|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 5:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
atos
|
 Трансформатори
Трябва ми нещо като доклад или реферат , за устройство , приложение и др . за трансформаторите . Намирам само на английски или руски . Синковеца трябва да вдига оценката по физика 8 кл . Преровихме Googleto ама йок . Ако имате някакво инфо МОЛЯ помагайте . Между нас не може да няма спецове по ел . работите , ама на мен това не ми е силната страна.
|
Пон Апр 17, 2006 6:13 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Трансформатори
atos написа: Трябва ми нещо като доклад или реферат , за устройство , приложение и др . за трансформаторите . Намирам само на английски или руски . Синковеца трябва да вдига оценката по физика 8 кл . Преровихме Googleto ама йок . Ако имате някакво инфо МОЛЯ помагайте . Между нас не може да няма спецове по ел . работите , ама на мен това не ми е силната страна.
За кога му трябва и в какъв обем. Мисля, че още не са изхвърлени старите учебници по електротехника.
|
Пон Апр 17, 2006 6:15 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Наистина за кога ти трябва това.Като за 8-ми клас бих могал да се справя и без преглед на литература.Колко трябва да е като обем?
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Пон Апр 17, 2006 6:50 pm |
|
 |
atos
|
peho написа: Наистина за кога ти трябва това.Като за 8-ми клас бих могал да се справя и без преглед на литература.Колко трябва да е като обем? В сряда трябва да го представи около 1-2-3 странички Благодаря
|
Пон Апр 17, 2006 6:57 pm |
|
 |
atos
|
Благодарности за Митко и Реhо може да изтриете темата
|
Сря Апр 19, 2006 7:24 am |
|
|
|