Дата и час: Вто Дек 30, 2025 7:53 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Ехееее! Цял ден ли ще се шляеш.....тцтцтцтцтц

Баш цял ден няма да е :-( .... имам един тлъст списък със задачи, който разбира се няма да мога да изпълна....са съжаление не успях да отделя време на колата си...ама така е като разчитам на роднини Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Мар 10, 2008 10:47 am
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
Ехееее! Цял ден ли ще се шляеш.....тцтцтцтцтц

Баш цял ден няма да е :-( .... имам един тлъст списък със задачи, който разбира се няма да мога да изпълна....са съжаление не успях да отделя време на колата си...ама така е като разчитам на роднини Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Какво му има на твоето италианче???

Пон Мар 10, 2008 10:50 am
Мнение 
dimmX написа:
:wink: Е оставаше и да не се!
Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Колега истината е, че си доста забавен и общо взето смятах че си говорим на един език(шеговит). Извинявам се, ако си ме разбрал погрешно.
Сега за празника.....изкарах си добре, радвах се на доста внимание (повече от очакваното) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Мар 10, 2008 10:53 am
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Какво му има на твоето италианче???

Трябваше да се натегне ръчната, че скоро сменях накладки и да се свали перото на задната чистачка и да се купи ново....ама брат ми ме прецака и съм му бясна. Та сега ми е зор перото, че нещо се сваля по особен начин и после да търся ново и Yellow_Flash_Colorz_PDT_09. А вече за нищо не става, замазва, гумичката се е измъкнала

Пон Мар 10, 2008 10:56 am
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
радвах се на доста внимание (повече от очакваното) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Та на колко мъже си се радвала....да си дойдем на думата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Мар 10, 2008 10:57 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Eli's BRAVO написа:
dimmX написа:
Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Колега истината е, че си доста забавен и общо взето смятах че си говорим на един език(шеговит). Извинявам се, ако си ме разбрал погрешно.
Сега за празника.....изкарах си добре, радвах се на доста внимание (повече от очакваното) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Няма страшно не си ме засегнала, то как да се разсърди мъж на жена като тебе:)

Пон Мар 10, 2008 11:03 am
Профил ICQ
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
радвах се на доста внимание (повече от очакваното) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Та на колко мъже си се радвала....да си дойдем на думата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Ммммм достатъчно.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Мар 10, 2008 11:08 am
Мнение 
dimmX написа:
то как да се разсърди мъж на жена като тебе:)

Аааа :gayfight:

Пон Мар 10, 2008 11:09 am
Мнение 
dimmX написа:
Eli's BRAVO написа:
dimmX написа:

Палавник....ще се засрамя и ще си махна снимката.... :oups:

Пон Мар 10, 2008 11:09 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Eli's BRAVO написа:
dimmX написа:
Eli's BRAVO написа:
dimmX написа:

Палавник....ще се засрамя и ще си махна снимката.... :oups:

Да но аз вече те видях Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 , пък и не вярвам да лишиш както мен така и колегите да гледат хубавките членки на клуба Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пон Мар 10, 2008 11:16 am
Профил ICQ
Мнение 
Поскъсете малко цитатите в цитати :P , че след 10 страници ще е Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Мар 10, 2008 11:23 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Слушам и изпълнявам, само бой да няма:)

Пон Мар 10, 2008 11:28 am
Профил ICQ
Мнение 
Хахахахаха права си мацка.....хихихих Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Мар 10, 2008 11:28 am
Мнение 
dimmX написа:

Да ядеш бой от мен си е привилегия Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Мар 10, 2008 11:29 am
Мнение 
dimmX написа:

Ма Вие пак ли ще се.......а сръбска музика ще има ли.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Мар 10, 2008 11:30 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 637  Следваща