|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 09, 2025 7:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Премахване на катализатор
Автор |
Съобщение |
di75
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 22, 2010 11:43 pm Мнения: 115 Местоположение: София
|
 Премахване на катализатор
Моля ако някой е оперирал успешно катализатора да даде препоръка за сервиз. Карам Гранде Пунто на 123000 е и колата стана леко тромава, та подозирам, ме на ката му е време, но такива неща изчетох по форумите за всякакви мърлячи, та се надявам някой да помогне със съвет
Пет Мар 16, 2012 9:35 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Премахване на катализатор
Ем Комплект 33 или Аспо, но не е добра идеята. Колата ти е с 2 ламбда сонди. Една преди и една след катализатора. Резонатор няма да свърши работа и ще си гарантираш постоянно светене на лампата check engine. Не мога да ти кажа как се процедира при 2-те сонди. Някои сервизи за ауспуси се справят, но по-добре помисли за някой евтин универсален катализатор. Имаше полски за по 300-400лв.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Мар 17, 2012 12:05 am |
|
 |
di75
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 22, 2010 11:43 pm Мнения: 115 Местоположение: София
|
 Re: Премахване на катализатор
Мерси за съвета, за беда потвърди опасенията ми. И аз проучих, че при две ламда сонди става така, явно ще се мисли вариант с нов катализатор. Общо взето и за МК33 и за Аспо има доста негативни оценки.
Нед Мар 18, 2012 2:43 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|