Дата и час: Сря Дек 24, 2025 2:06 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
manot24 написа:
Ей, кво става? Тази вечер да не би да има обща сбирка на участниците в темата?
Нещо няма никой...От два дни не съм влизал и си мислех, че няма да мога да изчета новите мохабети, а то...какво се оказа....няма такива...Я се стегнете!
Никой ли друг не отваря темата по това време?

Побеляяях и остарявам 36_4_2 както се пее в една песен

Това се случва със всички в Кафенето...е пак имаше една силна вечер :cool:

И то пак благодарение на мен беше тази силна вечер! :cool:
Мацка ти какво си правиш? Защо са те изоставили така тази вечер? То не бяха рози, разцъфтяващи, то не бяха Шехерезади... :-) ....

Вто Фев 05, 2008 12:16 am
Профил
UNREAD_POST 
Ми като не им вързах и хукнаха по други моми :D

Хайде сега всички имахме по малко заслуга :wink:

Кво си права..разпускам от работата с извънредна работа :money:

Вто Фев 05, 2008 12:19 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ми като не им вързах и хукнаха по други моми :D

Хайде сега всички имахме по малко заслуга :wink:

Кво си права..разпускам от работата с извънредна работа :money:

Ами ти стига се дърпаш! А нима е имало директни предложения? Да не би да съм пропуснал някоя страничка? Уж се старая да ги чета подред...Или може би е било на лично? :)
Разбира се, че всички имахме заслуга! Пошегувах се!
С каква извънредна работа разпускаш от работа?

Вто Фев 05, 2008 12:27 am
Профил
UNREAD_POST 
Предлагането и дърпането е в реда на сериала дето го захванахне в началото на тази тема :D А може би е трябва да четеш м/у редовете :P
Иначе сега мисля на едни приятелчета лого и визитки...малко творческа дейност

Вто Фев 05, 2008 12:31 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Предлагането и дърпането е в реда на сериала дето го захванахне в началото на тази тема :D А може би е трябва да четеш м/у редовете :P
Иначе сега мисля на едни приятелчета лого и визитки...малко творческа дейност

То си стана цяла сапунка, с рози и приказни имена!
Иначе основно между редовете чета, то там се крие истинското съдържание!
А всъщност какво работиш? И доколкото помня от началото на темата ти си от Пловдив, а живееш и учиш в София....това ще рече, че си на квартира? Или в общежитие? Или нито едното от двете?:)

Вто Фев 05, 2008 12:38 am
Профил
UNREAD_POST 
Живея във Фиатката ...изтягам седалки, облегалки и става чудна спалня :D На квартира и уча, и работя. Нямам намерение да се връщам да живея в Пловдив. Инженер съм. Правенето на лога и визитки ми е хоби...нищо общо със специалността ми. Друго не знам дали да споделя :D ...вие тука всичко ли си знаете?

С тая Шехерезада от латино ще минем към анадолски сериал

Вто Фев 05, 2008 12:42 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Живея във Фиатката ...изтягам седалки, облегалки и става чудна спалня :D На квартира и уча, и работя. Нямам намерение да се връщам да живея в Пловдив. Инженер съм. Правенето на лога и визитки ми е хоби...нищо общо със специалността ми. Друго не знам дали да споделя :D ...вие тука всичко ли си знаете?

С тая Шехерезада от латино ще минем към анадолски сериал

Ами за момента мога да кажа, че за теб знам най-много! Естествено, че не си знаем всичко, освен проблемите по колите! Проблемите с жените се споделят на чашки в жива компания и затова тук това не се споделя. Иначе това, кой как се казва, от къде е и какво работи едва ли е кой знае каква лична информация, че да не я сподели....Това на мен винаги ми е било чуждо, опита да се прикриваш и да оставаш анонимен при положение, че общуваш и се сближаваш с някого, споделяйки житейските си преживявания! Но всеки си има право на лично пространство и загадъчност!

