|
|
Дата и час: Нед Мар 08, 2026 7:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Бий ме, бий ме..иде реч за онези женски възвижения, които будят у мъжете трепет, но не в душата им...по поетични не можах да се изразя  С дадените ми правомощия от Фюрера нямам право да те бия чак. Възвишенията са ясни иначе - Рила и Пирин. Поезията е от теб.  А как тогава можеш да наказваш освен с БАН(което не е никак еротише)  Понякога възвишенията могат да бъдат мааалки хълмчета..пред такива изгледи и поезията мълчи 
Arnold няма да бъде особено щастлив като прочете тази дискусия, мисля си аз 
|
| Чет Фев 14, 2008 2:20 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Слагам си ципа на устата и ще се правя на скромна
Ех, новия ми гсм не вади хубав звук на силно  ...един самсунг го бие в това отношение...а и предишния ми Сони Ериксон вадеше по-добър звук  вместо да се подобрявт моделите
|
| Чет Фев 14, 2008 2:24 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Честит Трифон зарезан на всички  ,а който си пада по католическия празник честит Св.Валентин 
|
| Чет Фев 14, 2008 7:44 pm |
|
 |
|
Paparac
|
tiamariaa написа: Честит Трифон зарезан на всички  ,а който си пада по католическия празник честит Св.Валентин 
Мерси, лично аз си падам по първия 
|
| Чет Фев 14, 2008 8:14 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: tiamariaa написа: Честит Трифон зарезан на всички  ,а който си пада по католическия празник честит Св.Валентин  Мерси, лично аз си падам по първия 
Бе то не е много хубаво да падаш..даже бих казала, че е болезнено 
|
| Чет Фев 14, 2008 9:27 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Paparac написа: tiamariaa написа: Честит Трифон зарезан на всички  ,а който си пада по католическия празник честит Св.Валентин  Мерси, лично аз си падам по първия  Бе то не е много хубаво да падаш..даже бих казала, че е болезнено  Е нямах предвид такова падане,а 
|
| Чет Фев 14, 2008 9:55 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:00 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан 
Ако искаш малко сланинка от Азис да ти резнем 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:05 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан  Ако искаш малко сланинка от Азис да ти резнем 
Брей, много ли ме мразиш, че ми предлагаш сланинки от Азис 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:07 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан  Ако искаш малко сланинка от Азис да ти резнем  Е това беше гадно 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:07 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан  Ти не ми каза къде да я донеса,за сега карай без нея само на 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан  Ти не ми каза къде да я донеса,за сега карай без нея само на 
Бирата замина, имам вино за довършване 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:12 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Tuzarka написа: Мацка, къде ми е сланинката?...тъкмо идеално мезенце за Трифон Зарезан  Ти не ми каза къде да я донеса,за сега карай без нея само на  Бирата замина, имам вино за довършване  Наздраве тогава и аз съм на вино 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:15 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Айде наздравичката  .....като гледам обичайните заподозрени от форума вече са се запили
|
| Чет Фев 14, 2008 10:17 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Май има нещо такова 
|
| Чет Фев 14, 2008 10:22 pm |