|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 2:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Хм, знае ли човек....не не аз не ги разбирам тия работи.... 
Хайде, хайде. Само емотикона не отговаря, макар че леко загатва 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя  Верваме ти всички вкупом  Мълчи бре...нали сме от една партия?...или да обръщам страницата 
От една партия или от една порода? Аз в партия с теб не влизам. 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:55 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Аууу ма ти си даваш назаем подпирачка...? или нещо не разбрах добре 
Добре си разбрала, но понеже ми е ценна, употребата и от други лица, се извършва винаги в мое присъствие 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае  Мога да ти услужа с една на заем 
А като я дадеш назаем...какво ще остане за мен?
|
| Чет Фев 28, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: От една партия или от една порода? Аз в партия с теб не влизам. 
От един форум сме....що не искаш да си партия с мен?...ще сме добра двойка съпартийци 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: ще сме добра двойка съпартийци 
Много е важен завършека, другарю началник, на ваше място бих се качил в партийната листа, с една позиция над колежката. 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:00 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: ще сме добра двойка съпартийци  Много е важен завършека, другарю началник, на ваше място бих се качил в партийната листа, с една позиция над колежката. 
Може и под колежката 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:03 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае  Мога да ти услужа с една на заем  А като я дадеш назаем...какво ще остане за мен?
Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме.. 
|
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: А като я дадеш назаем...какво ще остане за мен? Tuzarka написа: Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя 
Последно? 
|
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме.. 
Абе при толкова съскане, не ви ли се прищя един смок? 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:05 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме..  Абе при толкова съскане, не ви ли се прищя един смок? 

|
| Чет Фев 28, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: А като я дадеш назаем...какво ще остане за мен? Tuzarka написа: Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя  Последно? 
Мамка му...ето карате ме да се раздвоявам....дяволчето в мен напира и иска да натрие носа на ангелчето  и да си навакса за всичко пропуснато
|
| Чет Фев 28, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Смокът двуглав ли е, че тука сме две девойки 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:11 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Смокът двуглав ли е, че тука сме две девойки 
Да не е някой змей...?? 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Смокът двуглав ли е, че тука сме две девойки  Да не е някой змей...?? 
Ако е змей.....да бягаме през глава, че ако ни стигне....
|
| Чет Фев 28, 2008 4:13 pm |
|
|