|
|
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 10:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
pi4_s_bravo
|
Много хора в това кафе бре,неможеш да се разминеш 
|
| Нед Мар 02, 2008 12:33 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
pi4_s_bravo написа: Много хора в това кафе бре,не можеш да се разминеш 
Имаш шанс...ако лазиш...там е свободно, защото все още не сме изпопадали под масите 
|
| Нед Мар 02, 2008 12:40 am |
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
Гледам,че хората ви ги няма и без това.Сигурно спинкат на топло под завивките вече 
|
| Нед Мар 02, 2008 12:47 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
pi4_s_bravo написа: Гледам,че хората ви ги няма и без това.Сигурно спинкат на топло под завивките вече 
Спинкат не е точния термин...най-вероятно подаряват мартеници под завивките  разбира се мартеници на Пижо, от тандема Пижо и Пенда 
|
| Нед Мар 02, 2008 12:51 am |
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
Тука в кафенето всичко около  ли се върти?Като чета от време на време все такива тематики има... 
|
| Нед Мар 02, 2008 12:56 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
pi4_s_bravo написа: Тука в кафенето всичко около  ли се върти?Като чета от време на време все такива тематики има... 
Пич...с браво...явно все в такива моменти четеш  ...знаеш кога да се намесиш  за всичко иде реч...но най-вече иде реч за нещата за живота...каквито и да са те 
|
| Нед Мар 02, 2008 1:04 am |
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
|
| Нед Мар 02, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ама и ти си добър в уравненията на живота  Все ми се струва, че между  и  има един междинен етап...никак маловажен...и той е  ...инак ще се води непорочно зачатие 
|
| Нед Мар 02, 2008 1:13 am |
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
Тоя раздел трябва да се забрани на деца под 14 години май май  Макар,че те май са по-напред от нас в някои неща 
|
| Нед Мар 02, 2008 1:18 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
pi4_s_bravo написа: Тоя раздел трябва да се забрани на деца под 14 години май май  Макар,че те май са по-напред от нас в някои неща 
Ако имат коли...значи са над 18 години  ....иначе ние едва ли сме най-голямата заплаха за подрастващото бъдеще на България....за тях ние сме дъртаци, дето от нищо не разбират...освен от италиански коли 
|
| Нед Мар 02, 2008 1:23 am |
|
 |
|
pi4_s_bravo
|
Сигурно и за колите ще ни оспорват знанията  .Ех старост нерадост 
|
| Нед Мар 02, 2008 1:28 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
pi4_s_bravo написа: Ех старост нерадост 
А може би трябва да ни застрелят да не се мъчим 
|
| Нед Мар 02, 2008 11:26 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Tuzarka написа: manot24 написа: Ще се пробвам с една снимчица, пък да видим дали ще стане! Ами незнам как да я направя 600x800....и не става. :( Какво стана със снимките на бебока? 
Ами опитах се да закача една снимка, но незнам защо просто не става.....ето какво ми изписва:
The Attachment/Image must be less than 800 pixels wide and 600 pixels high.....Къде бъркам?
|
| Нед Мар 02, 2008 11:45 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: Ами опитах се да закача една снимка, но незнам защо просто не става.....ето какво ми изписва: The Attachment/Image must be less than 800 pixels wide and 600 pixels high.....Къде бъркам?
Размерът е прекалено голям...знаеш ли как да ги смалиш...да ти обясня или ще ми ги пратиш да ти ги смаля?
|
| Нед Мар 02, 2008 11:48 pm |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Tuzarka написа: manot24 написа: Ами опитах се да закача една снимка, но незнам защо просто не става.....ето какво ми изписва: The Attachment/Image must be less than 800 pixels wide and 600 pixels high.....Къде бъркам? Размерът е прекалено голям...знаеш ли как да ги смалиш...да ти обясня или ще ми ги пратиш да ти ги смаля?
Знаех си, че мога да разчитам на теб!
Ако мислиш, че ще ти отнеме повече усилия, да ми обясниш как става и повече време, от това, да ти ги пратя, и ти да ги прикачиш, по-добре да ти ги пратя, но къде? Дори и ти да свършиш работата напиши ми едно ЛС как става номера, за да знам, ако реша да качвам, и други снимки.
|
| Нед Мар 02, 2008 11:54 pm |
|
|