|
|
Дата и час: Чет Мар 19, 2026 8:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Мда друг чешит съм аз.....и не съм човече...  все пак съм 172 см
извинявайте Госпожице 
|
| Пет Мар 14, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: Eli's BRAVO написа: Мда друг чешит съм аз.....и не съм човече...  все пак съм 172 см извинявайте Госпожице 
а така.....

|
| Пет Мар 14, 2008 6:03 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
повече няма да те наричам така .. заклевам се в девата от Гваделупе
а няма ли някой кандидат да ти отнеме титлата "госпожица" я си признай бързо 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:05 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: повече няма да те наричам така .. заклевам се в девата от Гваделупе а няма ли някой кандидат да ти отнеме титлата "госпожица" я си признай бързо 
Тц....нито един...кой ме вземе, горко му.... 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:16 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV написа: повече няма да те наричам така .. заклевам се в девата от Гваделупе а няма ли някой кандидат да ти отнеме титлата "госпожица" я си признай бързо  Тц....
хммм ... ми че да пуснем тема с кандидатурите и данните на желаещите , след това следва дружно и колегиално гласуване за
кандидатите на по ракия вечер  и в крайна сметка си избираш от челната тройка (ама само един)
плана е готов .. само казваш и го пускаме в действие... като част от форума мога и сайт да ти направя "да намерим свестен тип за Eli's BRAVO"
следват реклами по вестниците, телевизиите, радиото , транспаранти, биобордове и други дребни нещица
а... ? 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
А, бе, аланкоолу...пак ми видяхте задника и развъртяхте голям лаф 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: хммм ... ми че да пуснем тема с кандидатурите и данните на желаещите , след това следва дружно и колегиално гласуване за кандидатите на по ракия вечер  и в крайна сметка си избираш от челната тройка (ама само един) плана е готов .. само казваш и го пускаме в действие... като част от форума мога и сайт да ти направя "да намерим свестен тип за Eli's BRAVO" следват реклами по вестниците, телевизиите, радиото , транспаранти, биобордове и други дребни нещица а... ?  Аууу какъв съпорт, обаче ИТ КЕНТ БИДОН (или нещо такова беше). Не и след това условие- CHILIEV написа: и в крайна сметка си избираш от челната тройка(ама само един) 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: А, бе, аланкоолу...пак ми видяхте задника и развъртяхте голям лаф 
оф мани...пласират ме вече... 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV ще ме шитне като стой та гледай...
|
| Пет Мар 14, 2008 6:30 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: А, бе, аланкоолу...пак ми видяхте задника и развъртяхте голям лаф  оф мани...пласират ме вече... 
Ти се пази от тези мушмороци, че и за жена на някой мангал ще те продадат...за 5 кокошки и една крава или за един москвич
|
| Пет Мар 14, 2008 6:30 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Ти се пази от тези мушмороци, че и за жена на някой мангал ще те продадат...за 5 кокошки и една крава или за един москвич
Ааааа аз не се продавам........толкова евтино....азе се возим само в каляски....
|
| Пет Мар 14, 2008 6:33 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Ти се пази от тези мушмороци, че и за жена на някой мангал ще те продадат...за 5 кокошки и една крава или за един москвич Ааааа аз не се продавам........толкова евтино....азе се возим само в каляски....
Ти с тия аватари дет ги менкаш ще си отвориш по-голям фен клуб и от моя 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:34 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Ти с тия аватари дет ги менкаш ще си отвориш по-голям фен клуб и от моя 
Ма тии фенклуб ли имаш...ухаааа... 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:36 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Да сложа бабата пак за аватар,а....? 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:38 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Да сложа бабата пак за аватар,а....? 
Все ще се намерят дядковци да харесат бабка...само дето работа няма да могат да вършат....можеи да имам фен-клуб...подозирам 
|
| Пет Мар 14, 2008 6:39 pm |
|
|