|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 4:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Yavor
|
 За Голфовете
Колеги здравейте,
както виждам всички сме пропити от ехидно отношение към лагерната каръчка наречена ФОЛСКВАГЕН ГОЛФ и то не лично към колата но към "Голфаджийството" - наглостта, с която притежателите на този модел се характеризират и недосегаемоста която демонстрират.
Предлагам тук да вписваме истории по темата.
Аз нямам някаква конкретна случка (много ама не им обръщам внимание) но имам много интересни наблюдения.
Тук до офиса в който работя наблизо има едно заведение (не лошо) на самата улица, което се намира между Техникума по селскостопанска механизация (ТМС) и Техникума по Обществено хранене (ТОХ).
Значи и в двата техникума доста от учениците са Българи от турски етнос (както знаете в Хасково са около 30% от населението - в това няма нищо лошо, те са добри хора и аз имам доста приятели и познати сред тях) но интересното е това заведение. В ТМС са основно момчета а в ТОХ момичета. Като минеш по улицата пред заведението можеш да разгледаш цялото равитие на моделното семейство ГОЛФ от очукани еденици то тунинговани петици - на всеки според джоба но това е единственото място което съм вижда на което могат да се съберат 15 голфа и да се надръмжават с цел привличане на дамското внимание. Опитвам се да ви го опиша но не мога - ще направя няколко снимки и ще ги пратя за да се уверите за какво става дума. И инртересното е че само голфове спират там , чат -пат някое АУДИ (АВДИ както му казват)но бързо се маха - сякаш го гонят.
|
Вто Мар 29, 2005 10:20 am |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
ами колега, аз по-скоро съм пропит от такова отношение към всички нагли и неителигентни форми на живот било то голфаджии, таксиджии, тираджии и к'ви ли не други и понеже мисля че едва ли е уместно да квалифицираме хората, по това каква кола карат, а по-скоро по това как я карат, може би за темата би било по-подходящо името примерно "наглост и тапота" или нещо такова...
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Мар 29, 2005 10:56 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|