Дата и час: Чет Мар 19, 2026 8:17 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Мда друг чешит съм аз.....и не съм човече... :-( все пак съм 172 см

извинявайте Госпожице :) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Мар 14, 2008 5:51 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Eli's BRAVO написа:
Мда друг чешит съм аз.....и не съм човече... :-( все пак съм 172 см

извинявайте Госпожице :) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

а така.....

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пет Мар 14, 2008 6:03 pm
UNREAD_POST 
повече няма да те наричам така .. заклевам се в девата от Гваделупе Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
а няма ли някой кандидат да ти отнеме титлата "госпожица" я си признай бързо :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Мар 14, 2008 6:05 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
повече няма да те наричам така .. заклевам се в девата от Гваделупе Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
а няма ли някой кандидат да ти отнеме титлата "госпожица" я си признай бързо :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Тц....нито един...кой ме вземе, горко му.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Пет Мар 14, 2008 6:16 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
CHILIEV написа:

Тц....

хммм ... ми че да пуснем тема с кандидатурите и данните на желаещите , след това следва дружно и колегиално гласуване за
кандидатите на по ракия вечер :) и в крайна сметка си избираш от челната тройка (ама само един) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
плана е готов .. само казваш и го пускаме в действие... като част от форума мога и сайт да ти направя "да намерим свестен тип за Eli's BRAVO" :P
следват реклами по вестниците, телевизиите, радиото , транспаранти, биобордове и други дребни нещица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

а... ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Мар 14, 2008 6:20 pm
UNREAD_POST 
А, бе, аланкоолу...пак ми видяхте задника и развъртяхте голям лаф Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Мар 14, 2008 6:25 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
хммм ... ми че да пуснем тема с кандидатурите и данните на желаещите , след това следва дружно и колегиално гласуване за
кандидатите на по ракия вечер :) и в крайна сметка си избираш от челната тройка (ама само един) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
плана е готов .. само казваш и го пускаме в действие... като част от форума мога и сайт да ти направя "да намерим свестен тип за Eli's BRAVO" :P
следват реклами по вестниците, телевизиите, радиото , транспаранти, биобордове и други дребни нещица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

а... ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Аууу какъв съпорт, обаче ИТ КЕНТ БИДОН (или нещо такова беше).
Не и след това условие-
CHILIEV написа:
и в крайна сметка си избираш от челната тройка(ама само един)
Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пет Мар 14, 2008 6:27 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
А, бе, аланкоолу...пак ми видяхте задника и развъртяхте голям лаф Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

оф мани...пласират ме вече... :-( :-( :-(

Пет Мар 14, 2008 6:28 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV ще ме шитне като стой та гледай...

Пет Мар 14, 2008 6:30 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Tuzarka написа:

оф мани...пласират ме вече... :-( :-( :-(

Ти се пази от тези мушмороци, че и за жена на някой мангал ще те продадат...за 5 кокошки и една крава или за един москвич

Пет Мар 14, 2008 6:30 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ти се пази от тези мушмороци, че и за жена на някой мангал ще те продадат...за 5 кокошки и една крава или за един москвич

Ааааа аз не се продавам........толкова евтино....азе се возим само в каляски....

Пет Мар 14, 2008 6:33 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Tuzarka написа:

Ааааа аз не се продавам........толкова евтино....азе се возим само в каляски....

Ти с тия аватари дет ги менкаш ще си отвориш по-голям фен клуб и от моя Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Мар 14, 2008 6:34 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ти с тия аватари дет ги менкаш ще си отвориш по-голям фен клуб и от моя Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ма тии фенклуб ли имаш...ухаааа... :cool:

Пет Мар 14, 2008 6:36 pm
UNREAD_POST 
Да сложа бабата пак за аватар,а....? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пет Мар 14, 2008 6:38 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Да сложа бабата пак за аватар,а....? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Все ще се намерят дядковци да харесат бабка...само дето работа няма да могат да вършат....можеи да имам фен-клуб...подозирам :P

Пет Мар 14, 2008 6:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 637  Следваща