|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 9:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Ти да не си помисли, че вкъщи ще те скрия  ...взимай каса с бира и идвай в моя офис...тука нема скандали..само хубави неща 
Ами ще трябва да ми покажеш офиса тогава, за сега само знам къде живееш, но явно няма да ми е от полза. 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Ти да не си помисли, че вкъщи ще те скрия  ...взимай каса с бира и идвай в моя офис...тука нема скандали..само хубави неща  Ами ще трябва да ми покажеш офиса тогава, за сега само знам къде живееш, но явно няма да ми е от полза. 
Гинко Билоба трябва да пиеш...казвала съм ти къде и какво работя  ама ти един блок 2 дни не запомни, та това ли? 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:32 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Хайде пак се подкарахте,аз ще съм наблюдател 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:35 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Хайде пак се подкарахте,аз ще съм наблюдател 
Може и воайор да станеш 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:38 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
 то натам отиват нещата 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Аз едно време бях режисьор сега ти воайор...какво става не знам....? 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: Аз едно време бях режисьор сега ти воайор...какво става не знам....?  Не ти и трябва 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Гинко Билоба трябва да пиеш...казвала съм ти къде и какво работя  ама ти един блок 2 дни не запомни, та това ли? 
Така сме ние дядовците, докато вие бабите, явно по добре се справяте от нас 
|
| Вто Фев 26, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Гинко Билоба трябва да пиеш...казвала съм ти къде и какво работя  ама ти един блок 2 дни не запомни, та това ли?  Така сме ние дядовците, докато вие бабите, явно по добре се справяте от нас 
Я не се дядосвай....само бягаш от отговорност  ти си един прикрит юноша бледен 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
tiamariaa ние с теб май сме излишни в тия разговори 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: tiamariaa ние с теб май сме излишни в тия разговори  Е то не ни пречи и ние да си завъртим наш разговор 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Я не се дядосвай....само бягаш от отговорност  ти си един прикрит юноша бледен 
Да бе, ей сега се подмладявам с един огромен шоколад, дори колежките ме предупредиха, че може да ми прилошее от толкова сладко. Но какво да се прави, трябва да се държи фронта 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:17 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: tiamariaa ние с теб май сме излишни в тия разговори  tiamariaa написа: Е то не ни пречи и ние да си завъртим наш разговор 
Да си дойдем на думата 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:18 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Еми да не ни пречи. Ама може би на лични е по-добре  Да се опознаем, а не тука публично.
|
| Вто Фев 26, 2008 4:20 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: m1t3t0 написа: tiamariaa ние с теб май сме излишни в тия разговори  tiamariaa написа: Е то не ни пречи и ние да си завъртим наш разговор  Да си дойдем на думата  Ти защо се намесваш в чужди разговори  ,дръж си бабката 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:20 pm |
|
|