|
|
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 7:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ехееее! Цял ден ли ще се шляеш.....тцтцтцтцтц
Баш цял ден няма да е  .... имам един тлъст списък със задачи, който разбира се няма да мога да изпълна....са съжаление не успях да отделя време на колата си...ама така е като разчитам на роднини 
|
| Пон Мар 10, 2008 10:47 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Ехееее! Цял ден ли ще се шляеш.....тцтцтцтцтц Баш цял ден няма да е  .... имам един тлъст списък със задачи, който разбира се няма да мога да изпълна....са съжаление не успях да отделя време на колата си...ама така е като разчитам на роднини 
Какво му има на твоето италианче???
|
| Пон Мар 10, 2008 10:50 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: :wink: Е оставаше и да не се! Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа 
Колега истината е, че си доста забавен и общо взето смятах че си говорим на един език(шеговит). Извинявам се, ако си ме разбрал погрешно.
Сега за празника.....изкарах си добре, радвах се на доста внимание (повече от очакваното) 
|
| Пон Мар 10, 2008 10:53 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Какво му има на твоето италианче???
Трябваше да се натегне ръчната, че скоро сменях накладки и да се свали перото на задната чистачка и да се купи ново....ама брат ми ме прецака и съм му бясна. Та сега ми е зор перото, че нещо се сваля по особен начин и после да търся ново и  . А вече за нищо не става, замазва, гумичката се е измъкнала
|
| Пон Мар 10, 2008 10:56 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: радвах се на доста внимание (повече от очакваното) 
Та на колко мъже си се радвала....да си дойдем на думата 
|
| Пон Мар 10, 2008 10:57 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Eli's BRAVO написа: dimmX написа: :wink: Е оставаше и да не се! Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа  Колега истината е, че си доста забавен и общо взето смятах че си говорим на един език(шеговит). Извинявам се, ако си ме разбрал погрешно. Сега за празника.....изкарах си добре, радвах се на доста внимание (повече от очакваното) 
Няма страшно не си ме засегнала, то как да се разсърди мъж на жена като тебе:)
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 11:03 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: радвах се на доста внимание (повече от очакваното)  Та на колко мъже си се радвала....да си дойдем на думата 
Ммммм достатъчно.... 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:08 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: то как да се разсърди мъж на жена като тебе:)
Аааа 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:09 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Eli's BRAVO написа: dimmX написа: :wink: Е оставаше и да не се! Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа  Колега истината е, че си доста забавен и общо взето смятах че си говорим на един език(шеговит). Извинявам се, ако си ме разбрал погрешно. Сега за празника.....изкарах си добре, радвах се на доста внимание (повече от очакваното)  Няма страшно не си ме засегнала, то как да се разсърди мъж на жена като тебе:)
Палавник....ще се засрамя и ще си махна снимката.... 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:09 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Eli's BRAVO написа: dimmX написа: Eli's BRAVO написа: dimmX написа: :wink: Е оставаше и да не се! Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа  Колега истината е, че си доста забавен и общо взето смятах че си говорим на един език(шеговит). Извинявам се, ако си ме разбрал погрешно. Сега за празника.....изкарах си добре, радвах се на доста внимание (повече от очакваното)  Няма страшно не си ме засегнала, то как да се разсърди мъж на жена като тебе:) Палавник....ще се засрамя и ще си махна снимката.... 
Да но аз вече те видях  , пък и не вярвам да лишиш както мен така и колегите да гледат хубавките членки на клуба 
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 11:16 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Поскъсете малко цитатите в цитати  , че след 10 страници ще е 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:23 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Слушам и изпълнявам, само бой да няма:)
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 11:28 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Хахахахаха права си мацка.....хихихих 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:28 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Слушам и изпълнявам, само бой да няма:)
Да ядеш бой от мен си е привилегия 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:29 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Слушам и изпълнявам, само бой да няма:)
Ма Вие пак ли ще се.......а сръбска музика ще има ли.... 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:30 am |
|
|