Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:05 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Ех, щом налетяхте на приятелките ни....ами ако имам мъже приятели - и тях ли да доведа :P

Сря Фев 27, 2008 3:45 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Ех, щом налетяхте на приятелките ни....ами ако имам мъже приятели - и тях ли да доведа :P

сакън нИдей, че не моем се вредим Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 3:53 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Новият аватар на Tuzarka е впечатляващ :cool: .

Сря Фев 27, 2008 3:54 pm
Профил
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:

сакън нИдей, че не моем се вредим Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Ще раздаваме картончета с номерца и час....ще станат опашки по-големи от тези в КАТ-София Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 3:54 pm
Мнение 
snake написа:
Новият аватар на Tuzarka е впечатляващ :cool: .

Мерсиии...и цвета на твоята кола също е впечатляващ....мечтан от мен цвят....някой слънчев ден може би Бравото ми ще грейне така

А предишният аватар не беше ли хубав...един такъв, зареждащ с настроение от карнавала в Рио де Жанейро Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Сря Фев 27, 2008 3:57 pm
Мнение 
аууууу докато ти дойде реда и си забравил 'къде отиваш ти може би....'

Сря Фев 27, 2008 3:58 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:

....а то хубавите работи не се забравят...като карането на колело е :-D

Сря Фев 27, 2008 4:00 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
А предишният аватар не беше ли хубав...един такъв, зареждащ с настроение от карнавала в Рио де Жанейро Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Този ми харесва повече. Един такъв студен, стилен... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е. И от мен мерси за колата :).
Ооо - 15:00 ч. е, бягам за кафе. Така сме държавните служители, започне ли почивката, се изнасяме на бегом и помитаме всичко по пътя си :P .

Сря Фев 27, 2008 4:02 pm
Профил
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:

....а то хубавите работи не се забравят...като карането на колело е :-D

Таааака е!!! :cool:

Сря Фев 27, 2008 4:02 pm
Мнение 
snake написа:
Tuzarka написа:

Този ми харесва повече. Един такъв студен, стилен... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е. И от мен мерси за колата :).
Ооо - 15:00 ч. е, бягам за кафе. Така сме държавните служители, започне ли почивката, се изнасяме на бегом и помитаме всичко по пътя си :P .

Мацката е Кейт Бекинсейл а филма е "Подземен свят" .(поне така ми се струва на мен)
Много добър вкус, мацка :cool:

Сря Фев 27, 2008 4:10 pm
Мнение 
snake написа:
Tuzarka написа:

Това с чиновническото време ми е познато :siffle:
Мацката на аватара е от филма Underworld, а актрисата е Kate Beckinsale

Сря Фев 27, 2008 4:10 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
snake написа:
Мацката е Кейт Бекинсейл а филма е "Подземен свят" .(поне така ми се струва на мен)
Много добър вкус, мацка :cool:

Много фреш аватар си сложи...изпревари ме с обяснението...колкото до актрисата...още си падам по мъже, но умея да оценявам и женската хубост Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 4:12 pm
Мнение 
snake написа:
... Позната ми се вижда мацката на картинката ( а може и да бъркам), но не мога да се сетя коя е.

наистина аватарчето е ценно :cool:
това не е ли от филма underworld evolution
отначало си мислех че е вокалистката на night wish ама след бърза справка се окза че съм в грешка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 4:13 pm
Мнение 
аз докато напечатам какво искам да кажа .. вие сте ме изпреварили два пъти даже Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 4:14 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
аз докато напечатам какво искам да кажа .. вие сте ме изпреварили два пъти даже Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Старост - нерадост е твоето :36_2_49:

Сря Фев 27, 2008 4:14 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 637  Следваща