|
|
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 5:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Изоставям ви за час-два...отивам да се редя на опашка за салам 
да не забравиш и боза 
|
| Вто Мар 04, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Изоставям ви за час-два...отивам да се редя на опашка за салам  да не забравиш и боза 
Колега уби ме!!! Що боза???
|
| Вто Мар 04, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Изоставям ви за час-два...отивам да се редя на опашка за салам  да не забравиш и боза  Колега уби ме!!! Що боза???
за да има наслада за мъжкото око .. все пак иде лято - сезона на големите деколтета

|
| Вто Мар 04, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Бозата е пие в поза буква "Г", за да се налива само в деколтето, а не по диференциала 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:00 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Вто Мар 04, 2008 3:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ще ме хванеш за дългата, черна коса 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:09 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Сладури брутални сте (цицомани)! ма ако си мислите че бозътъ помага....голяма грешка..... 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Ще ме хванеш за дългата, черна коса  Eli's BRAVO написа: Сладури брутални сте (цицомани)!
нищо не е хубаво в прекомерни количества ..
и все пак тръгнахме от шпека
Tuzarka много бързо се върна от магазина 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:13 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Сладури брутални сте (цицомани)! ма ако си мислите че бозътъ помага....голяма грешка..... 
не мога да знам .. така съм чувал .. вие требе да кажете ..
ако не ви е помогнало, може би не сте консумирали достатъчно 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:16 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Ще ме хванеш за дългата, черна коса  Eli's BRAVO написа: Сладури брутални сте (цицомани)! нищо не е хубаво в прекомерни количества .. и все пак тръгнахме от шпека Tuzarka много бързо се върна от магазина 
Да бе вярно!!! Мацка да не е свършил салама...... 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:16 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Ще ме хванеш за дългата, черна коса  Eli's BRAVO написа: Сладури брутални сте (цицомани)! нищо не е хубаво в прекомерни количества .. и все пак тръгнахме от шпека Tuzarka много бързо се върна от магазина  Да бе вярно!!! Мацка да не е свършил салама...... 

|
| Вто Мар 04, 2008 3:18 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka е направила нещо .. щом не казва подробности 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV усети ли как Tuzarka изчезна уекинко......намерила е салам?2.....3....повече 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:30 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV усети ли как Tuzarka изчезна уекинко......намерила е салам?2.....3....повече 
хахахахах .. сигурно ..
или е срещнала някой симпатичен съсед и го е поканила вкъщи за да .....
поиграят карти 
|
| Вто Мар 04, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Вто Мар 04, 2008 4:11 pm |
|
|