Дата и час: Чет Дек 25, 2025 11:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
То и аз съм като червенокож главатар в пълно бойно облекло сред брокерКи, ама който няма очи, трудно вижда... :yahoo 4:

Сред брокерки...в бая хищно племе си Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Фев 15, 2008 2:41 am
UNREAD_POST 
Акула в овча кожа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пет Фев 15, 2008 2:44 am
UNREAD_POST 
Представям си външния изглед - акула с ушички и рунтави перки и блееща Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и даваща мляко

Пет Фев 15, 2008 2:47 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Представям си външния изглед - акула с ушички и рунтави перки и блееща Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и даваща мляко

Ами нямам думи - позна, дали не сме се срещали някъде...мисля си аз :namigane:

Колежката Айрис май е заспала на клавиатурата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Фев 15, 2008 2:58 am
UNREAD_POST 
Мдааааа, в крайна сметка, някой май си е намерил разказвач на приказки... :cool:

Пет Фев 15, 2008 3:07 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Мдааааа, в крайна сметка, някой май си е намерил разказвач на приказки... :cool:

Ами..пуснах си един медицински филм....но там нищо ново не показаха, доскуча ми и ми се доспа Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пет Фев 15, 2008 10:51 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ами..пуснах си един медицински филм....но там нищо ново не показаха, доскуча ми и ми се доспа Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

да не са от тея медицинските дето са хем медицински, хем образователни .. след 00 часа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ... ново има само на магазина ... или от някой батко :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пет Фев 15, 2008 11:37 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:

да не са от тея медицинските дето са хем медицински, хем образователни .. след 00 часа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ... ново има само на магазина ... или от някой батко :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Е,аз ги гледам от образователна гледна точка, иначе за другото съм още малка :wub: "къде си батко, къде си батко да ти пеем сладко. сладко" :siffle:

Пет Фев 15, 2008 12:08 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Tuzarka написа:

Ами нямам думи - позна, дали не сме се срещали някъде...мисля си аз :namigane:

Колежката Айрис май е заспала на клавиатурата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Предимството на лаптопа: че може да си легнеш с него, като няма с кой друг. И приказки/филми/ разказва в леглото, може да те стопли... какво му трябва повече на човек Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 15, 2008 1:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Айрис...но вързо му падат батериите....и ти квооо..вече няма ли да си фиатка :-(

Пет Фев 15, 2008 1:34 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Три часа са си предостатъчни Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Оставам в клуба, даже мисля да му изпраскам една лепенка на стъклото. Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 . Само трябва да взема такава дето се лепи от вътр. част на стъклото

Пет Фев 15, 2008 1:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Три часа са си предостатъчни Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Оставам в клуба, даже мисля да му изпраскам една лепенка на стъклото. Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 . Само трябва да взема такава дето се лепи от вътр. част на стъклото

Три часа са предостатъчни и за най-голямата ненаситница Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...не ли много дървено новото бубу?

Пет Фев 15, 2008 2:28 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Акула в овча кожа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

За вълк в овча кожа да кажем, че бях чувал, ама за акула Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Направо изби рибите :D

Пет Фев 15, 2008 2:44 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:

Три часа са предостатъчни и за най-голямата ненаситница Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...не ли много дървено новото бубу?

Ще се сетиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 . За дървено, не е - все едно си имам Фиатка със спортно окачване 8)

Пет Фев 15, 2008 3:13 pm
Профил
UNREAD_POST 
Айрис...с или без Ф. аз пак ще си те харесвам :P

Пет Фев 15, 2008 3:15 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 637  Следваща