Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Колеги наиграха ме с бензин!!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Колеги наиграха ме с бензин!!!
Просто да ви се оплача :( Преди две години си направихме малка модулна бензиностаниция за собствени нужди, понежи имаме голямо потребление на нафта - компресори, камиони, бусове, та решихме да си намалим разходите малко като купуваме гориво на едро. Та покрай нафтата сложихме една 2 тонна цистерничка за бензин и всичко супер до последната доставка. Зареди ни камиона 5 тона нафта и 2 бензин - на мен фиатката вече празна и 1-2 часа след като заредиха аз на колонката и тъпча яко. Тръгвам - минавам 5 метра и колата загасва. Викам си студена е още - въртя неще въртя 100 пъти неще и неще. Обаждам се на един приятел механик идва пича гледа всичко ОК мери тока - няма ток до бобината - вика 98 % алармата съвсем ти е свършила и ти прави мизерии айде на въженце и при алармаджиите. Въртяха сукаха измънкаха старата сложиха нова дръпнаха ми 120 кинта. Колата не пали - имало грешка в компа трябвало да е изчистят на РС. Ок пак на въженце и право в БОШ сервиз. Закачиха е пичовете триха грешки - правиха нови - еба ли му мамата колата неще и неще да запали. Помпата се била скапала извадиха входящия бензин и ще мерят налаягане пускат да изтече малко в една бутилка и к'во - ЧИСТА ВОДА!!! - може би минерална някой се обади. Един от механиците се обръща към мен и ми вика - ако я научиш да върви с вода веднага да ми се обадиш. Аз вече зелен драйфа ми се от яд полудях прибрах колата в скалада на един познат и се чудя какво да правя. Вчера е закарах на майстори да я чистят и днес ще имам новини какви са пораженията. Не знам какво може да и стане?! казаха ми че от водата дюзите се скапвали и сегментите се запичали - просто не знам. Тия доставчиците идваха правиха тестове - изкараха ни че сме наливали вода в цистерната може би за да си скапем собствените коли. Занесох бензин в една лаборатория да го иследват и май ще следва съд, ама не знам до къде ще е докараме. Та това сори че ви губя времето да четете моите преживелици ама трябва да се оплача на някой. Аре някой ако има идея да ми кажете какво може да се е скапало за да съм подготвен пред майсторите щото нали знаете всеки се мъчи да те изтъркаля.

Съб Мар 19, 2005 12:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
:evil: Това е човек, всеки иска да те е... отзад :evil: Много се нервя на такива изроди!!! А че ще си потрошиш колата никой не го интересува. За съд не занм как ще стане. Водата е гадно нещо в горивото. Дори при бензиновите(не само дизелаците) има опасност от хидравличен удар и сериозни повреди! Тогава става сериозно!!!!

Съб Мар 19, 2005 2:16 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Е как просто да не ти се иска да убие доставчиците! :evil: Съд до дупка и това е!Само да не са някои връзкари ,че ще потулят всичко!

Пон Мар 21, 2005 4:34 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
:evil: Гадовете мръсни. :evil:
Незнам как ще се справиш със съдилището, ама ти пожелавам успех!

www.locksmith-bg.com

Вто Мар 22, 2005 12:56 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Това наистина е голяма гадория,но да ти кажа чесно-много ще е трудно да се докаже чия е водата :evil: :evil:

Съб Мар 26, 2005 1:23 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Лошо...
Де колата ти да работеше с вода, нямаше да те изиграят с бензин, защото ще загубят кинти :?
Всички петроладжий са такива гадни :evil:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пон Апр 04, 2005 6:07 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Разминах се само споистване на горивната системта. Коалта се е защитила сама не знам как ама компа беше спрял тока към бобината и помпата, като изтриха грешките запали с кашлица. 100 октана ОМВ и зверско издухване и се оправи. Кофти игра ама се оправихме без съд и много разправии. Един познат се оплака че него са го наиграли с 30 тона нафта, така че на този мащаб нашият бензин е нищо, пък и едно е да разбъркаш 2 тона и съвсем друго 30. Всички тези игри стават и по най-големите вериги бензиностанции, така че може да карате на вода, ама да не го знете :lol: :lol:

Чет Апр 07, 2005 12:21 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Тия изроди трябва да се удавят във цистерната братче,да се изчистват по малко вече до гуша ми дойде от такива идиоти. :evil:

Сря Юни 29, 2005 8:55 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Незнам, как може да има още такива гадове.

Пет Юли 01, 2005 9:16 am
Профил

UNREAD_POST 
а кой бяха тия мошеници,ства въпрос за фирма де,нали?

Съб Авг 13, 2005 2:24 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
icko PB7932XB написа:
Разминах се само споистване на горивната системта. Коалта се е защитила сама не знам как ама компа беше спрял тока към бобината и помпата, като изтриха грешките запали с кашлица. 100 октана ОМВ и зверско издухване и се оправи. Кофти игра ама се оправихме без съд и много разправии. Един познат се оплака че него са го наиграли с 30 тона нафта, така че на този мащаб нашият бензин е нищо, пък и едно е да разбъркаш 2 тона и съвсем друго 30. Всички тези игри стават и по най-големите вериги бензиностанции, така че може да карате на вода, ама да не го знете :lol: :lol:

Добре де, 2 тона бензин (вода) са ви наляли. Как така се размина без съд и много разправии?
Какво се случи после? Кажи им поне фирмичката, да се пазим от тях...

Чет Окт 20, 2005 3:56 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
за САКСА ли става дума?

Пет Окт 21, 2005 4:21 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
много познато ми звучи, при мен сега е същото след SHELL V-power RACING, симптомите са същите, неще да пали и само хълца, я кажи как да проверя тоцита към бобината и помпата??

Аз не я карам, защото ми е втора кола и несъм ч карал още на сервиз

Става въпрос за Делтата

Съб Окт 22, 2005 9:23 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Фирмата не искам да ви кажа, щото игрите с горивото са големи и опасни, сменихме доставчика и за сега всичко е ОК,
Спора се разреши с малко показване на кой има по влиятелни познати и така, ние не го платихме, а те дойдоха да си го източат. Всичко е като в Дивия запад и кравите. До колкото знам (проверено) големите вериги като Шел, ОМВ, Лукойл не си позволяват да го правят със собствените бензиностанции, нямат интерес да го правят, така че без да им правя реклама, щото няма да ми платят :) зареждайте от тях. За колегата с Делтата провери си и цетката на бензиновата помпа в резервоара, аз моята редовно я чистя с компресор.

Сря Ное 23, 2005 5:29 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Лесно се проверява бобината мериш съпротиевлението на намотките , вадиш един по един кабелите за свещите , сменяш местата на бобините Ако си с 2 за 2ри и 3ти и 1ви и 4ти цилиндар.Това е за една дефектирала бобина преди време трябвяше да дам260лв .Бях ударил картера . Неще повече от 40км. Видя е един и вика щея оправа . на другия ден пак същото но взе 50 лв. и като прочетох в интернет за 20 лв.от арабите взех втора употреба но си избрах от 5 стари само една която беше в нормите за съпротивление.Иначе без техника само с уред не може да се мери високото напрежение. обадисе ако искаш. /kluchar.ad-bg.net/0888642747Коста.

Вто Дек 20, 2005 11:42 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]