Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:10 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Това КОСОВО да не избие на някоя нова война, а? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Това КОСОВО да не избие на някоя нова война, а?
Какво мислите, колеги, особено притесняваща ситуация се получи в това Косово. Нова държава, Сърбия подскочи, сърбите тия дни се скъсаха от протести и буйстване. Да не стане "второ Косово" покрай цялата тая дандания?

Пет Фев 22, 2008 10:09 pm
UNREAD_POST 
Сърбия официално заяви, че ще се бори за Косова само и единствено с мирни средства. За война в близките 5 г. и дума не може да става.
Мисля, че обявяването на независимост от Косово е незаконно. Този прецедент най-вероятно ще се използва от доста "организации", борещи се за някаква независимост в суверенни държави - ЕТА, Баските сепаратисти и др. Не знам как биха реагирали САЩ, ако щата Калифорния реши да обяви независимост.

Пет Фев 22, 2008 10:20 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ти как щеше да се чувстваш, ако югоизточна България стане независима ислямска държава?
По земи, в които в миналите векове са били изконно славянски- както при сърбите.
А?
(въпроса ми е риторичен)
Нека наричаме нещата с истинските имена. Фундаментализма настъпва безцеремонно, а това е идеология със столетия назад в зачитането на основни човешки права.

Пет Фев 22, 2008 10:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Фундаментализма настъпва безцеремонно, а това е идеология със столетия назад в зачитането на основни човешки права.

В случая фундаментализма няма нищо общо. Тук играят (за кой ли път) интересите на САЩ и някой други държави, който или са подлоги на американците, или наистина имат някакви общи интереси.

Пет Фев 22, 2008 10:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
,,сетила мара да се побара,,Абе вие като началници какво чакахте бе.Еми много ясно-седва македония и нас,а може и да я изпреварим.Ама честно казано/без да се обиждате/-далече сте от бъдищата-скоро автономия.Е..ще сложим фесовете и ще направим сонета/така ли се казваше/,ама за вас ОСТАВАТ ДЪЛГОВЕТЕ,ДОКАТО НИЕ ТУКА/ЗАПОЧВАМЕ ОТ НУЛА.Искренно се моля да греша.

Пет Фев 22, 2008 10:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Сърбия официално заяви, че ще се бори за Косова само и единствено с мирни средства. .

Това по новините хич не ми приличаше на "мирни средства", едва са ги удържали на един мост. А и митинги с по толкова десетки хиляди хора не бях виждал отдавна по нашите ширини балкански.

Пет Фев 22, 2008 10:35 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз ги подкрепям с две ръце.Еми щатите що не направят в турция автономия на кюрдите.Като гледам как се нажежава,май да си стягаме куфарите и.....надалеч

Пет Фев 22, 2008 10:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
parata написа:
аз ги подкрепям с две ръце.Еми щатите що не направят в турция автономия на кюрдите.Като гледам как се нажежава,май да си стягаме куфарите и.....надалеч

САЩ са мизерници и половина. Доказано е. Гледат само икономическите си интереси, не зачитат нищо. Аз подкрепям сърбите в случая.

Пет Фев 22, 2008 10:46 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
И да плюете против щатите- все едно- всички правителства след 97- ма им правят свирка.

Пет Фев 22, 2008 10:47 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
но докато правим свирка,дупето ни е към търция и....те само това чакат

Пет Фев 22, 2008 10:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
И да плюете против щатите- все едно- всички правителства след 97- ма им правят свирка.

Има нещо такова, нашите са дупедавци и половина.

Пет Фев 22, 2008 10:51 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Ти как щеше да се чувстваш, ако югоизточна България стане независима ислямска държава?
По земи, в които в миналите векове са били изконно славянски- както при сърбите.
А?

Честно казано предпочитам мангалите от Кърджали и региона да си се отделят и да не ни занимават с простотиите си.
Да остане чиста България!

Пет Фев 22, 2008 11:01 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ти вижда ли си циганин да работи на турчин.Мисля,че тази паплач ще я набутат на нас/естественно като се отсее/Извинявам се за характеристиката,но такава е реалноста

Пет Фев 22, 2008 11:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
maiden написа:
Kimi_Raikonen написа:
А?

Честно казано предпочитам мангалите от Кърджали и региона да си се отделят и да не ни занимават с простотиите си.
Да остане чиста България!

Кои цигани, бре? Там региона не е ли повече етнически предимно от хора с турско потекло? След това нали се сещаш, че от Кресна надолу всичко турско ще тръгне да се отделя. Територии трудно се предават.

Пет Фев 22, 2008 11:09 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST За Кърджали
Разбрахте ли най-новата новина - кметът на Кърджали искал от МОН учебници на турски("майчин език" по негови думи), защото била трудна интеграцията на "хората" там

Пет Фев 22, 2008 11:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща