|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 1:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
m1t3t0 написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Ти получи ли ми съобщението  Да даже ти отговорих ама кой да гледа  Баси,ти на това съобщение ли му викаш 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Ми ти ме хвана по долни гащи какво да правя какви са тия неща от тебе нещо не зацепих обясни...че аз съм малко тъп 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Левски...ти на тия 5 минути  ли му викаш?...аз докато изохкам и ти ще си се облякъл вече 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:20 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Ти получи ли ми съобщението  Да даже ти отговорих ама кой да гледа 
В крайна сметка на ЛС ли смятате да си пишете, или тук 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
аз мога спокойно да пия бира някъде 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
LEVSKI написа: m1t3t0 написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Ти получи ли ми съобщението  Да даже ти отговорих ама кой да гледа  В крайна сметка на ЛС ли смятате да си пишете, или тук 
Тук за заблуда пък на лични същинската част 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:22 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Левски...ти на тия 5 минути  ли му викаш?...аз докато изохкам и ти ще си се облякъл вече 
Имам ли избор, като знам какви хубави палки носят СОТ-аджиите, да не вземат мен да опънат. По добре аз пет минути нещо женско, отколко мен 50 минути нещо мъжко 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: аз мога спокойно да пия бира някъде 
На връщане донеси още презервативи....не за мен и Левски щото нали сме баба и дядо....ама за Митето и Тиамария, че то една любоФ 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Левски...ти на тия 5 минути  ли му викаш?...аз докато изохкам и ти ще си се облякъл вече  Имам ли избор, като знам какви хубави палки носят СОТ-аджиите, да не вземат мен да опънат. По добре аз пет минути нещо женско, отколко мен 50 минути нещо мъжко 
5 минути не се брои за секс..после да те е срам да се похвалиш 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: аз мога спокойно да пия бира някъде  На връщане донеси още презервативи....не за мен и Левски щото нали сме баба и дядо....ама за Митето и Тиамария, че то една любоФ 
тея свършихте ли ги  не се оправдавай с Митето и Тиамария
|
| Вто Фев 26, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
LEVSKI написа: m1t3t0 написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Ангеле ще викнем Ключаря той се справя с всичко  . Ще отвори пояса за секунди  Ти получи ли ми съобщението  Да даже ти отговорих ама кой да гледа  В крайна сметка на ЛС ли смятате да си пишете, или тук  Ех ама и ти се един,все в чуждата паница гледаш 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: аз мога спокойно да пия бира някъде  На връщане донеси още презервативи....не за мен и Левски щото нали сме баба и дядо....ама за Митето и Тиамария, че то една любоФ 
За мен и клечки от китайски ресторант. 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: 5 минути не се брои за секс..после да те е срам да се похвалиш 
това е малко като прословутия въпрос "едно вкарване и изкарване дали е секс" ??? 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:28 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: За мен и клечки от китайски ресторант. 
до носилка ли опря братле 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Чилиев...опитвам се да вкарам имидж на света вода ненапита....  ....ама още никой не се е вързал 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:29 pm |
|
|