|
|
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Работното време тече изключително бавно, мисля че го прави нарочно  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Пет Фев 29, 2008 3:09 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Винаги съм работил на места, на които имам изключително много свободно време. Преди години, като нямаше интернет, си запълвах свободното време на работа с книги. Не техническа литература, а криминалета, фантастики... Бях си замъкнал всички книги от къщи на работата и четях ли четях... И с колегите разменяхме книги.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Пет Фев 29, 2008 3:15 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
В петък даже времето тече на обратно  ...гадничко е да се чудиш как да си запълниш времето...интернета е до време...после и той доскучава..поне при мен е така
|
| Пет Фев 29, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Интернета не само доскучава, направо ти опротивява понякога. Истински наркотик е, в някои страни пристрастяването към интернет се смята за заболяване, зависимост.
|
| Пет Фев 29, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
 времето се разтича, разлива....унасям се....чувствам се като в картина на Салвадор Дали...аз съм някой от часовниците

|
| Пет Фев 29, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Никога не съм можел да рисувам и вероятно с моя просташки вкус нищо не разбирам от изкуство. Деля картините на такива, които ми харесват, и на цапаници. Например някои от картините, изложени на главната в Пловдив, ми харесват, макар че вероятно нямат никаква стойност. Този Салвадор Дали определено е можел да рисува, сигурно е имал 6 по рисуване  . Картинката наистина е много интересна.
|
| Пет Фев 29, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Доста голяма част от картините на Дали за мнооого хубави....има какво да се види в тях...любим художник ми е

|
| Пет Фев 29, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Вие май тотално се изтрещяли, до вчера бълвахте простотия като за световно, а днес на изкуство ви избива. Тоя Дали, сигурно с мустаците е русивал. 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Вие май тотално се изтрещяли, до вчера бълвахте простотия като за световно, а днес на изкуство ви избива. Тоя Дали, сигурно с мустаците е русивал. 
Ами тъй сме ние откачените....не се знае в кой момент коя от многото личности в нас ще се прояви 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Trojaneca написа: Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Eli's BRAVO...станах разногледа от толкоз нови аватари  Е извинявам се мацка, не можах да се сдържа....  А актуални снимки ще видим ли? 
Малко по-назад в темата, Троянец, малко по-назад в темата. 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Аз днес си ъпгрейднах ксенона до биксенон... Много ми е кеф  Сега вече само на светлината за заден ход нямам ксенон. 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Аз днес си ъпгрейднах ксенона до биксенон... Много ми е кеф  Сега вече само на светлината за заден ход нямам ксенон. 
Туй требе да се види в неделя около 14.30ч 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:17 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Аз днес си ъпгрейднах ксенона до биксенон... Много ми е кеф  Сега вече само на светлината за заден ход нямам ксенон. 
А честити да са ти! Надявам се да имам удоволствието да ги видя....Ще черпиш то се знае.... 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Туй требе да се види в неделя около 14.30ч 
Само че трябва да си навиеш часовника, а не да разчиташ на стандартните методи да се ориентираш по слънцето... Тогава то ще свети като 40 ватова крушка по обед в сравнение със светлините на Купе-то 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:38 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: А честити да са ти! Надявам се да имам удоволствието да ги видя....Ще черпиш то се знае.... 
Часът и мястото са известни.  Добре си дошла 
|
| Пет Фев 29, 2008 5:39 pm |
|
|