|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Ех, щом налетяхте на приятелките ни....ами ако имам мъже приятели - и тях ли да доведа 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:45 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Ех, щом налетяхте на приятелките ни....ами ако имам мъже приятели - и тях ли да доведа 
сакън нИдей, че не моем се вредим 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:53 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Новият аватар на Tuzarka е впечатляващ  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Ех, щом налетяхте на приятелките ни....ами ако имам мъже приятели - и тях ли да доведа  сакън нИдей, че не моем се вредим 
Ще раздаваме картончета с номерца и час....ще станат опашки по-големи от тези в КАТ-София 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Новият аватар на Tuzarka е впечатляващ  .
Мерсиии...и цвета на твоята кола също е впечатляващ....мечтан от мен цвят....някой слънчев ден може би Бравото ми ще грейне така
А предишният аватар не беше ли хубав...един такъв, зареждащ с настроение от карнавала в Рио де Жанейро 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:57 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
аууууу докато ти дойде реда и си забравил 'къде отиваш ти може би....'
|
| Сря Фев 27, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: аууууу докато ти дойде реда и си забравил 'къде отиваш ти може би....'
....а то хубавите работи не се забравят...като карането на колело е 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:00 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: А предишният аватар не беше ли хубав...един такъв, зареждащ с настроение от карнавала в Рио де Жанейро 
Този ми харесва повече. Един такъв студен, стилен... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е. И от мен мерси за колата  .
Ооо - 15:00 ч. е, бягам за кафе. Така сме държавните служители, започне ли почивката, се изнасяме на бегом и помитаме всичко по пътя си  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: аууууу докато ти дойде реда и си забравил 'къде отиваш ти може би....' ....а то хубавите работи не се забравят...като карането на колело е 
Таааака е!!! 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
snake написа: Tuzarka написа: А предишният аватар не беше ли хубав...един такъв, зареждащ с настроение от карнавала в Рио де Жанейро  Този ми харесва повече. Един такъв студен, стилен... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е. И от мен мерси за колата  . Ооо - 15:00 ч. е, бягам за кафе. Така сме държавните служители, започне ли почивката, се изнасяме на бегом и помитаме всичко по пътя си  .
Мацката е Кейт Бекинсейл а филма е "Подземен свят" .(поне така ми се струва на мен)
Много добър вкус, мацка 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Tuzarka написа: А предишният аватар не беше ли хубав...един такъв, зареждащ с настроение от карнавала в Рио де Жанейро  Този ми харесва повече. Един такъв студен, стилен... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е. И от мен мерси за колата  . Ооо - 15:00 ч. е, бягам за кафе. Така сме държавните служители, започне ли почивката, се изнасяме на бегом и помитаме всичко по пътя си  .
Това с чиновническото време ми е познато
Мацката на аватара е от филма Underworld, а актрисата е Kate Beckinsale
|
| Сря Фев 27, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: snake написа: Мацката е Кейт Бекинсейл а филма е "Подземен свят" .(поне така ми се струва на мен) Много добър вкус, мацка 
Много фреш аватар си сложи...изпревари ме с обяснението...колкото до актрисата...още си падам по мъже, но умея да оценявам и женската хубост 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:12 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
snake написа: ... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е.
наистина аватарчето е ценно
това не е ли от филма underworld evolution
отначало си мислех че е вокалистката на night wish ама след бърза справка се окза че съм в грешка 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
аз докато напечатам какво искам да кажа .. вие сте ме изпреварили два пъти даже 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: аз докато напечатам какво искам да кажа .. вие сте ме изпреварили два пъти даже 
Старост - нерадост е твоето 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:14 pm |
|
|