|
|
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 8:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Духвам...след 10ч някъде ще съм налиния..отивам да напия срама си 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Не вярвам...сигурно не му е харесало или е отказала да му свири 
Хм.., с това отричане на вина... Да не би да си била замесена? Я снимай паспорта си, да видим къде си била по това време?
|
| Пон Фев 18, 2008 5:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Не вярвам...сигурно не му е харесало или е отказала да му свири  Хм.., с това отричане на вина... Да не би да си била замесена? Я снимай паспорта си, да видим къде си била по това време?
Имам предвид да му свири на цигулка  ...кой от всичките паспорти искаш...имам няколко - единия като се напълни с черни печати, вадя следващия (и един поздрав за подслушващите "В Русия съм, в Русия съм")
|
| Пон Фев 18, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Ти нещо много си подранила, нали след 10 трябваше да те очакваме, или и това си го писала повтаряйки "В Русия съм, в Русия съм"? 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Ти нещо много си подранила, нали след 10 трябваше да те очакваме, или и това си го писала повтаряйки "В Русия съм, в Русия съм"? 
Напих срама си по-бързо 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:22 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Знаете ли каква е разликата между малката диня и малката жена?
|
| Пон Фев 18, 2008 10:32 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ти нещо много си подранила, нали след 10 трябваше да те очакваме, или и това си го писала повтаряйки "В Русия съм, в Русия съм"?  Напих срама си по-бързо 
Ааа това било, аз си помислих, че нещо ни ментиш.  Де и моя срам да беше като твоя.., с часове и бутилки го мъча псотоянно докато се тръшне 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:33 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Знаете ли каква е разликата между малката диня и малката жена?
Можеш да ги носиш под мишница? 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:36 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ти нещо много си подранила, нали след 10 трябваше да те очакваме, или и това си го писала повтаряйки "В Русия съм, в Русия съм"?  Напих срама си по-бързо  Ааа това било, аз си помислих, че нещо ни ментиш.  Де и моя срам да беше като твоя.., с часове и бутилки го мъча псотоянно докато се тръшне 
Вие пък съвсем ме изкарахте, че съм лепната за компа....и аз излизам от време на време 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:38 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Kimi_Raikonen написа: Знаете ли каква е разликата между малката диня и малката жена? Можеш да ги носиш под мишница? 
Разлика или прилика се коментира в заданието?
|
| Пон Фев 18, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Kimi_Raikonen написа: Знаете ли каква е разликата между малката диня и малката жена? Можеш да ги носиш под мишница?  Разлика или прилика се коментира в заданието?
Някой грам повече съм пийнала 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:41 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ти нещо много си подранила, нали след 10 трябваше да те очакваме, или и това си го писала повтаряйки "В Русия съм, в Русия съм"?  Напих срама си по-бързо  Ааа това било, аз си помислих, че нещо ни ментиш.  Де и моя срам да беше като твоя.., с часове и бутилки го мъча псотоянно докато се тръшне  Вие пък съвсем ме изкарахте, че съм лепната за компа....и аз излизам от време на време 
Това пък какво те накара да го мислиш?
Знаем че излизаш, дори и точния час, а и когато се прибираш, особено ако е в неделя. 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:42 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
|
| Пон Фев 18, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
По завалянето на думите или по това, че почвам да харесвам всички мъже
МАй ти хареса да си ескорт на една модераторка 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:49 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Tuzarka написа: Kimi_Raikonen написа: Знаете ли каква е разликата между малката диня и малката жена? Можеш да ги носиш под мишница? 
разликата е че с малката диня не можеш да се наядеш,
а с малката жена можеш да се на...! 
|
| Пон Фев 18, 2008 10:49 pm |
|
|