|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 8:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Дейността ще води до препотяване, но е ще приятна. Вервайте ми ....
приятна за кого ..
за теб,
за ЛЕВСКИ,
за смока му,
за животните ,
за целокупният форумец
или просто приятна за гледане ?

|
| Чет Фев 28, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Вий сте по-чалнати и от мен  ...говорим за нормални научнопопулярни филми за представителите на животинския свят
ти така културна излезе, а ние за каква те мислехме

|
| Чет Фев 28, 2008 5:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: приятна за кого .. за теб, за ЛЕВСКИ, за смока му, за животните , за целокупният форумец или просто приятна за гледане ?
Боже, до утре по това време няма да мога да отговоря на въпросите ти...пожали блондинската ми душа
...приятна за съпартиеца ми Папарак...отговор на въпрос за първа сигурна сума 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:17 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Вий сте по-чалнати и от мен  ...говорим за нормални научнопопулярни филми за представителите на животинския свят ти така културна излезе, а ние за каква те мислехме 
Ммм да невинна е момата 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Май покрай мен се поразхайтихте мисловно...ще изпреварите учителката си по знания и умения 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: ще изпреварите учителката си по знания и умения 
Трудна работа, да не кажа невъзможна 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:28 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: ще изпреварите учителката си по знания и умения  Трудна работа, да не кажа невъзможна 
Това значи ли, че вече кандисахте за мой съпартиец 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Цитираният от Вас пост няма нищо общо с делата ми в партийното пространство.
А относно партията, приемам...а то се подразбира и кой трябва да бъде председателят, т.е. аз. 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:34 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Цитираният от Вас пост няма нищо общо с делата ми в партийното пространство. А относно партията, приемам...а то се подразбира и кой трябва да бъде председателят, т.е. аз.  Уважаеми другарю председател...разяснете на една редова партийна блондинка по душа (ваша подчинена, секлецарка и т.н.  ) какво ще рече това: Цитат: Цитираният от Вас пост няма нищо общо с делата ми в партийното пространство
|
| Чет Фев 28, 2008 5:38 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Ами бяхте написала, че ще изпреварим учителката си по знания и умения, т.е Вас ще изпреварим. При което аз кротко си позволих да изразя своето иначе категорично несъгласие, вметвайки, че това е "трудна работа, да не кажа невъзможна". След което Вие куотнахте моя пост и по някакъв начин решихте, че с него съм заявил съгласието си за участие във Вашата партийна листа.

|
| Чет Фев 28, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Ами бяхте написала, че ще изпреварим учителката си по знания и умения, т.е Вас ще изпреварим. При което аз кротко си позволих да изразя своето иначе категорично несъгласие, вметвайки, че това е "трудна работа, да не кажа невъзможна". След което Вие куотнахте моя пост и по някакъв начин решихте, че с него съм заявил съгласието си за участие във Вашата партийна листа. 
Ами в крайна сметка не разбрах влизате ли...в партията?
Мда...време да взема един студен душ, че от мен нещо взе да излиза пара...
|
| Чет Фев 28, 2008 5:49 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
нещо замря в кафенето!?
да не си останах one-woman snow....?
|
| Чет Фев 28, 2008 6:11 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: нещо замря в кафенето!? да не си останах one-woman snow....?
БАУ ! 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:13 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Eli's BRAVO написа: нещо замря в кафенето!?
И аз така вчера по едно време пиша, пиша, пиша, бързам, че докато отговоря се появяват по 3-4 поста и хоп гледам, че само аз си пиша.Само дето не си отговарях сам, трябваше да пробвам  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: нещо замря в кафенето!? да не си останах one-woman snow....?
Айде вече сме 2 women show...обаче пускаме завесите другите да не зяпат 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:22 pm |
|
|