Дата и час: Сря Дек 24, 2025 12:12 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Има и друга мацка в темата..Айрис[/quote]
Като се появи и нея ще я притиснем с някоя инджексия!

Съб Фев 02, 2008 1:13 am
Профил
UNREAD_POST 
Ей, агент провокатор. Едва ли група мъже умират да чуят за приятеля на съфорумката. Тука ще съм..във форума..до първа пролет...нали казах, че мразя зимата.....после ще комуникираме със снимки от плажа :D А и тук сте се събрали готини хора с чувство за хумор и гражданска позиция...все по-рядко срещана комбинация...за това ми е приятно :D

Съб Фев 02, 2008 1:16 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Предпочитам да съм за десерт...кога си се наситил на основното...тъй де да не ме мъчиш много :D

Охооо :36_2_41: Ни щьеш здрав ...ъъъъъ, обяд? Вечеря?

Съб Фев 02, 2008 1:16 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Пък и да ви кажа на мен ми е малко странно как още от самото начало се опитвате да си лафите и да не си доскучавате, като не се стремите да се опознаете един друг. В смисъл не съм видял някой да е казал за себе си как се казва....хайде, от къде е то е ясно, пише си по профилите, с какво се занимавате....изключвам Тузарката, за нея аз прочетох най-много лична информация, която тя е споделила с всички в темата...Така че мисля, няма да е лошо и да се поопознаем повече...

Съб Фев 02, 2008 1:19 am
Профил
UNREAD_POST 
Арнолд...ни щъ ни обяд, ни вечеря, че съм напълняла от тоз зимен сън...и пак не отговори на въпроса ми къде одиш

Съб Фев 02, 2008 1:21 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ей, агент провокатор. Едва ли група мъже умират да чуят за приятеля на съфорумката. Тука ще съм..във форума..до първа пролет...нали казах, че мразя зимата.....после ще комуникираме със снимки от плажа :D А и тук сте се събрали готини хора с чувство за хумор и гражданска позиция...все по-рядко срещана комбинация...за това ми е приятно :D

Трябва да умираме ли за да ни кажеш нещо? Не конкретно или в детайли...просто да понаучим повече един за друг, за да отворят и още странични неща за които да се захващаме и лафа да върви! Може да съм провокатор, но не съм агент! А и с тези снимки от плажа....ти си провокаторка си мисля, защото зариби всички мъже поне до есен да следят темата! :-D
Иначе благодаря от мое име за комплиментите, ако все пак съм разбрал правилно, че и аз съм един от тези които визираш !

Съб Фев 02, 2008 1:24 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Арнолд...ни щъ ни обяд, ни вечеря, че съм напълняла от тоз зимен сън...и пак не отговори на въпроса ми къде одиш

Ето, Шварценегер мълчи, нищо не казва! :) Скрита лимонка!

Съб Фев 02, 2008 1:25 am
Профил
UNREAD_POST 
manot24 написа:
Пък и да ви кажа на мен ми е малко странно как още от самото начало се опитвате да си лафите и да не си доскучавате, като не се стремите да се опознаете един друг. В смисъл не съм видял някой да е казал за себе си как се казва....хайде, от къде е то е ясно, пише си по профилите, с какво се занимавате....изключвам Тузарката, за нея аз прочетох най-много лична информация, която тя е споделила с всички в темата...Така че мисля, няма да е лошо и да се поопознаем повече...

Понякога във виртуланото пространство, когато хората са инкогнито си пасват повече...все пак има и театро...хайде тук не чак толкова, но по чатовете...явно бая следиш, щом знаеш кой с кого и колко пъти :D Опознаването става със форумските срещи най-вече....а може би хората все пак се пазят да споделят...по обясними причини

Съб Фев 02, 2008 1:25 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

По жени, естествено :36_2_33:

Из пикчърите хич не ми изглеждаш напълняла, ама явно спестяваш някоя нова фотосесия на красотата си :D Дали е заради напълняване или поради нежелание да имаш още ухажори?

Съб Фев 02, 2008 1:26 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
А и моя градски някъде се губи тази вечер....

Съб Фев 02, 2008 1:27 am
Профил
UNREAD_POST 
Закуска в леглото? :D :namigane:

Съб Фев 02, 2008 1:27 am
UNREAD_POST 
manot24 написа:
Tuzarka написа:

Ето, Шварценегер мълчи, нищо не казва! :) Скрита лимонка!

може да сме агенти на милицията..нали вече всичко ще се следи...шъ ми прифанат голите снимки :D

Съб Фев 02, 2008 1:28 am
UNREAD_POST 
Arnold написа:

С кой, с градския ли или той те изправари с поста си?

Тук съм, друже благоевградски :cool:

Съб Фев 02, 2008 1:28 am
UNREAD_POST 
Arnold написа:

Класика в жанра....дет съ вика - каня те на вечеря със закуска

Съб Фев 02, 2008 1:29 am
UNREAD_POST 
Paparac, виж как който трябва се досеща сам. В случая която трябва :D

manot24, ти що се бъзикаш с батко си Арнолд? :D

Съб Фев 02, 2008 1:31 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 637  Следваща