|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
 Хора... обичайте се!
Нещо се разчувствах.... ама хайде да се държим като хора, какво ще кажете? Да се обичаме, да живем задружно, да си помагаме? 
Чет Ное 18, 2004 4:43 pm |
|
 |
svetlion
Кара балканче
Регистриран на: Пон Ное 08, 2004 1:59 am Мнения: 46 Местоположение: София
|
 даа..
Това е много хубаво!!! Мисля си че въпреки че всеки от нас си има личен живот - дори и авто форума тук му дава много. АЗ лично се запознах с много свежи и приятни хора както се оказа и на срещите!!! След всяка среща се чувствам разтоварен психически и зареден с положителна енергия!!! ...Не знам как е при вас... 
|
Чет Дек 02, 2004 12:01 am |
|
 |
INTEGRALE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 5:07 pm Мнения: 104 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
И аз се чувствам така. Наистина срещите много добре действат.
|
Чет Дек 02, 2004 12:59 am |
|
 |
sok1
|
|
Съб Фев 09, 2008 3:03 am |
|
 |
LEVSKI
|
Той колегата sok1 по случай предстоящото му заминаване, е решил да "уважи" всички колежки, понеже там където отива ще има да мечтае само за сплотено форумче като нашето.  Подкрепям изцяло идеята, и на свой ред бих желал да добавя и една подходяща песен.
http://www.vbox7.com/play:68f9c028
|
Съб Фев 09, 2008 3:15 am |
|
 |
sok1
|
Още не съм тръгнал никъде, а не се знае знае ли се. LEVSKI, нещо линка не ми се отваря.
|
Съб Фев 09, 2008 3:18 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Още не съм тръгнал никъде, а не се знае знае ли се. LEVSKI, нещо линка не ми се отваря.
При мен се отваря без проблем. Но все пак ето още един линк към същата песен.
http://www.zazz.bg/play:cefd4709
|
Съб Фев 09, 2008 3:26 am |
|
 |
Paparac
|
Ангеле, браво за линка! Браво! Една от най-хубавите песни на корифея Емил Димитров!
|
Съб Фев 09, 2008 3:46 am |
|
 |
sok1
|
Аз пък съм се рзчувствал на тази песен. Слушам я от ...2 седмици.
http://www.zazz.bg/play:a9881a38
|
Съб Фев 09, 2008 3:48 am |
|
 |
Paparac
|
http://www.zazz.bg/play:630a7cdc
МОЯ СТРАНА, МОЯ БЪЛГАРИЯ! НА ВЕЛИКИЯ ЕМИЛ ДИМИТРОВ!
|
Съб Фев 09, 2008 3:52 am |
|
 |
Paparac
|
http://www.vbox7.com/play:666be56b
И още, мир на праха на ВЕЛИКИЯ ПЕВЕЦ!
|
Съб Фев 09, 2008 4:00 am |
|
 |
Draggo
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Дек 14, 2007 7:48 pm Мнения: 12 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Хора,страшни сте! 
|
Съб Фев 09, 2008 10:53 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Днес реших да бъда добър. Майтап си правя, аз по принцип съм добър човек, наистина. Всеки си има особености на характера, аз например бързо се паля, но и толкова бързо ми минава, но смятам че съм добър човек: на никого не съм направил мърсотия, на никой не завиждам, никой не мразя, а и не забравям хората, които са ми помогнали.
Но днес успях да се изнервя много сериозно, ще ви разкажа за какво става дума. Карах из града по една не особено широка улица, 3 коли могат да се разминат, но трудно. Аз карам в колона, отсреща идва колона. Едно куче се мотаеше по средата на улицата, но беше съвсем спокойно. Изведнъж едно лай...че зад мен с Пунто с някакъв огромен ауспух изрева зверски и тръгна да изпреварва цялата колона. Кучето се подплаши, започна да се щура насам-натам, тоя с пунтото го удари странично, чак във въздуха го вдигна и в крайна сметка кучето се стовари странично върху моята кола. За късмет се отървах само със счупен тас (буквално стана на сол), леко подгъната задна лява врата и неизвестно как кучето успя да ми откачи и задното гърне. Пичлемето с пунтото избяга, изобщо и не намали, но като се има предвид как отхвръкна кучето, се надявам, че трябва доста поражения да има по колата.
Ами какво да ви кажа, точно днес ми е трудно да обичам всички...
"Български имоти" догодина сигурно няма да искат да ме застраховат  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Фев 09, 2008 2:51 pm |
|
 |
sok1
|
snake написа: Днес реших да бъда добър. ...
Вбесяващото в случая е не пораженията на колата, а че са причинени от един дрисл'о, който не е имал дори доблестта да спре и да се извини за безрасъдството си. И как после философски да ти кажа: майната му, ти нали си добре! Но все пак, ако не добър, то поне не бъди лош. 
|
Съб Фев 09, 2008 3:40 pm |
|
 |
Paparac
|
snake написа: Днес реших да бъда добър. Майтап си правя, аз по принцип съм добър човек, наистина. Всеки си има особености на характера, аз например бързо се паля, но и толкова бързо ми минава, но смятам че съм добър човек: на никого не съм направил мърсотия, на никой не завиждам, никой не мразя, а и не забравям хората, които са ми помогнали. Но днес успях да се изнервя много сериозно, ще ви разкажа за какво става дума. Карах из града по една не особено широка улица, 3 коли могат да се разминат, но трудно. Аз карам в колона, отсреща идва колона. Едно куче се мотаеше по средата на улицата, но беше съвсем спокойно. Изведнъж едно лай...че зад мен с Пунто с някакъв огромен ауспух изрева зверски и тръгна да изпреварва цялата колона. Кучето се подплаши, започна да се щура насам-натам, тоя с пунтото го удари странично, чак във въздуха го вдигна и в крайна сметка кучето се стовари странично върху моята кола. За късмет се отървах само със счупен тас (буквално стана на сол), леко подгъната задна лява врата и неизвестно как кучето успя да ми откачи и задното гърне. Пичлемето с пунтото избяга, изобщо и не намали, но като се има предвид как отхвръкна кучето, се надявам, че трябва доста поражения да има по колата. Ами какво да ви кажа, точно днес ми е трудно да обичам всички... "Български имоти" догодина сигурно няма да искат да ме застраховат  .
Брех, адски смотани хора има. А кучето остана ли поне живо или даде фира в така развилата се одисея с прелитания насам натам?
|
Съб Фев 09, 2008 3:53 pm |
|
|