Вто Фев 05, 2008 12:47 am
Профил
UNREAD_POST 
То по форуми и чатове хората не си казват много неща. Аз ще си кажа всичко на сбирките, когато дойда на хората които познавам. Все пак си мисля, че тук не всички се познават на 100 %. Не всички са се виждали на живо, а от няколко писаници не се узнава кой какъв е. Има 6536 потребителя, от тях аз си комуникирам максимум с 20. Не се знае за останалите кой какъв е. Не искам да обидя никого, но от чат съм научила доста неща за хората в мрежата :D

Вто Фев 05, 2008 12:53 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
То по форуми и чатове хората не си казват много неща. Аз ще си кажа всичко на сбирките, когато дойда на хората които познавам. Все пак си мисля, че тук не всички се познават на 100 %. Не всички са се виждали на живо, а от няколко писаници не се узнава кой какъв е. Има 6536 потребителя, от тях аз си комуникирам максимум с 20. Не се знае за останалите кой какъв е. Не искам да обидя никого, но от чат съм научила доста неща за хората в мрежата :D

Как от нищото подхванахме интересна тема!
Цялата тази философия относно тези интернет общувания, като че ли малко по малко се изкриви от съзнанието на всеки един, който се е сблъсквал с този вид общуване...То и за това са различни начините за подържане на такова общуване. Тези чатове и програмки, с които откриваш други хора са едно, тези форуми са друго..., но идеята е една, да общуваш с непознати, да създаваш приятелства, бизнес контакти, любовни контакти...и т.н. Но да не задълбавам. Идеята ми е, че споделянето е въпрос на човек и характер, а не на това дали познаваш някого, дали си го виждал за да му споделиш дадено нещо за себе си. Понякога години живеем с хора и си споделяме с тях а накрая се оказва, че дори не сме ги познавали, и понякога ни предават. Така, че няма сигурно споделяне оправдано от това, че ще видиш човека и ще се запознаеш с него на живо!
Нима само от чат си научила доста неща за хората? Нима си научила нещо по-различно от това, което се случва и в реалния живот?

Иначе моето мнение е че форумите са много полезни, независимо по какви теми са те!

Вто Фев 05, 2008 1:03 am
Профил
UNREAD_POST 
Не казвам, че само от чат съм научила за хората. Аз вече почти не чатя. Но точно от там съм видяла, че покрай лафене, никове....човек се вживява...може да си изгради съвсем различен образ. Много е лесно да се пише. А и е пълно с откачалки. Нали скоро имаше препратка към друг форум за коли, където някакъв здраво ги беше лъзнал за себе си - какво бачка, как си сменял колите, че и влизаше с различни никове да се самозащитава. Е, баш от такива се пазя. Аз също уважавам форумите..особено тези за взаимопомощ. Преполага се, че хората, които се събират на срещите за стотен път се познавават поне до толкова, че да кажат, че между тях няма откачен индивид.

Вто Фев 05, 2008 1:11 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Не казвам, че само от чат съм научила за хората. Аз вече почти не чатя. Но точно от там съм видяла, че покрай лафене, никове....човек се вживява...може да си изгради съвсем различен образ. Много е лесно да се пише. А и е пълно с откачалки. Нали скоро имаше препратка към друг форум за коли, където някакъв здраво ги беше лъзнал за себе си - какво бачка, как си сменял колите, че и влизаше с различни никове да се самозащитава. Е, баш от такива се пазя. Аз също уважавам форумите..особено тези за взаимопомощ. Преполага се, че хората, които се събират на срещите за стотен път се познавават поне до толкова, че да кажат, че между тях няма откачен индивид.

За форумните срещи съм съгласен! Макар, че там също могат да попаднат некоректни хора, но общо взето доколкото знам се събират повечето, които се познават! Не съм имал удоволствието да присъствам на такава среща, но може и да отида някога ако ми се отдаде възможност! Тази история, която разказа не съм я чувал...за този, който е лъзнал някакви...
Както и да е! Радвам се, че си побъбрихме, макар и малко по-сериозно от обикновеното, но все пак живота не е само смях и бъзици! Желая ти лека нощ! Аз отивам да потъна в света на сънищата! А това, че някой продължава да общува с някой друг означава само едно, а имено, че има причина! Или причини! Общи теми на разговор и сходни интереси са едни от тях! До скоро!

Вто Фев 05, 2008 1:20 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
А на всички останали, които тази вечер се покриха, пишем по едно голямо неизвинено отсъствие! На следващото кафе плащат сметката!

Вто Фев 05, 2008 1:22 am
Профил
UNREAD_POST 
Лека нощ аз продължавам с творчеството :D

Вто Фев 05, 2008 1:22 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Да чатиш или да не чатиш, това е въпроса. :D

Вто Фев 05, 2008 9:16 am
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
Да чатиш или да не чатиш, това е въпроса. :D

Ц...не е само туй въпроса да чатиш или не....с кого да чатиш и по колко пъти :kiss 2:

Вто Фев 05, 2008 11:23 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 637  Следваща