|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
Ми обясни ми де невеж съм ;)
|
Вто Мар 06, 2007 7:39 pm |
|
 |
Abarth.
|
DJ IMC написа: 20, 30, 50...има ли значение...!? Факт е, че се е подиграл с доста по-млади от него и вървежни колици и продължава да го прави. Ако някой е много горд, че кара 2, 3, 5 годишна кола...да се пробва с него...ама пак да кажа...ше е много грозна гледката :mrgreen:
Вие май сте много далече от представата за "бегачка",100 коньов 25 годишен кадет бил яката бегачка :mrgreen: Ми евалата и кво? Това го прави страшната кола ли? Нее същото дърво ще си остане,ако ще и порше да цепи :mrgreen: Много сте превъзбудени опелджиите 
|
Вто Мар 06, 2007 7:42 pm |
|
 |
DJ IMC
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 6:17 pm Мнения: 4 Местоположение: Пазарджик
|
Дърво викаш...ако ше се обиждаме...виж си първо в подписа "бегачката" с аеродинамика на ТУХЛА ЧЕТВОРКА, наречена фят тъпо и догава говори за дървета, аай (ударението е на второто "а")! И като не е голямата бегачка - избери си произволен атмосферен италиански кош да го пробвате с "25" годишното "дърво". Ще е мноооооого грозна гледката.
Ама шубето е голям страх, нали? 
|
Вто Мар 06, 2007 7:57 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
колкото и да не ви се верва
аз тоя Кадетт го знам колко върви
и далеч не смея да се заяждам с подобни GSi
разбира се дето са в добро състояние
а и като цяло с Опелите винаги съм брал ядове и срам
и на мен не ми е особено кеф ама не мога да не призная
неоспорими факти ...
абе на който не му се верва да заповяда тука в ПЗ ...
нали ви казах ... бири, мири .... лафове ... ше е забавно
кфо се карате и се обиждате деба ...
|
Вто Мар 06, 2007 8:24 pm |
|
 |
Kuku
|
Е, как няма да са по-бързи Опелите, като са с автоматично олекотяване - между 7% и 10% бруто тегло на гонка, в зависмост от скоростта на финала 
|
Вто Мар 06, 2007 8:42 pm |
|
 |
Бижо Бижев
Регистриран на: Вто Сеп 19, 2006 6:48 pm Мнения: 4 Местоположение: София 16 Студентски
|
DJ IMC написа: Abarth. написа: Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета ;) а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки... Е такова недоразумение Опел не са произвеждали НИКОГА! Ама явно ги знаеш ти тия работи ;) За непросветените - Kadett GSi 1.8 има 2 мотора: 18E - 115 hp C18NE - въпросния, за който говорим - точно 100 к.с. Ако искате - пробвайте се с него...ама ше е много грозна гледката 
Ей пазарджиклиите не пререждайте  нека и ние малко да се покефим
П.С Абарт колега колата ще я пускам на газ щото на бензин не работи.Сериозно говоря дай да ги пробваме на Бояна :?: Казавай само кога е готва и да ги ка4им горе  моята и тя е като онзи невървящия от Пз 100кон4ета
|
Вто Мар 06, 2007 8:56 pm |
|
 |
AstraGSi
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 8:51 pm Мнения: 8 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Ама вие сте много интересни бе хора... Ръжда та ръжда.. бягали щот ги гони ръждата незнам си кво...
Присмял се хърбел на щърбел.. аз каквито трагични типота и унота съм виждал, такава ръжда не е имало никъде...
Ай сиктир.
Колкото до пича с 1.6 типото с двата вала дето е рейсър - пич май ти си превъзбудения. Айде като си такъв състезател - имаш вече няколко оферти от разни "дървени кадети" .. стига си седял пред пц-то. Взимай ключовете от самолета и пристигай да доказваш колко върви таз фиатка :mrgreen:
Ех дееба, ма що винаги има такива типове дето нагазват в дълбоки води и си мислят че могат да плуват...
|
Вто Мар 06, 2007 8:56 pm |
|
 |
kireto_007
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Яну 27, 2007 1:28 am Мнения: 28 Местоположение: София 19 Люлин
|
хора не си хвалете електроните в магазина на сони защото просто е смешно 
_________________ bravo-bravisimo
|
Вто Мар 06, 2007 8:58 pm |
|
 |
Kuku
|
Пред собственик на Опел се говори само за ръжда, за да не го обидиш 
|
Вто Мар 06, 2007 9:02 pm |
|
 |
AstraGSi
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 8:51 pm Мнения: 8 Местоположение: София 02 Красно Село
|
аз лично освен плоски лафове нищо друго не виждам.
Като сте толкова бързи вадете атмосферните бегачки и да се почваме...?
Ма май повечето от вас седят пред компа повече отколкото зад волана... може би щото колата прекарва повече време по сервизите ?? :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Мар 06, 2007 9:07 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
В тая тема е...и и Опел инавазията :roll:
П.П
Откога имаме такава автоматична цензура тука бе :?:

Последна промяна beer на Вто Мар 06, 2007 9:21 pm, променена общо 1 път
|
Вто Мар 06, 2007 9:19 pm |
|
 |
Kuku
|
AstraGSi написа: аз лично освен плоски лафове нищо друго не виждам.
Като сте толкова бързи вадете атмосферните бегачки и да се почваме...? Ма май повечето от вас седят пред компа повече отколкото зад волана... може би щото колата прекарва повече време по сервизите ?? :mrgreen: :mrgreen: Мойта от 5 месеца е в сервиз :cry: иначе да дойда да ви натрия носа 
|
Вто Мар 06, 2007 9:19 pm |
|
 |
kireto_007
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Яну 27, 2007 1:28 am Мнения: 28 Местоположение: София 19 Люлин
|
лафове за опели колкото щеш и то измислени от бившите им притежатели>>
|
Вто Мар 06, 2007 9:22 pm |
|
 |
AstraGSi
Кара детска количка
|
kireto_007 написа: лафове за опели колкото щеш и то измислени от бившите им притежатели>>
Да, прав си .. така е.
Айде ти сигурно караш бързо Браво.. ела утре на Еко или в неделя на Бояна.. ще ти намерим достоен съперник на твоите коне/кубици, да видим как ще свърши всичко :mrgreen:
|
Вто Мар 06, 2007 9:24 pm |
|
 |
kireto_007
Кара велосипед
|
и мойта е в сервиз от 24 май 2005 :( обаче като я оправят идвам 
|
Вто Мар 06, 2007 9:29 pm |
|
|