Дата и час: Пон Дек 29, 2025 9:08 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Работното време тече изключително бавно, мисля че го прави нарочно :).

Пет Фев 29, 2008 3:09 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Винаги съм работил на места, на които имам изключително много свободно време. Преди години, като нямаше интернет, си запълвах свободното време на работа с книги. Не техническа литература, а криминалета, фантастики... Бях си замъкнал всички книги от къщи на работата и четях ли четях... И с колегите разменяхме книги.

Пет Фев 29, 2008 3:15 pm
Профил
Мнение 
В петък даже времето тече на обратно Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ...гадничко е да се чудиш как да си запълниш времето...интернета е до време...после и той доскучава..поне при мен е така

Пет Фев 29, 2008 3:21 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Интернета не само доскучава, направо ти опротивява понякога. Истински наркотик е, в някои страни пристрастяването към интернет се смята за заболяване, зависимост.

Пет Фев 29, 2008 3:26 pm
Профил
Мнение 
:gogol: времето се разтича, разлива....унасям се....чувствам се като в картина на Салвадор Дали...аз съм някой от часовниците
Изображение

Пет Фев 29, 2008 3:39 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Никога не съм можел да рисувам и вероятно с моя просташки вкус нищо не разбирам от изкуство. Деля картините на такива, които ми харесват, и на цапаници. Например някои от картините, изложени на главната в Пловдив, ми харесват, макар че вероятно нямат никаква стойност. Този Салвадор Дали определено е можел да рисува, сигурно е имал 6 по рисуване :). Картинката наистина е много интересна.

Пет Фев 29, 2008 3:49 pm
Профил
Мнение 
Доста голяма част от картините на Дали за мнооого хубави....има какво да се види в тях...любим художник ми е
Изображение

Пет Фев 29, 2008 4:02 pm
Мнение 
Вие май тотално се изтрещяли, до вчера бълвахте простотия като за световно, а днес на изкуство ви избива. Тоя Дали, сигурно с мустаците е русивал. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Фев 29, 2008 5:06 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Вие май тотално се изтрещяли, до вчера бълвахте простотия като за световно, а днес на изкуство ви избива. Тоя Дали, сигурно с мустаците е русивал. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ами тъй сме ние откачените....не се знае в кой момент коя от многото личности в нас ще се прояви Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Фев 29, 2008 5:07 pm
Мнение 
Trojaneca написа:
Eli's BRAVO написа:
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO...станах разногледа от толкоз нови аватари Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Е извинявам се мацка, не можах да се сдържа.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

А актуални снимки ще видим ли? :D

Малко по-назад в темата, Троянец, малко по-назад в темата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Фев 29, 2008 5:14 pm
Мнение 
Аз днес си ъпгрейднах ксенона до биксенон... Много ми е кеф :P Сега вече само на светлината за заден ход нямам ксенон. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 29, 2008 5:16 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Аз днес си ъпгрейднах ксенона до биксенон... Много ми е кеф :P Сега вече само на светлината за заден ход нямам ксенон. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Туй требе да се види в неделя около 14.30ч :P

Пет Фев 29, 2008 5:17 pm
Мнение 
LEVSKI написа:

А честити да са ти! Надявам се да имам удоволствието да ги видя....Ще черпиш то се знае.... :beer:

Пет Фев 29, 2008 5:25 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Туй требе да се види в неделя около 14.30ч :P

Само че трябва да си навиеш часовника, а не да разчиташ на стандартните методи да се ориентираш по слънцето... Тогава то ще свети като 40 ватова крушка по обед в сравнение със светлините на Купе-то Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Фев 29, 2008 5:38 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
А честити да са ти! Надявам се да имам удоволствието да ги видя....Ще черпиш то се знае.... :beer:

Часът и мястото са известни. :cool: Добре си дошла :P

Пет Фев 29, 2008 5:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 637  Следваща