|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
 S*x в бъдещето :-)
|
Сря Фев 13, 2008 10:58 am |
|
 |
Paparac
|
Цитат:
Още в средата на този век да си легнеш с фатална електронна жена или супер жребец робот ще стане нещо напълно приемливо

|
Сря Фев 13, 2008 4:31 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз се нахендрих в единия сайт да гледам...тези гумените на снимката са само кукли, а не роботи...само издават звуци като ги стиснеш за гърдите....някакъв по-човешки вид от гумените кукли по секс шоповете  До колко прочетох работят с устата си...а дали стават и за друго-нямаше инфо
|
Сря Фев 13, 2008 4:40 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Абе сех с киборг пак си е за предпочитане пред описания в онази фантастика "Разрушителят" със Сталоун, Уесли Снайпс и Сандра Бълок. Нали си спомняте как го правеха в 2032 г. 
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Фев 13, 2008 5:01 pm |
|
 |
Arnold
|
Абе, кака, каква е тая тема, бе? 
|
Сря Фев 13, 2008 9:52 pm |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
мисля,че няма по-добре от оргинала и всичко останало е симулация/ЖЕНИ-ПРИЗНАЙТЕ СИ/.
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Сря Фев 13, 2008 10:04 pm |
|
 |
Tuzarka
|
parata написа: мисля,че няма по-добре от оргинала и всичко останало е симулация/ЖЕНИ-ПРИЗНАЙТЕ СИ/.
Правилно, но има извратеняци или такива дето не могат да се уредят с нещо живо и търсят лесен заместите...така няма да се изложат или да им се смеят
Последна промяна Tuzarka на Сря Фев 13, 2008 10:12 pm, променена общо 1 път
|
Сря Фев 13, 2008 10:11 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Arnold написа: Абе, кака, каква е тая тема, бе? 
Бате, за любоФ и още нещо е темата 
|
Сря Фев 13, 2008 10:12 pm |
|
 |
Arnold
|
Аз не съм навит на такъв тип секс. Определено не ща.  Друго си е живото месо 
|
Сря Фев 13, 2008 10:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Arnold написа: Аз не съм навит на такъв тип секс. Определено не ща.  Друго си е живото месо 
Под живо месо имаш превид козички? Предполагам, че ще се намерят откачалници дето ще се оборудват с такива кукли. Има всякакви психари - примерно такива, които цял живот са унижавани. За тях това е шанс да се покажат кой е шефа...то си има наука ...аз тука разбор нема да правя 
|
Сря Фев 13, 2008 10:22 pm |
|
 |
Arnold
|
Хич нямам предвид козички, на такъв ли ти приличам?  Жена имам предвид, няма по-хубаво от това. Другото е за откачалници.
|
Сря Фев 13, 2008 10:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|