|
|
Дата и час: Чет Мар 19, 2026 11:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Е нали вътре ще има дропчета, или вие искате нещо което още е алангле 
Пиши ме само за дробчетата.....2 порции.. 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:39 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Сега съм кестеняво-червена с нюанси....  Да, познат преход на нюансите.....а каква е крайната идея?
Еххх ако знаех.....просто ми втръсна червеното макар да съм уверена че това е моя цвят....писна ми...трудна подръжка и т.н знаеш как е... 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:41 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
И ребърца може...ама крехкички... 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:42 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Е нали вътре ще има дро Бчета, или вие искате нещо което още е алангле 

_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 12:43 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Е те са си крехки няма да ви прецакаме. Може и някаква гарнитурка 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:43 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Е нали вътре ще има дро Бчета, или вие искате нещо което още е алангле 
много пък забелязваш .. началник 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:44 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
m1t3t0 написа: Е те са си крехки няма да ви прецакаме. Може и някаква гарнитурка 
Прясно брана коприва 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Еххх ако знаех.....просто ми втръсна червеното макар да съм уверена че това е моя цвят....писна ми...трудна подръжка и т.н знаеш как е... 
И според мен червено-лилавите цветова са най-добрите, някакси правят излъчването по-слънчево, меко. По-светно изглежда жената. И аз мисля, че това са моите цветове, но наистина писва. Минала съм през всички цветове коси. Една неделя преди 3-4 години бях пощръкляла, влязох в един фриз.салон с черна коса(отдолу много пластове червено) и излязох почти руса 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: dimmX написа: Е нали вътре ще има дро Бчета, или вие искате нещо което още е алангле  много пък забелязваш .. началник  Зорко следи постовете, нещо съм се набил на очички 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 12:46 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Еххх ако знаех.....просто ми втръсна червеното макар да съм уверена че това е моя цвят....писна ми...трудна подръжка и т.н знаеш как е...  И според мен червено-лилавите цветова са най-добрите, някакси правят излъчването по-слънчево, меко. По-светно изглежда жената. И аз мисля, че това са моите цветове, но наистина писва. Минала съм през всички цветове коси. Една неделя преди 3-4 години бях пощръкляла, влязох в един фриз.салон с черна коса(отдолу много пластове червено) и излязох почти руса 
Много си крайна....аз съм била доста цветове (разумни) но чак пък русо......нееее, не е за мен.. 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:49 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Кво да прави човек дето си няма работа, по-точно днес не е на работа 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:49 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Много си крайна....аз съм била доста цветове (разумни) но чак пък русо......нееее, не е за мен.. 
Аз още чакам да ми мине червенеещото по краищата и почвам да ставам малко блонди  Не гадно блонди, но ще измисля нещо. Ех,да можеш да бъда истински лилава 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:52 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Перхидролено русо 
|
| Пет Мар 14, 2008 12:59 pm |
|
 |