. Освен това се сменя времето и вечер вече ще е светло. Така че ще имам време за моето най-любимо занимание - бягане. На най-любимото ми място на света - Острова на р. Марица в Пазарджик. Поне докато новия ни кмет не е започнал да реализира грандоманския си проект да го превърне в атракцион.

Пет Мар 28, 2008 5:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
Те и в Пловдив мислеха нещо по Марица...да я правят плавателна...отидоха им на хорицата избите Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
И аз с нетърпение чакам да стане топличко и да се стъмнява по-късно...тогава ми идва прилив на добро настровние Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пет Мар 28, 2008 6:01 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Петък вечер....никой ли няма да се отбие в кафето Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пет Мар 28, 2008 10:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 637  Следваща