Продавам Фиат Браво 1,6 SX
Здравейте колеги!
Не съм писал много във форума, а от известно време, доста рядко чета и темите, поради ред причини.
Налага се да си продам колата!
Предлагам Фиат Браво 1.6 16V, 103 к.с., '96г., на 211 000 км. с климатик, ел. стъкла, ел. огледала, стерео.
Аз взех колата на 136 600 км. и от тогава редовно сменям консумативи само с висококачесвени такива. След дълго лутане по разни „майстори“ открих сервиза на Христо, AXM Auto в Ямбол. Може доста от вас да го познават и да са ползвали услугите на сервиза. Не вярвам да не са останали доволни. Освен консумативите съм сменил и много части по колата :
- Спирачни цилиндърчета и челюсти на задни барабани – комплект, нови
- Накладки на предни спирачки
- Съединител, комплект с аксиален лагер, „Закс“
- Амортисьори – предни (комбинирани газово-маслени) и задни (газови, Монро) нови от магазин за италиански части във Варна.
- Биалетки
- Предни носачи
- Бобина - нова
- Обтяжна ролка на пистов ремък - нова
- Водна помпа – нова в AXM Auto
- Бензинова помпа - нова в AXM Auto
- Основни лагери и аксиален лагер на колянов вал – от AXM Auto
- Семеринг на колянов вал - от AXM Auto
- боядисване
Предлага се с 4 зимни гуми в много добро състояние и летни износени на 50 %.
Колата има монтиран ксенон на къси светлини, работещ безпроблемно вече почти 2 години, с ел.блок за контролиране. Има възможност за настройка за автоматично включване на къси светлини (много полезно за зимният период) и функиця „изпрати ме до вкъщи“ с интервал 10 сек, 20сек и 30сек.
В колата никога не е слушана чалга!!! Автомобилът се намира в района на Пловдив.
Не успях да кача снимки, затова оставям адрес на обявата -
http://www.cars.bg/u574119 ЦЕНА 1400 лв. За по-подробна информация и оглед - Асен – 0878854961