Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 1:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Мисля да сменя Типото с Мареа - +/- ??? 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Мисля да сменя Типото с Мареа - +/- ???
Ами, с две думи, ето каква е ситуацията:
Предлагат ми много изгодно Мареа, 10-1998, 1.8 16V, комби...
Та чуденето ми е такова - струва ли си да си сменям Типото, което си ми харчи 6 на градско и почти не изисква поддръжка за тази ламя, която много ме привлича от години???
Дайте съвет за поддръжката й - разход, цени на консумативи - изобщо - ще съм благодарен на всякакви впечатления и съвети :)
Благодаря предварително! :oops:

Пон Мар 07, 2005 3:26 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колега кажи колко ти излиза да доплатиш.
Аз имам същия мерак - 1:1 - че ми трябва и комби а Мареата много ми харесва като визия - ианче хич нямам мнение - не съм сядал даже в Мареа.
Пък от друга страна ще се примириш с по-големия разход и това е! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пон Мар 07, 2005 5:42 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Мисля да сменя Типото с Мареа - +/- ???
Zaphod написа:
Ами, с две думи, ето каква е ситуацията:
Предлагат ми много изгодно Мареа, 10-1998, 1.8 16V, комби...
Та чуденето ми е такова - струва ли си да си сменям Типото, което си ми харчи 6 на градско и почти не изисква поддръжка за тази ламя, която много ме привлича от години???
Дайте съвет за поддръжката й - разход, цени на консумативи - изобщо - ще съм благодарен на всякакви впечатления и съвети :)
Благодаря предварително! :oops:

НЕ! Или поне като тръгнеш да го продаваш, го продай на мен :lol: че тоя разход 6 градско си е мечта за мен отдавна... Иначе, в събота и неделя ходихме да гледаме няколко Мареи за Креша, е да ти кажа останах ужасно разочарован. Пак 98 година, ама все дизели, такива търсим - е все имаха някакви кусури, а джамбазите да не ти разправям - ако си взимаш кола - само от познат - единия не искал да и се свалят свещите, че щели дюзите да протекат 8) в такава "авто къща" да не стъпва човек :lol: Иначе ако имаш излишни пари за хвърляне, взимай каквото искаш - но първо защо ти е комби :?: , второ ако сега си давал 100 лв. на месец за бензин, отсега нататък ще даваш 200 лв., трето за частите и прочее подръжка някой друг може да каже ... В общи линии ако си решил да си сменяш колата лошо няма, но тази която взимаш я гледай много добре, колкото по-запазена, толкова повече гледай

Пон Мар 07, 2005 5:45 pm
Профил ICQ WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Мареа-та ми я продават за 5500 лв., от първи собственик, човекът си я е купувал сам в Германия, имал всички сервизни документи, колата била на реални 130 000 км, а жена му я карала тук само половин година... За съжаление, не ми е познат/приятел :(
Доплащането ми излиза около 3 000 лв. /не мога да си продам Типо-то за под 2500 - ще е обидно за него:)/ и мисля, че си струва, освен това комбито ми трябва, а и мисля, че е много по-добър вариант от седан-а:)

Другото, което исках да ви питам е къде да я закарам да я погледнат - тук някой беше казал Вантотрейд, но никой не спомена цени и дали има по-добра алтернатива...

Emdless, ако Мареа-та излезе наистина добра и се стигне до покупка, обещавам, че ще пусна Типо-то първо тук за продажба ;)

Пон Мар 07, 2005 6:24 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Мареа...комби
:idea: Ето един линк-на руски,няколко страници http://fiat.imedia.ru/faq/sfaq.php?id=156 Напълно споделям мнението в теста,по експлоатацията на този модел нямам впечатления,но като возия ,поведение,разход, дизайн-мога да кажа само добри неща-навъртял съм доста километри точно с този модел -1.8 16V -бензин-комби-по пътищата на Германия...Супер е ! Разхода да не те плаши- съвсем нормален е за такава кола !
Ако искаш мнение-и колата си струва като тех.състояние и външен вид/за парите не говоря-това е твой проблем /-Взимай !
Успех ! :D

Пон Мар 07, 2005 6:38 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Отивай във Вантотрейд да я прегледаш. Диагностиката на ЕКУ-то е 30 лв. о останалото да го огледат не повече от 20лв си мисля.

Според мене няма за какво да се замисляш. Ако колата е читава я взимай, а и цената е много добра. Мотора също е много добър вариант.

Ако имаш парите и колата е добра я взимай :wink:

Вантотрейд Адрес: бул.Самоковско шосе 99
тел: 02/ 76 34 52, 975 35 09

www.locksmith-bg.com

Пон Мар 07, 2005 6:40 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Благодаря много - звъннах им, служителят от сервиза обясни, че всичко излиза около 50 лв. и отнема около 2 часа:)))
Парите - ще се наложи първоначално да изтегля от банка, докато продам Типото :( Иначе няма как, а не ми се изпуска:)

Пон Мар 07, 2005 6:48 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
OFF TOPIC абе да ви питам некой пробвал ли е да сложи стопове от Мареа комби на........пунто 1,гледал съм ги много пъти и като форма си приличат 95%.... :roll: Ако некпй знае нещо да казва :roll:

Пон Мар 07, 2005 7:35 pm
Профил ICQ WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Zaphod написа:
Благодаря много - звъннах им, служителят от сервиза обясни, че всичко излиза около 50 лв. и отнема около 2 часа:)))
Парите - ще се наложи първоначално да изтегля от банка, докато продам Типото :( Иначе няма как, а не ми се изпуска:)

Ако искаш погледни тук може да ти е от полза. Както знаеш те са еднакви.

www.locksmith-bg.com

Пон Мар 07, 2005 8:09 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Вземай я,доста добри коли са.Аз съм с дизелова Брава и за двигателя не мога да ти дам съвети, но като ходова част са много добри.До този момент съм сменял само накрайници.Досадния проблем при Браво/Брава с дръжките за вратите е решен про Марея.
Успех.

Пон Мар 07, 2005 9:38 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Колега, много еФтина ми се струва.Марея, че и дизел за 5500 :shock:
Много добра цена!

Пон Мар 07, 2005 11:28 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Avalon написа:
Колега, много еФтина ми се струва.Марея, че и дизел за 5500 :shock:
Много добра цена!

И на мен ;) Само, че не е дизел - не знам защо си се объркал:)

Благодаря на всички - прочел съм целия форум и наистина съм много навит на автомобила, просто не съм още сигурен колко ще ми струва поддръжката му:)))

Вто Мар 08, 2005 9:41 am
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Oтиди в Александър Ауто или в Т&Н кар на Оборище
И в двата магазина са разбрани хората

Вто Мар 08, 2005 5:27 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
И от двете места ме знаят наизуст:)))
Единият от Александър Ауто също има Типо, та голяма приказка става:)))

Вто Мар 08, 2005 5:46 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Много прилична цена за комбак, 98 година...Бъди критичен и я прегледай обстойно в качествен сервиз(знаеш къде),защото такава кола се продава без проблем бързо за повече пари :roll:

Вто Мар 08, 2005 6:09 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща